Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Απίστευτος τραυματισμός στη Χιλή!! (video)

Έναν τραυματισμό σοκ, υπέστη ο ποδοσφαιριστής της Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε, Εζέκιελ Βιδέλα, στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ουνιόν Εσπανιόλα.
Ο 24χρονος Αργεντινός είχε μία πολύ άσχημη πτώση στο χορτάρι, καθώς «προσγειώθηκε» με το ένα πόδι. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να του προκληθεί σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο!
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:









πηγή: onsports.gr

Σίδνεϊ: Τι να σου κάνει ένας Ντελ Πιέρο!! (video)

Αν και το μεγάλο αστέρι της, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, η Σίδνεϊ γνώρισε ακόμη μία ήττα στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας, την τέταρτη συνεχόμενη, αυτή τη φορά εντός έδρας από την πρωτοπόρο Αντελαΐντ Γιουνάιτεντ με 2-1.
Αυτή η ήττα φέρνει την ομάδα του θρυλικού αρχηγού της Γιουβέντους στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της A-League με μόλις έξι βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 1-0 με τον Φερέιρα στο 21’ για να ισοφαρίσει ο Γιάου στο 56’ και να διαμορφώσει το τελικό 1-2 ο Βίντοσιτς στο 88’. Στον αγώνα με τη Σίδνεϊ αγωνίστηκε και ο νεαρός μέσος με ελληνικές ρίζες, Τέρι Άντονις.
Δείτε τη νέα ήττα της Σίδνεϊ:






πηγή: onsports.gr



Κόπα Σουνταμερικάνα: Προβάδισμα για Σάο Πάολο - Βολεύτηκαν Τίγκρε και Μιλονάριος (videos)

Κυριάρχησε σε ολόκληρο το παιχνίδι, αλλά η Σάο Πάολο αρκέστηκε στην ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κόπα Σουνταμερικάνα.
Οι «σομπεράνο» είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν με μεγαλύτερο σκορ στο πρώτο 45λεπτο. Μοιραίος ήταν ο Οσβάλντο, ο οποίος έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες. Ευτυχώς, για τους Βραζιλιάνους, ο Ραφαέλ Τολόι βρήκε δίχτυα με κεφαλιά στο 28ο λεπτό.
Ανώτεροι ήταν οι φιλοξενούμενοι και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά συνέχισαν να αστοχούν ενώπιον της αντίπαλης εστίας. Κόντρα στον ρυθμό της αναμέτρησης, όμως, ο Νίκολας Καστίγιο ισοφάρισε στο 69ο λεπτό.
Πάντως, η Σάο Πάολο διατηρεί προβάδισμα πρόκρισης. Άλλωστε ο επαναληπτικός (29/11, 01:50), στον οποίο θα κριθεί ο ένας φιναλίστ της διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής, θα διεξαχθεί στη Βραζιλία.
Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα: Τοσέλι, Πάροτ, Άντια, Βαλενζουέλα, Σεπούλβεδα (46’ Μενέσες), Μαρτίνεζ, Σίλβα (70’ Περάλτα), Ρίος, Κόστα, Πιζάρο (47’ Οβελάρ), Καστίγιο.
Σάο Πάολο: Σένι, Ραφαέλ Τολόι, Ροντόλφο, Μπρούνο Κορτές, Μιράντα, Ουέλινγκτον, Ζάντσον (90’ Ντάγκλας Περέιρα, Ντενίλσον, Λούκας Μούρα (71’ Γκανσό), Λουίς Φαμπιάνο, Οσβάλντο.






Η Τίγκρε είχε την υπεροχή για το μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αλλά αρκέστηκε στο 0-0 με τη Μιλονάριος στον πρώτο ημιτελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα.
Μοιραία η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό (30/11, 02:15) της Κολομβίας. Στην προκειμένη, η Μιλονάριος έδωσε μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνά της, ενώ οι γηπεδούχοι δεν ρίσκαραν, όπως θα όφειλαν, αν ήθελαν πάση θυσία τη νίκη. Φυσιολογικά, λοιπόν, η «λευκή» ισοπαλία περιέγραψε την προσπάθεια των δύο ομάδων.
Πάντως ο Εζέκιελ Μαγκιόλο απώλεσε μεγάλη ευκαιρία στο 60ό λεπτό, η οποία ήταν ουσιαστικά η μοναδική φάση του δεύτερου ημιχρόνου. Στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, οι Αργεντίνοι βρέθηκαν περισσότερες φορές μπροστά στην αντίπαλη εστία, αλλά ο γκολκίπερ της Μιλονάριος, Λουίς Ντελγκάδο, αντέδρασε σωστά, όσες φορές χρειάστηκε.
Τίγκρε: Αλμπίλ, Ντονάτι, Εστεβερία, Παπαράτο, Φερέιρα, Γκαλμαρίνι, Πέρεζ (76’ Τζάνσον), Ντίαζ, Όρμπαν, Μαγκιόλο (65’ Φτάκλα), Σανταντέρ (82΄Τοράσα).
Μιλονάριος: Ντελγκάδο, Ενρίκεζ, Μαρτίνεζ, Φράνκο, Οτσόα, ΚΑντέλο (81’ Μαλατέζ), Άρτσε, Ορτίζ, Ραμίρεζ, Κόσμε (72’ Βάσκεζ), Ρεντερία (87’ Μορένο).






πηγή: onsports.gr
 

Τσιόνκης: «Ο Άρης χρειάζεται ανθρώπους… ταλιμπάν!»

Χείμαρρος! Έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω, μέσα από την κουβέντα μας για τον Άρη και τις εξελίξεις στην ομάδα, τον Στέφανο Τσιόνκη. Στις κερκίδες του Χαριλάου έχει ζήσει πολλά. Αρκετές όμορφες στιγμές, δεν το κρύβει. Δεν κρύβει όμως την προδοσία που νιώθει –όπως και χιλιάδες των οπαδών του Άρη- από τα «εγκλήματα» των τελευταίων ετών που οδήγησαν τον Άρη στο χείλος του γκρεμού…

Βλέποντας την ομάδα να βαδίζει σε δύσβατα μονοπάτια αποφάσισε τον Ιούλιο να θέσει υποψηφιότητα για το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών του Άρη. Γνώρισε… την ήττα για 21 ψήφους, δηλώνει όμως πιο δυνατός. Μέσα από αυτή τη συνέντευξη, ο κ. Τσιόνκης, στέλνει τα δικά του μηνύματα. Μιλάει για συσπείρωση και… χαμένα όνειρα τα οποία πρέπει με κάθε τρόπο να ξανακερδηθούν. Σχολιάζει την επικαιρότητα, τα «βάζει» με τη διοίκηση της ΚΜΑ κάνοντας λόγο για εικόνα… σκορποχώρι και ζητάει παρέμβαση εισαγγελέα για το άνοιγμα λογαριασμών όσων διοίκησαν την ΠΑΕ από το 2004 μέχρι σήμερα.
Απαντάει και στις φήμες που κυκλοφορούν περί κρούσης που του έγινε για να συμμετάσχει σε μία διοίκηση παίρνοντας το «βάρος» της υπογραφής. Δεν διαψεύδει το γεγονός αλλά θέτει προϋποθέσεις….

-Στέφανε, ας γυρίσουμε λίγους μήνες πίσω όταν και έλαβες την απόφαση να θέσεις υποψηφιότητα στις εκλογές της ΚΜΑ. Τι σε παρακίνησε και πήρες αυτή την απόφαση;
«Μετά από 38 χρόνια συνεχούς αφοσίωσης στον Άρη θεώρησα ότι μπορούσα να προσφέρω κάτι από την πλευρά μου. Πιστεύω έκανα έναν έντιμο αγώνα, έμεινα πιστός στις αρχές μου και κυρίως βάδισα μόνος, γιατί έβαλα πάνω απ? όλα τον Άρη μας. Το να χάνεις για 21 σταυρούς σε κάνει πιο δυνατό σε γεμίζει υπερηφάνεια και πιστεύω ότι είναι τιμή οι 200 σταυροί που πήρε. Το να χάνεις σε κάνει πιο δυνατό, ειδικά όταν πρόκειται για τον Άρη»

-Θα το ξαναέκανες εάν σου δινόταν η ευκαιρία;
«Φυσικά. Και θα το έκανα με ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Σίγουρα έκανα και τα λάθη μου, ένα από αυτά είναι ότι δήλωσα συμμετοχή την ύστατη στιγμή και έχασα τον χρόνο για να γνωρίσει ο κόσμος τα πιστεύω μου για τον Άρη και την υποψηφιότητα μου. Οι περισσότεροι ξέρουν ποιος είμαι, μέσα από την κερκίδα, αλλά δεν τα ήξερε ο απλός ο κόσμος».

-Τι είδες και σκέφτηκες «ήρθε η ώρα να βάλω υποψηφιότητα»;
«Ο Άρης μπήκε σε πολύ δύσκολα μονοπάτια. Θεώρησα ότι έπρεπε να συμμετάσχουν στα κοινά του Άρη άνθρωποι άφθαρτοι. Στο ψηφοδέλτιο υπήρχανε τέτοια ονόματα, βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτά, αλλά το βασικότερο είναι η αγάπη και η τρέλα για τον Σύλλογο»

-Έχασες για 21 σταυρούς και δηλώνεις πιο δυνατός. Αν σου ζητηθεί να βοηθήσεις από κάποιο πόστο αυτή την δύσκολη στιγμή είσαι έτοιμος να το κάνεις;
«Είναι ύψιστη τιμή για κάθε έναν που ζει μέσα στο αίμα του την ιδέα που λέγεται Άρης να μπορεί να βοηθήσει από οποιοδήποτε πόστο. Σαφώς και είμαι έτοιμος να δώσω τις υπηρεσίες μου, από όπου μου ζητηθεί και όποτε χρειαστεί».

-Γυρνώντας και πάλι στις εκλογές της Κοινωνίας Μελών, θεωρείς ότι υπήρχαν… μελανά σημεία;
«Υπήρχε παρασκήνιο, τα έζησε ο κόσμος. Ο Άρης ήθελε και θέλει ενότητα. Είχαμε πει ότι θα προσπαθήσουμε όλοι για έναν Άρη δυνατό. Είχαμε πει ότι θα εξαιρεθεί το εγώ και θα μπει πάνω απ? όλα το εμείς. Στην πορεία όμως κάποια πράγματα πήρανε άλλον δρόμο. Είναι κάτι που με στεναχωρεί ιδιαίτερα».

-Περάσανε τέσσερις μήνες από τότε. Βλέπεις ότι έγιναν βήματα πίσω ή βήματα μπροστά στην ΚΜΑ;

«Θα είμαι κατηγορηματικός. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που είναι στη διοίκηση της Κοινωνίας Μελών, επειδή έχω ιδίαν άποψη, μας έχουνε απογοητεύσει πλήρως. Τους χαρακτηρίζω ?λίγους?. Αυτά τα οποία εξαγγείλανε πριν από τις εκλογές έμειναν μόνο στις εξαγγελίες, δεν βγήκε τίποτα στην πράξη. Αυτό δεν είναι μόνο δική μου άποψη, είναι του συνόλου»

-Τι πράξεις περίμενες;

«Καταρχήν μεγαλύτερη ενότητα. Το ?εμείς? να γίνει πράξη. Περίμενα ένα τηλέφωνο, όπως και όλα τα παιδιά που δεν εκλεχθήκαμε, να καταθέσουμε τις απόψεις μας κάποια στιγμή, τις ιδέες μας, να υπάρχει μία ενότητα, μια καλύτερη εικόνα από αυτή που τώρα έχει η Κοινωνία Μελών. Η εικόνα που βγαίνει τώρα δεν είναι εικόνα συσπείρωσης»

-Αυτή η αρνητική εικόνα έχει αρνητικό αντίκτυπο και στον κόσμο;

«Απαξιώσανε τον θεσμό της Κοινωνίας Μελών. Ξεκινήσανε με την απαράδεκτη εικόνα στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν. Είδαμε μία ΚΜΑ να είναι χωρισμένη σε τρία κομμάτια. Είναι κάτι απίστευτο, πόσω μάλλον σε μία στιγμή που ο Άρης προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του. Στήνεται ο κόσμος να δει και να ακούσει πράγματα και αυτό που βλέπει είναι… σκορποχώρι. Από εκεί και πέρα, ο κόσμος έχει κολλημένη αυτή την περίφημη διαφάνεια. Περιμένει να γίνει ο διαχειριστικός έλεγχος, ο οποίος έχει καθυστερήσει αρκετά. Δεν ξέρω αν είναι αμέλεια, είναι ανικανότητα το αποτέλεσμα όμως είναι ότι στον Άρη ταλαντεύονται ακόμη τα μαύρα σύννεφα περί διαφάνειας. Είναι ένα βασικό κομμάτι και πρέπει επιτέλους η ΚΜΑ να βγει να εξηγήσει στον κόσμο τι γίνεται».

-Πιστεύεις θα βγει κάτι από τον διαχειριστικό έλεγχο;
«Δεν θα βγει τίποτα, διότι οι κύριοι που περάσανε από τις διοικήσεις του Άρη έχουνε εκλάβει τα μέτρα τους ώστε να κρυφτούν και να μην φανεί τίποτα. Είναι ηθική υποχρέωση όμως προς τον κόσμο του Άρη να γίνει ο διαχειριστικός έλεγχος. Τουλάχιστον στην παρούσα φάση γιατί μετά θα κρίνουμε όλοι το πώς πρέπει να κινηθούμε. Κατά προσωπική μου άποψη πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας. Δεν πρέπει αυτοί οι κύριοι να φύγουν αλώβητοι από τον Άρη, να βγαίνουν στα ερτζιανά και να παίρνουν θέση, την ώρα που ο Άρης είναι πνιγμένος στα προβλήματά του. Πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας, να ανοίξουμε το ΑΦΜ τους για να δούμε το πόθεν έσχες τους. Μιλάω για όσους περάσανε από το 2004 μέχρι σήμερα»


«Φθηνή δικαιολογία το δικαίωμα υπογραφής...»


-Από τον περασμένο Μαϊο η ΠΑΕ προχωράει με διοικούσα επιτροπή την οποία στελέχωσαν τρεις άνθρωποι, οι κ.κ. Κατσιαούνης, Λαμπριάκος, Στεφανίδης. Η απόφαση από το σώμα στην ΓΣ πάρθηκε «εν θερμώ» ή ήταν η καλύτερη λύση;
«Εκείνη την ώρα -όπως θεωρούσε και το σύνολο- ήτανε η καλύτερη λύση για τον Άρη. Πρόκειται για αγνά παιδιά, έντιμα και κυρίως Αρειανοί»

-Ναι, ο καιρός όμως πέρασε, εσύ βλέπεις να έχει αλλάξει κάτι;
«Έχουνε αγνές προθέσεις και οι τρεις. Αυτό το οποίο τους επισκιάζει είναι η παρουσία του κ. Ζαμπέτα και του κ. Αθανασιάδη στα γραφεία της ΠΑΕ. Όση προσπάθεια και να κάνουν δεν πρόκειται να περάσει στον κόσμο. Είναι απαράδεκτο για μένα να βρίσκονται αυτές τις ώρες στα γραφεία οι δύο αυτοί κύριοι, δεν έχουνε καμία θέση»

-Ως προς τι χαρακτηρίζεις απαράδεκτη την παρουσία του κ. Ζαμπέτα;
«Γιατί συμμετείχε στις προηγούμενες διοικήσεις. Είναι απλό. Μπορεί ο άνθρωπος να είναι ο μοναδικός καθαρός σε όλη αυτή την ιστορία, αλλά δεν λέει κάτι. Στα μάτια του κόσμου ο Ζαμπέτας ήτανε στο ΔΣ που σήμερα ο Άρης πληρώνει το τίμημα των 25 εκατομμυρίων»

-Ναι, αλλά πρέπει κάποιος να υπογράφει και ο μοναδικός που έχει δικαίωμα είναι ο κ. Ζαμπέτας…
«Αυτή είναι φθηνή δικαιολογία. Πιστεύω ότι στον Άρη υπάρχουν τα άτομα που μπορούν να μπούνε μπροστά, ακόμα και για την υπογραφή, παρότι ο Άρης είναι σε πολύ δυσχερή οικονομικά θέση»

-Πολλοί όμως είναι επιφυλακτικοί ως προς την υπογραφή…
«Σαφώς και είναι. Και γίνεται ακόμη πιο δύσκολο όταν πρόκειται να βάλεις την υπογραφή σου σε παλιές αμαρτίες αλωνών. Μέσα από την τρέλα που υπάρχει για αυτό τον σύλλογο από ανθρώπους αγνούς και άφθαρτους θα βρισκόταν κάποιος που θα το έκανε»

-Ορισμένα μέλη της διοικούσας επιτροπής κάνουν λόγο για πλάνο 5ετίας. Πιστεύεις αυτό χρειάζεται τώρα ο Άρης ή προσεγμένες κινήσεις για κάθε θέμα;
«Διαφωνώ κάθετα με το πλάνο 5ετίας, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον. Ο Άρης χρειάζεται ανθρώπους ταλιμπάν στη διοίκηση, όπως και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο για τον Άρη, δεν γίνεται να μιλάνε από τώρα για πλάνα ετών».

«Βάζω την υπογραφή!»


-Αν σου ζητηθεί να συμμετέχεις στα κοινά, παίρνοντας ακόμη και το βάρος της υπογραφής, θα το κάνεις;

«Βεβαίως. Με την πρώτη κουβέντα και με δύο προϋποθέσεις. Πρώτη προϋπόθεση θα ήτανε η απομάκρυνση του κ. Ζαμπέτα, του κ. Αθανασιάδη και των υπολοίπων που έχουνε βλάψει αυτόν τον σύλλογο. Δεύτερη, θα έπρεπε η υπογραφή μου να έχει μπει σε ένα υπόγειο με την εικόνα της Παναγίας από επάνω. Με την έννοια ότι δεν χωράνε άλλες μαχαιριές. Ο κόσμος του Άρη είναι χιλιοπροδομένος. Και εδώ είναι το τέλος. Μακάρι αυτή η υπογραφή να ένωνε όλες τις υγιείς δυνάμεις. Να είναι η απαρχή μίας νέας σελίδας στην ιστορία του συλλόγου».

«Διοίκηση Πρωτοδικείου, η μόνη λύση»


-Ο Άρης εδώ και ένα 6μηνο βαδίζει με διοικούσα επιτροπή. Θεωρείς λάθος ότι ακόμη δεν έχει συσταθεί μία διοίκηση Πρωτοδικείου;

«Σε αυτό το κομμάτι η κωλυσιεργία που παρατηρήθηκε είναι το μεγαλύτερο λάθος. Η ομάδα λεία συντόμως πρέπει να οδηγηθεί σε Πρωτοδικείο. Είτε είναι με την δική μου υπογραφή, είτε είναι με του Κατσιαούνη, του Λαμπριάκου, του Στεφανίδη. Τα προβλήματα έχουνε συσσωρευτεί παρόλο τις ενέργειες που έχουνε κάνει τα παιδιά Έρχονται ανανεώσεις συμβολαίων, το άρθρο 99, το αγωνιστικό τμήμα έχει μπει σε περιπέτειες. Πρέπει να δοθεί όραμα στον κόσμο»

-Αν σου έλεγα να πεις αρνητικά και θετικά των μέχρι τώρα ενεργειών που έγιναν;

«Στο θέμα της ΠΑΕ τα θετικά είναι πολλά. Τα παιδιά αναλάβανε σε μία δύσκολη περίοδο μία ομάδα τελειωμένη. Έχουνε αφιερώσει πολύ χρόνο από την προσωπική τους ζωή στα γραφεία αλλά πρέπει να βγει μία διοίκηση που θα δώσει όραμα στον κόσμο του Άρη και θα τον συσπειρώσει ξανά»

-Για το θέμα επενδυτή τι άποψη έχεις;

«Πάντα ήμουνα θετικός σε αυτό. Πάντα λέω ότι πρέπει να υπάρξει επενδυτής στον Άρη. Το να βρεθεί αυτή τη στιγμή όμως είναι πράγμα δύσκολο. Από τη στιγμή που ο σύλλογος θα ορθοποδήσει τότε πιστεύω ότι θα βρεθεί και ο επενδυτής»

-Δεν είναι όμως δύσκολο αυτούς τους χαλεπούς καιρούς να βάλει κάποιος τα χρήματα του;

«Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα. Όταν σταθεί ξανά στα πόδια του είμαι σίγουρος ότι θα έρθει ο επενδυτής. Πρέπει όμως να ορθοποδήσουμε και πιστεύω ακράδαντα ότι σύντομα θα πατήσουμε γερά στα πόδια μας».

-Για την διχόνοια που κάποιοι προσπαθούν να σπείρουν, τι απαντάς;

«Είναι μία μάστιγα που πληγώνει τον Άρη πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή όλοι μας πρέπει να βάλουμε νερό στο κρασί μας. Ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να λέει ότι κάποιος περισσεύει. Δεν περισσεύει κανείς. Η κόντρα με τον κ. Σκόρδα δεν ωφελεί ούτε τον Άρη ούτε όμως και τον ίδιο».

-Τον Γενάρη ο Άρης δίνει μία μάχη… ζωής στα δικαστήρια, στην προσπάθεια του να υπαχθεί στο άρθρο 99.
«Το 99 είναι μονόδρομος. Δεν θα σχολιάσω αν αργήσαμε ή όχι, αλλά είναι μονόδρομος. Σε περίπτωση που κερδίσουμε αυτή τη μάχη όμως πρέπει η προσπάθεια να είναι πιο μεγάλη, πιο συνολική και με περισσότερη συνέπεια. Σαφώς και δεν πρέπει να προτρέχουμε. Πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι και για το ακραίο. Πρέπει να υπάρχει παράλληλα και έτοιμο το plan B, σε περίπτωση δηλαδή που χαθεί η μάχη».

«Λαός παντελονάτος…»


-Έχοντας πολλά χρόνια στην κερκίδα, τι κλίμα εκλαμβάνεις από τον κόσμο;
«Ο λαός του Άρη είναι… παντελονάτος. Νιώθει όμως κουρασμένος, προδομένος, του έχουν εκμηδενίσει τα όνειρά του, τα πιστεύω του. Ο Άρης είναι ιδέα, είναι μαγεία. Το να τον πληγώνεις είναι ό,τι χειρότερο για τον Αρειανό. Οι μόνοι που δεν φταίνε αλλά την πληρώνουν είναι ο λαός του Άρη»

-Συνεχίζει και στηρίζει όμως...
«Πιστεύω είναι η τελευταία φορά που προδοθήκαμε. Δεν θα αφήσουμε να πληγωθεί ξανά αυτός ο λαός, δεν θα αφήσουμε να σβήσουν ξανά τα όνειρά του. Πίστευα και το πιστεύω ότι ο Αρειανός θα κάνει το καθήκον του γιατί ξέρει τα πιστεύω του. Έχουμε έναν λαό υπερήφανο που ποτέ δεν θα εγκαταλείψει τον Άρη. Εμείς εγκαταλείψαμε τον λαό μας και όχι ο λαός τον Άρη μας»

-Στο οπαδικό κίνημα του Άρη βλέπεις να έχει αλλάξει κάτι;
«Τα παιδιά του Super 3 έχουνε δώσει για τον Άρη και την ψυχή τους. Ζούνε για τον Άρη, είναι η ψυχή του συλλόγου. Σαφώς γίνανε και λάθη. Από τη στιγμή όμως που δέχτηκε μαχαιριά ο Άρης επόμενο ήταν να δεχτεί και ο σύνδεσμος. Ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση. Με τη λογική ότι είναι το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα της Ελλάδας είμαι σίγουρος ότι και ο σύνδεσμος θα ορθοποδήσει. Κάνανε και αυτοί την αυτοκριτική τους. Προσπαθούν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα. Μην ξεχνάμε φυσικά και τους Ιερολοχίτες. Και αυτά τα παιδιά έχουνε τη δική τους ιστορία, μείναμε πιστοί στο δόγμα που λέγεται Άρης. Ο κόσμος εξυπακούεται ότι πρέπει να μείνει πιστός στην ιδέα. Δεν είμαστε στα επάνω μας, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ο Άρης μας χρειάζεται».

-Αν σου λέγανε «μπαίνεις στην ΠΑΕ» τι θα ήταν το πρώτο που θα άλλαζες;
«Η ψυχολογία του κόσμου. Ο λαός του Άρη είναι καταρρακωμένος. Θα πρέπει κάποια στιγμή να μιλάμε στον κόσμο με την γλώσσα της αλήθειας. Δεν μπορείς να αλλάξεις και πολλά αυτή τη στιγμή, με τα τόσα προβλήματα, αλλά μπορείς αν μιλήσεις με αλήθειες να δώσεις ξανά όραμα»



πηγή: metrosport.gr
 


Δικαίωση για Σηφάκη, «μαχαιριά» στον Άρη!!

Αρνητική εξέλιξη για την ΠΑΕ Άρης, είχε η διαμάχη της με τον Μιχάλη Σηφάκη. Με ψήφους 3-2 δικαιώθηκε σε δεύτερο βαθμό από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ο Έλληνας τερματοφύλακας , με την "κίτρινη" ΠΑΕ να καλείται να πληρώσει ένα ποσό της τάξης των 988.000 ευρώ.

Ένα ποσό που αντιστοιχεί σε 188.000 ευρώ που αφορούν τα δεδουλευμένα του και τις 800.000 ευρώ της ρήτρας της προστατευόμενης περιόδου για την οποία ήταν και η διαφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Πλέον στην ΠΑΕ εξετάζουν το ενδεχόμενο συμβιβασμού με τον παίκτη, ενώ αν τελικά δεν το καταφέρει, τότε το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να προσφύγει στο CAS.



πηγή: metrosport.gr