Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

21χρονος παίκτης του Football Manager τρώει τη θέση από τον Παπέν!!

21χρονος παίκτης του Football Manager τρώει τη θέση από τον Παπέν
Πόσοι από μας, βλέποντας κάποιον ποδοσφαιρικό αγώνα στην τηλεόραση, δεν έχουμε πει από μέσα μας πως στο Football Manager τα πάμε πολύ καλύτερα με την συγκεκριμένη ομάδα. Ή πόσες φορές στο άκουσμα ενός μεγάλου ταλέντου στη πραγματικότητα, δεν αναπολούμε την εποχή που τον αγοράζαμε με την προοπτική του «hot prospect for the future» στο Football Manager;

O Σουηδός φοιτητής Βουγκάρ Χουσεϊνζάντε, φαίνεται πως χόρτασε από τα ψηφιακή τρόπαια του Football Manager και αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα. Ποιο ήταν αυτό..; Μα φυσικά το πόστο του γενικού διευθυντή στην ομάδα του γνωστού από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, την Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν. Ο 21χρονος φοιτητής ισχυρίζεται πως η χρόνια ενασχόλησή του με το Football Manager, έφερε σαν αποτέλεσμα την άριστη γνώση του σχετικά με όλες τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη. Έτσι ο Μπάντοβιτς αποφάσισε να κάνει την ιδιαίτερα πρωτότυπη κίνηση προσλαμβάνοντάς τον.

Το ακόμα πιο περίεργο είναι πως για την ίδια θέση ήταν υποψήφιος και ο γνωστός Γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής Ζαν Πιερ Παπέν, ο οποίος θα έχει να λέει για την υπόλοιπη ζωή του πως τον κέρδισε ένας, μέχρι πρότινος προπονητής του Football Manager.

Λέτε να ανοίξουν και άλλες θέσεις εργασίας με κριτήριο το Football Manager;

Πηγή: enternity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: