Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Μαρκόπουλος: «Δεν ξέρω τι φταίει…»


Μαρκόπουλος: «Δεν ξέρω τι φταίει…»

Απόλυτα δίκαιη ήταν η νίκη του Κολοσσού Ρόδου επί του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του ήταν κάκιστη.

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά τη βαριά ήττα του ΠΑΟΚ από τον Κολοσσό Ρόδου, με τον Έλληνα κόουτς να θεωρεί πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σούλη Μαρκόπουλου:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού και στον κόουτς. Είναι πολύ καλή ομάδα και δυνατή στην έδρα της. Εμείς φανήκαμε για ακόμη μία φορά αδύναμοι να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσει του ματς. Πιστεύω ότι ήταν από τις χειρότερες εμφανίσεις μας και δεν ξέρω ακριβώς τι φταίει. Δεν είναι μόνο το μυαλό ή τα πόδια ή οι πολλοί αγώνες. Ίσως η αρνητική ψυχολογία από τις συνεχόμενες ήττες. Η ομάδα σήμερα ήταν κάκιστη και δεν είχε ψυχολογία».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δέδας είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κολοσσό γιατί κυριάρχησε από το πρώτο δεκάλεπτο. Εμείς κάναμε τα αντίθετα απ’ όσα είχαμε πει στην προετοιμασία του ματς. Αφήσαμε τον Κολοσσό να νιώσει άνετα στην έδρα του, ενώ εμείς μπήκαμε χαλαροί και νωθροί τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά και μετά ήταν δύσκολο να γυρίσουμε το ματς. Αυτά τα περί απουσιών ν είναι δικαιολογίες. Το να είσαι έτοιμος πνευματικά δεν έχει σχέση με απουσίες. Εμείς πρέπει να ανασυνταχτούμε γιατί έχουμε χάσει αυτό το πνεύμα της μαχητικότητας, που είχαμε στο παρελθόν. Έχουμε χάσει έτσι και σ’ άλλα ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: