Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Παραιτήθηκε ο Ηλιάδης

Την παραίτησή του από αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ της Κοινωνίας Μελών Αρη, υπέβαλε ο πρώην πρόεδρος του φορέα, κ. Σήμης Ηλιάδης. Λόγοι διαφοράς σκεπτικού με τη νυν διοίκηση της ΚΜΑ τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
Στην επιστολή παραίτησης, ο κ. Ηλιάδης,  αναφέρει τα εξής:
«Προς Δ.Σ. Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ
Αγαπητοί Κύριοι
Όταν το καλοκαίρι που μας πέρασε αποφάσιζα να ασχοληθώ ξανά με τα κοινά της Κ.Μ.Α. , το έκανα γιατί πίστεψα ότι μοιραζόμουν το ίδιο όραμα με κάποιους ανθρώπους. Δυστυχώς στην πορεία διαπίστωσα ότι είτε το όραμα μας δεν είναι κοινό, είτε ότι ικανοποιήσατε την φιλοδοξία σας με την εκλογή σας και δεν  υπάρχει η διάθεση να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Στον ΑΡΗ κύριοι υπάρχει κενό εξουσίας και δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει η βούληση για να καλυφθεί αυτό το κενό και να προχωρήσει ο ΑΡΗΣ. Βούληση που θα έπρεπε να εκφραστεί με πράξεις από την Κ.Μ.Α. και το Δ.Σ. της. Στην Γ.Σ. του Ιουνίου, το σώμα της Λέσχης εξουσιοδότησε το Δ.Σ. της Κ.Μ.Α. να προχωρήσει σε δυο κατευθύνσεις. Στο θέμα της διοίκησης Πρωτοδικείου και στην διενέργεια οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Ως αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. με καλέσατε σε διευρυμένο συμβούλιο, χωρίς δικαίωμα ψήφου, για την επιλογή της εταιρίας που θα αναλάβει τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Η μη κλήση μου στις συναντήσεις για διευκρινίσεις που ζητήθηκαν από τις προκριθέντες εταιρίες, με οδήγησε στο λογικό συμπέρασμα ότι η αρχική κλήση μου έγινε με διάθεση να νομιμοποιήσω μια κατάσταση και την επιλογή σας. Όσο για την διοίκηση της ΠΑΕ, τίποτα δεν έχει αλλάξει και ο ΑΡΗΣ συνεχίζει να έχει στο τιμόνι του ανθρώπους που στο πρόσφατο παρελθόν κρίθηκαν ανεπαρκείς και δεν συμμερίζονται τον τρόπο λειτουργίας του ΑΡΗ μέσω της Λέσχης.
Υπό αυτές τις συνθήκες θεωρώ ότι η παρουσία μου, έστω και ως αναπληρωματικό μέλος, είναι περιττή και με την παρούσα επιστολή θέλω να σας ανακοινώσω την παραίτηση μου από αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ.
Με τιμή
Ασημάκης Ηλιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: