Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Έπεσε η ποινή του Ολυμπιακού για την υπόθεση με τον αναπτήρα!!


Έπεσε η ποινή του Ολυμπιακού για την υπόθεση με τον αναπτήρα

Δεκτή έγινε η έφεση του Ολυμπιακού κατά της απόφασης με την οποία του επιβαλλόταν μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Καλά μαντάτα για τον Ολυμπιακό. Η έφεση που είχε καταθέσει κατά της πρωτόδικης απόφασης η οποία αφορούσε τιμωρία της έδρας του έγινε δεκτή, κάτι που σημαίνει ότι έπεσε και η ποινή που του είχε επιβληθεί.

Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί κανονικά με τους οπαδούς των ερυθρολεύκων να έχουν το δικαίωμα να δώσουν το «παρών» στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης».

Η τιμωρία είχε επιβληθεί στον Ολυμπιακό για τον αναπτήρα που φέρεται να είχε πετάξει οπαδός του στον Κουλιμπαλί στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Απαράδεκτη χαρακτηρίζεται η πειθαρχική δίωξη από την επιτροπή Εφέσεων.


Η ανακοίνωση

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την εξής απόφαση.

Με την υπ’ αριθμ. 8/17-2-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ’ αριθμ. 38/2016 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League. Εξαφανίζει εκκαλουμένη απόφαση. Κρατεί και δικάζει. Κηρύσσει απαράδεκτη την ασκηθείσα πειθαρχική δίωξη. Διαβιβάζει την δικογραφία στον αρμόδιο Πειθαρχικό Εισαγγελέα για δικές του ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: