Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Στην Ανόρθωση ο Μιλίνκοβιτς!


Στην Ανόρθωση ο Μιλίνκοβιτς

Ο πρώην προπονητής του Άρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, θα συνεχίσει την προπονητή του καριέρα στην Ανόρθωση, στην οποία αγωνίστηκε από το 1999 έως το 2001.

Τα… κλειδιά στον Μιλίνκοβιτς. Ο πρώην προπονητής του Άρη (είχε περάσει το 2013 από τους «κίτρινους») ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης ανακοινώθηκε από τον κυπριακό σύλλογο, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι, ενώ στη συμφωνία υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ένα έτος.

inner

Η ανακοίνωση

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον προπονητή Ζόραν Μιλίνκοβιτς μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου, με προοπτική ανανέωσης για ακόμα ένα έτος. Ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται ήδη στην Κύπρο και σήμερα θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών μας.

O 47χρονος προπονητής διετέλεσε ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης τη διετία 1999-2001, πανηγυρίζοντας μαζί μας ένα τίτλο πρωταθλήματος. Αναδείχθηκε δυο φορές προπονητής της χρονιάς στην Σερβία ενώ στην περσινή χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Παρτιζάν και προκρίθηκε στη συνέχεια στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ευχόμαστε στον κ. Μιλίνκοβιτς καλή αρχή με την ομάδα μας και κάθε επιτυχία στο έργο του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: