Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Χωρίς Καμαρά ο Απόλλων Σμύρνης!!


Χωρίς Καμαρά ο Απόλλων Σμύρνης

Ο Ανρί Καμαρά αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού την τελευταία στιγμή και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για το αυριανό ματς στο Μενίδι με τον Αχαρναϊκό.

Να πάρει ρεβάνς για την εντός έδρας ήττα (1-0) του πρώτου γύρου, θέλει αύριο ο Απόλλων Σμύρνης στο Μενίδι επί του Αχαρναϊκού και παράλληλα να διατηρηθεί στην δυάδα της κορυφής. Στην δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, ο Μπάμπης Τεννές δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ανρί Καμαρά, καθώς ο 39χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός υπέστη έναν τραυματισμό την τελευταία στιγμή.

Η αποστολή

Ταΐρη, Αποστολίδη, Πάνο, Κύργια, Δεληζήση, Κονέ, Αρναούτογλου, Μπουντόπουλο, Ψιάνο, Φατιόν, Παρπέξ, Σουνά, Φομίν, Ρουσάκη, Βάντερσον, Φαρινόλα, Στεργίδη και Τζιώρα.

Παράλληλα, η κυανόλευκη ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι θα παραχωρηθεί θύρα στο γήπεδο του Μενιδίου για τις ανάγκες των οπαδών της ομάδας.
«Τη δική τους εξέδρα θα έχουν φίλοι του Απόλλωνα Σμύρνης που μεμονωμένα θα μεταβούν στο Δημοτικό Γήπεδο Αχαρνών προκειμένου να παρακολουθήσουν τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό (19/2/2016, 15:00) στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League. Η γηπεδούχος ομάδα παραχώρησε για τις ανάγκες των φίλων του Απόλλωνα της Θύρα 3 του γηπέδου (τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ)», ανέφερε η ανακοίνωση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: