Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιάννης Μώραλης μιλάει στο gazzetta.gr για την δράση «Μια μπάλα για τα παιδιά», τονίζει πως θα ακολουθήσουν και άλλες για να αυξηθεί το κύρος του Συνεταιρισμού και εύχεται να γίνει ένα καλό ντέρμπι την Κυριακή στη Τούμπα.
Η δράση «Μια μπάλα για τα παιδιά» που παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο, δεν ήταν το αποκορύφωμα των κοινωνικών εκδηλώσεων της Σούπερ Λίγκας, αλλά η αρχή, καθώς σύντομα θα υπάρξουν και άλλες. Αυτό ανέφερε μιλώντας στο gazzetta.gr ο πρόεδρο της Λίγκας Γιάννης Μώραλης.
Για το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό ο επικεφαλής της διοργανώτριας αρχής τόνισε πως θέλει να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι χωρίς ακρότητες και έμεινε εκεί μιας και δεν θέλησε να το σχολιάσει και με την ιδιότητα του Δ' Αντιπροέδρου του Ολυμπιακού.
Αρχικά για την δράση «Μια μπάλα για τα παιδιά» ο Γιάννης Μώραλης ανέφερε: «Είναι η αρχή ενός πλήρους προγράμματος που θα ολοκληρωθεί το 2013. Χρονικά οι άλλες δύο δράσεις θα είναι τον 3ο και 4ο μήνα η πρώτη και τον 5ο και 6ο μήνα η δεύτερη. Παράλληλα θα υπάρξουν παρόμοιες ενέργειες και επικοινωνιακού αλλά και ουσιαστικού χαρακτήρα προκειμένου να μπορέσουμε εκτός των άλλων, να αυξήσουμε και το κύρος του συνεταιρισμού.
Και επιπλέον παρά τα όποια προβλήματα υπάρχουν να περάσουμε κάτι θετικό και στον κόσμο, αλλά και για τον κόσμο, μιας και το «Μια μπάλα για τα παιδιά», κάνει τον κόσμο βασικό πρωταγωνιστή της δράσης».
Την Κυριακή υπάρχει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, τι σχόλιο θα θέλατε να κάνετε;
«Αρχικά ξεκαθαρίζω πως θα μιλήσω ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας. Επιδίωξη του Συνεταιρισμού είναι να γίνει το αυτονόητο. Δηλαδή να δούμε όσο το δυνατό καλύτερο ποδόσφαιρο, ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, με γεμάτο γήπεδο και χωρίς οποιαδήποτε παρατράγουδα που μπορεί να χαλάσουν έναν τόσο σημαντικό αγώνα».