Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Η ΑΕΚ δεν ήταν... φρόνιμη και την περιμένουν στη γωνία!!


Η ΑΕΚ δεν ήταν... φρόνιμη και την περιμένουν στη γωνία

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για τους κινδύνους που παραμονεύουν στη συνέχεια, μιας και η ΑΕΚ τάραξε τα ήρεμα νερά της Λίγκας και τώρα πρέπει να περιμένει τα αντίποινα.

Με τον χαμηλό βαθμό που πήρε ο Καλογερόπουλος, θεωρώ πως άπαντες στην ΑΕΚ έχουν αντιληφθεί τι πρόκειται ν’ ακολουθήσει. Αν σκεφτεί κανείς μάλιστα πως οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή...πιστεύουν πως παίζουν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις τους, στο ματς κόντρα στην «Ένωση» είναι βέβαιο πως έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας.

Η επιδίωξη στις προσεχείς αγωνιστικές, θα είναι το φουλ φόρτωμα καρτών, όπως και οι αποβολές για ψύλλου πήδημα, για να...μάθει η ομάδα με τα «κιτρινόμαυρα» να είναι φρόνιμη. Βεβαίως ανάλογα με το πότε και με ποιόν θα πέσουμε στο Κύπελλο, θα υπάρξει και το κατάλληλο μάθημα-κατήχηση στους διαιτητές. Για τους παραπάνω λόγους, αλλά και για να κρατηθεί πάση θυσία μια καλή διαφορά με τον Παναθηναϊκό, ενόψει και του ντέρμπι που ακολουθεί μετά, χρειάζεται νίκη στο Καυταντζόγλειο.

Κι επειδή βλέπω και χαίρομαι πως υπάρχει μεγάλη πρεμούρα στον Ηρακλή, για το ματς με την ΑΕΚ, με τις δηλώσεις που κάνουν οι παίκτες του, όπως και πριν το ματς του Κυπέλλου, οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης», ευελπιστώ να δώσουν τις κατάλληλες απαντήσεις μέσα στο γήπεδο. Επιπλέον ελπίζω και στο επόμενο ματς με μεγάλο αντίπαλο που θα έχει ο Ηρακλής, να είναι το ίδιο τολμηροί στις δηλώσεις τους, οι παίκτες του «Γηραιού».

Οι επόμενες αγωνιστικές για την ΑΕΚ θα είναι εξαιρετικά δύσκολες. Κι από την άποψη, πως όλος ο κόσμος πλέον έχει μεγαλύτερο κίνητρο για να την κερδίσει, αλλά κι εξαιτίας των αυξημένων διαιτητικών δυσκολιών που όλοι κατανοούμε πως θα συναντήσει στη συνέχεια η «Ένωση» μετά απ’ αυτό που...τόλμησε να κάνει το περασμένο Σάββατο.

Αυτό που θέλω να μην ξαναδώ μέχρι το τέλος της σεζόν, είναι μια εμφάνιση ανάλογη με αυτή που είδαμε στο Περιστέρι. Ασφαλώς και είναι λογικό πως μπορεί να χάσεις σε ένα δύσκολο ματς και τουλάχιστον για την ΑΕΚ, ισχύουν οι φυσιολογικοί κανόνες του παιχνιδιού. Αυτό θέλουμε όλοι μας. Το ζήτημα είναι να μην παρουσιαστεί η ομάδα, με έπαρση, ούτε με αδιαφορία από κάποιους, όπως με τον Ατρόμητο.

Ο Μπακάκης επιτέλους θα έχει την ευκαιρία του. Κι αυτό που θέλω να επισημάνω, είναι πως χρειάζεται το άγχος, αρκεί να είναι εποικοδομητικό και να σπρώχνει τον παίκτη να παίξει καλύτερα. Στον Έλληνα δεξιό οπισθοφύλακα η «Ένωση» έχει επενδύσει πολλά και θεωρώ πως τα δύο προσεχή παιχνίδια, με τον Ηρακλή, αλλά και το εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό, όπου κι εκεί ο Γκάλο, δεν θα είναι παρών, θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει στον Πογέτ, πόσο χρήσιμος και σημαντικός είναι.

Πριν κλείσω κάτι για το προχθεσινό πάρτι στην εξέδρα. Ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα, τόσο θετική ενέργεια είχε πολλά χρόνια να βγάλει μια κερκίδα, υπό την έννοια πως έσπρωξε την ομάδα αφάνταστα. Κι ο κόσμος, ασφαλώς κυρίως για τη νίκη, αλλά και σε όλη την διάρκεια του αγώνα, θεωρώ πως το ευχαριστήθηκε. Μακάρι να δούμε και στη συνέχεια ανάλογα πάρτι, γιατί τα καλύτερα, φαίνεται να είναι μπροστά μας...
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: