Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Χ. Μαρκόπουλος: «Δεν ανταποκριθήκαμε στο παιχνίδι»


Χ. Μαρκόπουλος: «Δεν ανταποκριθήκαμε στο παιχνίδι»

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας ήταν… απών από την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, όπως δήλωσε ο Χάρης Μαρκόπουλος μετά τη βαριά ήττα της ομάδας του.

Σε κανένα σημείο της αναμέτρησης με τον Άρη δεν κατάφερε να ανταποκριθεί ο Κόροιβος, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χάρης Μαρκόπουλος μετά τη βαριά ήττα της ομάδας από την Αμαλιάδα.

«Συγχαρητήρια στον Άρη γιατί μας σεβάστηκε πολύ με τον τρόπο που μας αντιμετώπισε σήμερα. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν ανταποκριθήκαμε στο παιχνίδι. Πρέπει να βγούμε και να αναλύσουμε πώς γίνεται να έχουμε δεχθεί 30 πόντους από δικά μας λάθη αλλά και γιατί δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Ελπίζουμε να βγάλουμε κάτι καλό από την ανάλυση ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί στα επόμενα παιχνίδια που είναι πιο σημαντικά για μας. Μας στεναχωρεί η ήττα αλλά μας στεναχωρούν περισσότερο οι τραυματισμοί. Να δούμε την επόμενη μέρα και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε», δήλωσε ο Χάρης Μαρκόπουλος.

Από τη μεριά του, ο Αριστείδης Συνετός είπε: «Δεν ανταποκριθήκαμε στο παιχνίδι, μειονεκτούσαμε σε επίθεση και άμυνα. Δεν δείξαμε το καλό μας πρόσωπο παρότι είμαστε δουλεμένη ομάδα. Θα έπρεπε να μείνουμε περισσότερο στο παιχνίδι παίζοντας καλύτερη άμυνα. Ο Άρης βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά και δίκαια κέρδισε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: