Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

«Τέλος εποχής»

Ως τέλος εποχής χαρακτήρισε ο Λιούις Χάμιλτον το τελευταίο γκραν πρι του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1, το οποίο θα σηματοδοτήσει την αποχώρηση του Βρετανού από την McLaren.

Ο Βρετανός πιλότος ακόμη τόνισε πως στη Βραζιλία θα είναι η τελευταία του ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη, δεδομένου ότι δεν ξέρει πότε θα έχει ξανά ένα τόσο ανταγωνιστικό μονοθέσιο.

«Πραγματικά δεν ξέρω πότε θα έχω ξανά ένα μονοθέσιο τόσο καλό όσο αυτό, συνεπώς θα ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτό το τριήμερο. Ελπίζω να είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί, ώστε να καταφέρουμε να ανταγωνιστούμε τις Red Bull», δήλωσε ο Χάμιλτον, ο οποίος μετά το γκραν πρι της Βραζιλίας θα χαιρετήσει την McLaren.

«Μαζί έχουμε μία ιστορία. Έχουμε κερδίσει το τελευταίο Παγκόσμιο τίτλο της ομάδας. Έχουμε βρεθεί στο υψηλότερο και στο χαμηλότερο σημείο μαζί, αλλά πάντα το ξεπερνάγαμε. Στο μυαλό μου όλο αυτό είναι σουρεαλιστικό. Πολύ-πολύ παράξενο και κάποιες φορές στενάχωρο. Για αυτό θέλω να διασκεδάσω κάθε στιγμή. Είναι τέλος εποχής, κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: