Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του μεγάλου φιλικού!!

Αρχίζει από σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα των Ελλήνων και Ξένων παλαιμάχων του μπάσκετ, που θα πραγματοποιηθεί στο Παλαί ντε Σπορ την προσεχή Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ? και τα έσοδα θα δοθούν στο Σύλλογο Φίλων Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες «Άγιος Δημήτριος», πρώην ΚΕΠΕΚ Αγίου Δημητρίου.Η διάθεσή τους θα γίνεται από τα ακόλουθα σημεία:

1) Αναπτυξιακή Εταιρεία του ΕΕΘ « Ο Σύμβουλος του Επαγγελματία», Αριστοτέλους 27

2) Πρακτορείο Προπό « ΚΛΑΔΗΣ», Τσιμισκή 15

3) Πρακτορείο Προπό « ΤΣΕΝΤΟΣ», Ίωνος Δραγούμη 43

4) Πρατήριο υγρών καύσιμων JETOIL, Βασ. Όλγας 179

Την ήμερα του αγώνα εισιτήρια θα πωλούνται και από τα εκδοτήρια του γηπέδου.Ο αγώνας των παλαιμάχων του μπάσκετ εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης. Τον διοργανώνουν ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Οι παλαίμαχοι που θα συμμετάσχουν, είτε έχουν αγωνιστεί στις 3 μεγάλες ομάδες της Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ),είτε έχουν παίξει ως αντίπαλοι στα μεγάλα παιχνίδια του ελληνικού και των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στις δεκαετίες του 1980-1990 την χρυσή για το μπάσκετ περίοδο.Πρόκειται για θρυλικές μορφές του μπάσκετ, η παρουσία των οποίων συνέπεσε με τις ενδοξότερες στιγμές του αθλήματος, στη Θεσσαλονίκη.

Στο παρκέ του Παλαί ντε σπορ θα πατήσουν για άλλη μια φορά ο ο Κένεθ Μπάρλοου, ο Ντέιβιντ Ρίβερς, ο Ρολάντο Μπλάκμαν, ο Μπίλι Βάρνερ, ο Μάικλ Τζόουνς, ο Χουάν Αντόνιο Μοράλες, ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα, ο Μάριο Μπόνι, ο Λευτέρης Σούμποτιτς, ο Στηβ Μπάκναλ, ο Ντορόν Τζάμσι, Κλιφ Λέβινγκστον, ο Γιώργος Σιγάλας, ο Γιώργος Μπαλογιάννης, ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ο Νίκος Μπουτούρης, ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Παναγιώτης Λιαδέλης, ο Νίκος Φιλίππου, ο Βασίλης Λυπηρίδης, ο Λευτέρης Κακιούσης, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Χρήστος Τσέκος και ο Χρήστος Κωνσταντινίδης. Την ομάδα των ξένων θα κοουτσάρουν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο Σβι Σερφ, ενώ την ομάδα των Ελλήνων ο Γιάννης Ιωαννίδης και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: