Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Λουτσιάνο- Βασιλάκος: «Ντέρμπι από τα παλιά το ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» όπου μαζί με έναν άλλο παλαίμαχο, τον Βασίλη Βασιλάκο, μίλησαν στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό την Κυριακή. Οι δυο τους έκαναν προβλέψεις, σχολιασμούς, ενώ ο Λουτσιάνο μίλησε και για το πέρασμά του από την προσεχή αντίπαλο του Ηρακλή, την Καλλονή, όπου ήταν προπονητής.
Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ- Ολυμπιακού ο Λουτσιάνο σημείωσε πως:
«Είναι το συνηθισμένο ντέρμπι. Το περιμένουν οι φίλαθλοι και των 2 ομάδων. Όταν γίνονται αυτά τα ματς, τα περιμένει πώς και πώς ο κόσμος. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Θα έχει πολύ κόσμο στην Τούμπα και περιμένουμε να δούμε ένα πραγματικό ντέρμπι.»
Για να συμπληρώσει ο κ. Βασιλάκος:

«Θα μπορούσα να πω πως είναι ένα παιχνίδι που ανταποκρίνεται στα μεγάλα παιχνίδια των παλαιών χρόνων πριν το 2000. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είχε την τιμή για 20 χρόνια να κερδίζει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Πιστεύω πως υπάρχει αυτό που υπήρχε τότε. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση από τον Ολυμπιακό, και η ισοπαλία και η ήττα δεν τον επηρεάζει. Είναι ένα ντέρμπι μόνο στα χαρτιά.»

Για το αν θα επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ο αγώνας με τη Σάλκε ο Λουτσιάνο υπογράμμισε πως:
«Σίγουρα ψυχολογικά θα τους επηρεάσει. Υπάρχει η κούραση, δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα και επηρεάζει αυτό τους παίκτες. Έχω πει πως αυτήν τη χρονιά η μοναδική ομάδα που θα κοντράρει τον Ολυμπιακό είναι ο ΠΑΟΚ. Όταν με ρώτησαν για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, έπεσα έξω. Ήμουν σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει διπλό στο ΟΑΚΑ. Έμεινε πίσω όμως γιατί δεν κατάφερε να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι στην έδρα του, θα έχει τον κόσμο κοντά του και θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.»

Η πρόβλεψη του Βασίλη Βασιλάκου για τον αγώνα:
«Το παιχνίδι μπορεί να κινηθεί και στα 3 αποτελέσματα. Το ζήτημα είναι πως ο Ολυμπιακός δεν έχει να χάσει πολλά πράγματα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξει να γίνει πιο οργανωμένος, πιο επαγγελματική ομάδα. Να έχει βάσεις, να κυνηγάει το πρωτάθλημα και να κερδίζει τον Ολυμπιακό. Δε μπορούμε να ζητάμε ξαφνικά το πρωτάθλημα και ότι άλλους τίτλους υπάρχουν στην Ελλάδα. Μου αρέσει που λειτουργεί έτσι οργανωμένα η διοίκηση.»

Για την Καλλονή και τον αγώνα με τον Ηρακλή, ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα σημείωσε:
«Όλα μπορούν να γίνουν. Παρακολουθώ τον Ηρακλή και είναι λίγο καλύτερος από την Καλλονή. Έκανε καλό ξεκίνημα, αλλά έχει κάνει μια κοιλιά. Τώρα το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο. Ένα αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα. Θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι, καίγονται και οι 2 ομάδες. Έχουν παράπονα οι φίλαθλοι του Ηρακλή για το ότι δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση της Καλλονής και να πάρει αποτέλεσμα.»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: