Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

«Εκδρομή» της Στουτγκάρδης στη Ρουμανία!!

«Εκδρομή» της Στουτγκάρδης στη Ρουμανία
Χωρίς να… ιδρώσει η Στουτγκάρδη επικράτησε εκτός έδρας 5-1 της Στεάουα στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του Europa League για στον 5ο όμιλο.

Οι Γερμανοί είχαν σε μεγάλη βραδιά τους Οκαζάκι και Σακάι, οι οποίοι πέτυχαν τα τρία από τα πέντε γκολ του συλλόγου τους.

Στο άλλο ματς του γκρουπ η Κοπεγχάγη πήρε σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Μόλντε και παραμένει ακόμη στο… κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση

Στεάουα- Στουτγκάρδη 1-5

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, με αποτέλεσμα να πάρουν προβάδισμα στο 5’ με τον Ταστσί. Μάλιστα, οι Γερμανοί διπλασίασαν στο 18’ τα τέρματά τους με τον Χάρνικ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Κουσμάνοβιτς. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι είχαν σε τραγική βραδιά την άμυνά τους, κάτι που δεν άφησαν ανεκμετάλλευτο οι Γερμανοί, οι οποίοι έκαναν το 3-0 με τον Σακάι στο 23’.

Τη «σκυτάλη» στο σκοράρισμα πήρε ένας άλλος Ιάπωνας, ο Οκαζάκι που έκανε το 4-0 στο 31’.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της Στουτγκάρδης συνέχιζαν να πιέζουν, προκειμένου να πετύχουν κάποιο ακόμη τέρμα. Αυτό ήρθε στο 55’ με τον Οκαζάκι. Το γκολ της τιμής για τους Ρουμάνους πέτυχε ο Κοστέα στο 83’, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

Μόλντε- Κοπεγχάγη 1-2

Οι Δανοί ήθελαν πάση θυσία τη νίκη κόντρα στους Νορβηγούς, προκειμένου να συνεχίσουν να είναι στο… κόλπο της πρόκρισης. Έτσι, οι παίκτες της Κοπεγχάγης μπήκαν πιο δυνατά και πήραν το προβάδισμα στο 21’ με τον Σαντίν, ο οποίος δεν αστόχησε από το σημείο του πέναλτι.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι με τον Τσίμα στο 61’ έκαναν το 1-1 αποτέλεσμα που αν έμενε μέχρι τα ο τέλος θα απέκλειε και μαθηματικά από τη συνέχεια την ομάδα της Δανίας. Ωστόσο, ο Ρούρικ Γκίσλασον είχε διαφορετικά πλάνα για τον σύλλογό του. Έτσι, στο 75’ ο 24χρονος φορ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Σαντίν, με αποτέλεσμα να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα που δίνει ελπίδες πρόκρισης στην Κοπεγχάγη.

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου:

1)Στεάουα 10 (8-8)
2)Στουτγκάρδη 8 (9-5)
3) Κοπεγχάγη 7 (4-5)
4) Μόλντε 3 (5-8)

Η επόμενη (6η) αγωνιστική:

Στουτγκάρδη- Μόλντε
Κοπεγχάγη - Στεάουα




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: