Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Στραματσiόνι: «Είμαι ευχαριστημένος»

Ευχαριστημένος παρά την ήττα 3-0 από τη Ρούμπιν Καζάν εμφανίστηκε ο Αντρέα Στραματσiόνι. Ο Ιταλός τεχνικός της Ίντερ υπογράμμισε πως η Ίντερ είχε καλή απόδοση στο συγκεκριμένο ματς και συμπλήρωσε πως οι νεαροί παίκτες που χρησιμοποίησε, ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους.
Αρχικά, ο τεχνικός των «νερατζούρι» τόνισε: «Η Ρούμπιν νίκησε και της δίνω τα συγχαρητήριά μου. Αλλά το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. Μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο παίζαμε καλύτερα και αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ στο 2ο λεπτό και το δεύτερο στο 86ο. Ενδιάμεσα παίξαμε πολύ καλύτερα από τους αντιπάλους μας. Μπράβο στα παιδιά, ιδίως στα πιο νεαρά σε ηλικία, που έδωσαν τα πάντα».
Στην συνέχεια, αναφέρθηκε και στο τελικό 3-0: «Με πείραξε ο τρόπος που χάσαμε και η έκταση της ήττας. Τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα άξιζαν κάτι καλύτερο. Δεν έπρεπε να τιμωρηθούν τόσο σκληρά. Αλλά όσο στενοχωρημένος και να είμαι, είμαι περισσότερος περήφανος για όλους τους. Έδειξαν πως υπάρχει μέλλον, τόσο στην Ίντερ, όσο και στο ιταλικό ποδόσφαιρο».
Τέλος, δήλωσε για τους στόχους της Ίντερ στο Europa League: ««Έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση και θα ασχοληθούμε με αυτή τον Φεβρουάριο. Μέχρι τότε, δουλεύουμε για να πάμε ακόμα καλύτερα στο πρωτάθλημα. Αρχίζοντας από το παιχνίδι με την Πάρμα, ξεκινάμε την αντεπίθεσή μας για την κορυφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: