Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Δεν έκανε Μαλαγα(νιές)!!

Δεν έκανε Μαλαγα(νιές)
Δε χρειάστηκε να «φορτσάρει» ιδιαίτερα για να επικρατήσει της Πρόκομ Τρεφλ η Μάλαγα. Οι Ανδαλουσιάνοι νίκησαν με 63-48 την πρωταθλήτρια Πολωνίας στο «Παλάτσιο Ντε Λος Ντεπόρτες», στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Ευρωλίγκας και έφτασαν στο 6-1, εξασφαλίζοντας την πρόκριση και απλά περιμένοντας και τι θα κάνει η Μακάμπι στη Σιένα την Παρασκευή, ώστε να ελπίζουν και για την πρωτιά. Αντίθετα, οι Πολωνοί έχουν ελάχιστες ελπίδες για πρόκριση.

Οι νικητές ανέλαβαν την πρωτοβουλία και το προβάδισμα από το δεύτερο δεκάλεπτο κα ύστερα και δε δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στο ροζ φύλλο.

Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Πέροβιτς με 12 και Καλογουέι με 11 πόντους. Από τους Πολωνούς, ξεχώρισε ο Χρίτσιανουκ με 10 πόντους.

Μέχρι το πρώτο εξάλεπτο, οι Ανδαλουσιάνοι διατηρούσαν ένα +4 με +5, έχοντας απίστευτη επιθετική πολυφωνία, όμως στη συνέχεια οι Πολωνοί κατάφεραν να προηγηθούν με ένα σερί 8-0, χάρη στον Ρίτσαρντς. Έτσι, το παιχνίδι πήγαινε πόντο μέχρι την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου, που έληξε ισόπαλη.

Στην αρχή της δεύτερης περιόδου, οι Ισπανοί κατάφεραν να φτάσουν στο +6, χάρη στην επιθετική πολυφωνία τους και έφτασαν στο +9 τέσσερις φορές, χάρη στον Πέροβιτς. Τελικά, με το καλάθι του Σέρβου, το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο +11 για τη Μάλαγα.

Στην τρίτη περίοδο, οι Ανδαλουσιάνοι διατηρούσαν ένα +16 με +18 με τους Πέροβιτς και Ντράγκιτς πρωταγωνιστές. Ο Μαχάλμπασιτς μείωσε στο -12, όμως οι Σιμόν και Γκιστ την έφεραν ξανά στο +16, με την ολοκλήρωση του τριαντάλεπτου.

Στην τέταρτη περίοδο, οι Ισπανοί έφτασαν μέχρι και στο +17, χάρη στους Ζόριτς και Ντράγκιτς και διατηρούσαν ένα σταθερό προβάδισμα, με τον Πόνιτκα να μειώνει προσωρινά στο -11 για την Πρόκομ. Ο Καλογουέι την έφερε ξανά στο +15, που ήταν και η τελική διαφορά.


Τα δεκάλεπτα: 13-13, 34-23, 47-31, 63-48

ΜΑΛΑΓΑ: Σιμόν 4, Ουίλιαμς 5, Λίμα 3, Ουρτασούν 5, Καλογουέι 11, Πέροβιτς 12, Γκιστ 7, Βάσκεθ 2, Ζόριτς 8, Ντράγκιτς 6

ΠΡΟΚΟΜ: Ρόμπινσον 2, Μπλασινγκέιμ 6, Ακερ 9, Μαχάλμπασιτς 9, Πόνιτκα 6, Σότσκα 2, Ρίτσαρντς 4, Χρίτσιανουκ 10



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: