Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Βιτόλο: «Έχω έρθει για να αναλαμβάνω ευθύνες»

Βιτόλο: «Έχω έρθει για να αναλαμβάνω ευθύνες»
Μπορεί να έχασε το πρώτο πέναλτι, ωστόσο ο Βίκτορ Βιτόλο δεν φοβήθηκε να αναλάβει και το δεύτερο που κέρδισε ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε μετά τη νίκη επί της Μάριμπορ.

«Θα κάνουμε το παν για να περάσουμε», ανέφερε σχετικά με το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου με την Τότεναμ, όπου με τρίποντο οι «πράσινοι» παίρνουν την πρόκριση.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ισπανος μέσος:

«Είμαι αρκετά χαρούμενος για την εμφάνισή μας και τη νίκη. Η ομάδα έπαιξε καλά, αλλά ακόμα δεν έχουμε κάνει όσα θα μπορούσαμε να κάνουμε. Καθημερινά πάμε καλύτερα και θα μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο».

Για το εάν μπορεί ο Παναθηναϊκός να νικήσει την Τότεναμ: «Απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο θα αγωνιστούμε με το σκεπτικό ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Αυτό θα το βάλουμε στο μυαλό μας και θα κάνουμε το παν για να περάσουμε».

Για το εάν στο παιχνίδι με τον Πλατανιά θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις: «Είναι ένας αγώνας στον οποίο πρέπει να συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε ότι οι ομάδα βελτιώνεται. Για να φτάσουμε στη βαθμολογία τις ομάδες που είναι πάνω από εμάς. Ο Στόχος που έχουμε σε κάθε αγώνα είναι να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Σκεφτόμαστε μόνο να κερδίζουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το εάν φοβήθηκε μη χάσει και το δεύτερο πέναλτι: «Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Θέλησα να εκτελέσω το πρώτο πέναλτι και το έχασα, αλλά έχω έρθει εδώ για να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Είχαμε την τύχη να κερδίσουμε και ένα δεύτερο πέναλτι και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την υποστήριξη και τη βοήθεια που μου επέτρεψαν να εκτελέσω το πέναλτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: