Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

«Αποκαλύπτει» Ολυμπιακό στους Βέλγους ο Αναστασίου!


«Αποκαλύπτει» Ολυμπιακό στους Βέλγους ο Αναστασίου

Τα θετικά και τα αρνητικά του Ολυμπιακού όπως τα έζησε ως προπονητής του Παναθηναϊκού αποκάλυψε ο Γιάννης Αναστασίου σε συνέντευξή του σε βελγικό ΜΜΕ.

Την αγωνιστική «ταυτότητα» του Ολυμπιακού ανέλυσε σε συνέντευξή του στο «Het Laatste Nieuws» ο Γιάννης Αναστασίου εν όψει της αποψινής αναμέτρησης των «ερυθρολεύκων» κόντρα στην Άντερλεχτ.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε ότι οι ακραίοι του Ολυμπιακού με την ταχύτητά τους μπορούν να προκαλέσουν κινδύνους, ενώ συμβούλευσε τον προπονητή της Άντερλεχτ να έχει υπομονή στο παιχνίδι και να εκμεταλλευτεί το «αργό και ευάλωτο» κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

«Στο Τσάμπιονς Λιγκ η παρουσία του Ολυμπιακού ήταν επιβλητική. Στην Ευρώπη, είχαν χώρο να κάνουν το παιχνίδι τους. Οι ακραίοι τους είναι πολύ γρήγοροι. Αν τους δώσεις χώρο, μπορούν να τα καταφέρουν. Αυτό είναι που πρέπει να προσέξει η Άντερλεχτ.

Η συμβουλή μου στον Μπέσνικ Χάσι είναι να κρατήσει την ομάδα του συμπαγή, να κρατά τις γραμμές κοντά, να είναι ήρεμος και να περιμένει την κατάλληλη στιγμή. Δεν χρειάζεται βιασύνη. Στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε δυσκολίες, αλλά μερικές φορές οι παίκτες του κάνουν ανόητα λάθη.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο είναι αργό και ευάλωτο. Έχει πιθανότητες να περάσει η Άντερλεχτ. Ο Ολυμπιακός διανύει καλή περίοδο. Κατά τη γνώμη μου, οι πιθανότητες είναι 50-50».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: