Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Κατέθεσε ο Μαζαράκος για την «πυραμίδα»!


Κατέθεσε ο Μαζαράκος για την «πυραμίδα»

Για τρεις ώρες κατέθετε στην ανακρίτρια Άρτας ο πρώην παρατηρητής διαιτησίας Γεράσιμος Μαζαράκος, για την υπόθεση της «πυραμίδας» στη διαιτησία.

Ενώπιον της ανακρίτριας Άρτας βρέθηκε και κατέθετε για τρεις ώρες ο πρώην παρατηρητής διαιτησίας Γεράσιμος Μαζαράκος, σχετικά με την υπόθεση της «πυραμίδας» στο χώρο της διαιτησίας.

Ο Μαζαράκος σύμφωνα με τη «Live Sport», εξήγησε πως λειτουργούσε η συγκεκριμένη εταιρία, τα μέλη της οποίας πλήρωναν 300-400 ευρώ εγγραφή και κάθε μήνα κατέβαλαν συνδρομή 50 ευρώ, μέχρι να φέρουν τέσσερα νέα μέλη.

Με τη συμμετοχή τους στην «πυραμίδα» φαίνεται πως τύγχαναν ευνοϊκής μεταχείρισης στους ορισμούς της ΚΕΔ, ενώ ο Μαζαράκος προσκόμισε και απόδειξη για τα 300 ευρώ που είχε πληρώσει.

«Έκανα το ραντεβού στην Αθήνα, συναντήθηκα με τον κ.Βασάρα σε ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο πριν από ένα χρόνο γι' αυτή την υπόθεση και κατάφερε να με εγγράψει στην πυραμίδα.Περίπου δύο μήνες μετά την απόφασή μου να μη συμμετέχω στην πυραμίδα, βγήκα από τους ορισμούς. Πιστεύω ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο. Ούτε ο Κουτσιαύτης θέλησε να μπει στην πυραμίδα και κόπηκε» ανέφερε ο Μαζαράκος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: