Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

«Δώρο το δεύτερο πέναλτι που πήρε ο ΠΑΟ»

«Δώρο το δεύτερο πέναλτι που πήρε ο ΠΑΟ»
Σίγουρος πως δεν υπήρξε καμία παράβαση στο δεύτερο πέναλτι που πήρε ο Παναθηναϊκός, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μάριμπορ, Ντάρκο Μίλανιτς.

Ο τεχνικός του σλοβένικου συλλόγου, μίλησε και για την εικόνα της ομάδας του τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Μάριμπορ στην συνέντευξη Τύπου:


Για την εικόνα του παιχνιδιού:

«Ξεκινήσαμε καλά, κοντρολάραμε το παιχνίδι στο κέντρο. Δυστυχώς δεν πήγαμε καλά στην επίθεση. Μετά την κόκκινη κάρτα, το παιχνίδι άλλαξε. Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες, βέβαια ελπίζαμε ως το τέλος πως θα μπορούσαμε να αλλάξουμε το αποτέλεσμα, όμως, δυστυχώς, πήγαν πολλά πράγματα στραβά».

Για την επιλογή του να χρησιμοποιήσει τον Μίλετς:

«Θέλαμε έναν γρήγορο παίκτη στα χαφ, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς καλούς παίκτες εκεί. Ο Μίλετς είναι σε καλή κατάσταση φέτος και γι αυτό αποφάσισα να χρησιμοποιήσω αυτόν».

Για το πέναλτι του Παναθηναϊκού:

«Θεωρώ πως δεν υπήρχε παράβαση και ήταν δώρο του Ντουμαέλ προς τον Παναθηναϊκό».

Για το αν η ομάδα του έπαιξε αμυντικά:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε, όμως στο δεύτερο ήταν πολύ δύσκολο να κάνουμε κάτι τέτοιο από τη στιγμή που παίζαμε με δέκα παίκτες. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, δεν ήμασταν όμως τυχεροί».

Για το αν ο Παναθηναϊκός νίκησε δίκαια:

«Δεν μπορώ να πω αν ήταν δίκαια ή όχι η νίκη του Παναθηναϊκό. Εγώ σαν προπονητής της Μάριμπορ, οφείλω να τον συγχαρώ για τη νίκη του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: