Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Αλεξίου: «Στον ΠΑΟΚ δίνεται η ευκαιρία να είναι η μοναδική ομάδα κοντά στον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής του Οδυσσέα Κορδελιού, Αλέξης Αλεξίου, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός καθώς έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες.


Για το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός:

«Όταν παίζει ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό είναι πάντα ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα ντέρμπι που το περιμένει πολύ ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Δεν νομίζω ότι θα είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη, πιστεύω ότι θα παιχτεί στην τακτική αυτό το παιχνίδι.
Αυτά τα παιχνίδια έχουν τα δικά τους ατού και ο ΠΑΟΚ έχει τα δικά του. Θα ποντάρει στο επιθετικό κομμάτι ώστε να πάρει τη νίκη. Η τακτική του ΠΑΟΚ το 4-4-2 είναι επιθετικό, πρέπει όμως να προσέξει τις αντεπιθέσεις του Ολυμπιακού».

Για το αν παίζουν ρόλο οι προπονητές σε τέτοια παιχνίδια:

«Παίζουν μεγάλο ρόλο, ο Δώνης ξέρει τη νοοτροπία και τη πρέπει να κάνει σε τέτοια παιχνίδια, ενώ στον ξένο θα πρέπει να του περάσουν τη φιλοσοφία αυτή. Ο Δωνης ξέρει πόσο το θέλει ο κόσμος αυτό το παιχνίδι».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Πρέπει να πάρει αυτό το παιχνίδι για να είναι κοντά στο Ολυμπιακό αλλά να κλειδώσει και τη δεύτερη θέση. Θα γίνει μεγάλη μάχη. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει ώστε να έχει στα πλέι οφ το πλεονέκτημα. Του δύνεται η ευκαιρία να είναι η μοναδική ομάδα κοντά στον Ολυμπιακό.

Για τον Οδυσσέα Κορδελιού:

«Είναι μια νεανική ομάδα και τα πάμε καλά στο Πρωτάθλημα. Έχουμε τώρα δύο παιχνίδια στην έδρα μας και θα πρέπει να τα κερδίσουμε και τα δύο».





πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: