Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Αφήνει… σκόνη η Μπαρτσελόνα!! (video)


Αφήνει… σκόνη η Μπαρτσελόνα (video)

Μέσι και Σουάρες πήραν απ’ το… χέρι την Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε εύκολα 3-1 της Σπόρτινγκ Χιχόν, «ξεχρέωσε» και κρατάει μεγάλη διαφορά από Ατλέτικο και Ρεάλ.

Έβδομη σερί νίκη για την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, η οποία πάει «αφρενάριστη» προς την κατάκτηση ακόμη ενός πρωταθλήματος.

Οι Καταλανοί επικράτησαν 3-1 της Σπόρτινγκ Χιχόν και «ξεχρέωσαν» το παιχνίδι που δεν είχε γίνει παλιότερα λόγω της συμμετοχής τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έφτασε τους 60 βαθμούς, την ώρα που Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ είναι στο -6 και -7 αντίστοιχα.

Το… πάρτι ξεκίνησε στο 25’ με τον Μέσι να σκοράρει από μακριά και να φτάνει τα 300 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Μπάρτσα. Προς στιγμήν οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και δύο λεπτά αργότερα έφτασαν στην ισοφάριση με ωραίο τέρμα του Κάστρο.

Η χαρά τους δεν κράτησε… καθόλου. Για την ακρίβεια κράτησε μέχρι το 31’ όταν Σουάρες-Μέσι συνεργάστηκαν και ο Λέο… τίναξε τα αντίπαλα δίχτυα για το νέο προβάδισμα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι δεν ένιωθαν πίεση και έψαχναν ακόμη ένα τέρμα για να «τελειώσουν» την υπόθεση νίκη. Μπορεί λοιπόν ο Σουάρες να αστόχησε σε πέναλτι στο 62’, ωστόσο πέντε λεπτά αργότερα σκόραρε με όμορφο τρόπο και υπέγραψε το 3-1, με το τελευταίο 20λεπτο να περνά «σβηστά» και χωρίς συγκινήσεις.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: