Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Μπιμπισίδης: «Υποχρεωμένος να κερδίσει ο Άρης τη Δευτέρα»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Κυριάκος Μπιμπισίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» όπου αναφέρθηκε στον αγώνα τον «κιτρίνων» με τον Πανθρακικό και υπογράμμισε πως δεν φταίνε οι προπονητές για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα του Άρη με τον Πανθρακικό:
«Έτσι όπως είναι τα πράγματα, μετά τα άτυχα αποτελέσματα με Γιάννενα και Λεβαδιά με αντίπαλους που έχουν ίδιους στόχους με τον Άρη, τις άσχημες εμφανίσεις και τη μηδενική συγκομιδή βαθμών, είναι καταδικασμένος ο Άρης να κερδίσει τον Πανθρακικό. Το υλικό ξέρουμε πως δεν είναι το καλύτερο, δεν θα έχει διάρκεια. Είχαμε μια αναλαμπή στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, πιστεύαμε να κρατήσει περισσότερο αλλά τα παιδιά πρέπει να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων και της διάθεσης τους για να παίρνουμε τους 3 βαθμούς.»

Για το αν υπάρχει ευθύνη προπονητή στα αρνητικά αποτελέσματα:
«Φυσικά και όχι. Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα με τους προπονητές. Είναι θετικό που οι ποδοσφαιριστές πήραν την ευθύνη πάνω τους. Γιατί αν υπήρχε πρόβλημα δεν ξέρω με ποιον προπονητή οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχουν περισσότερη διάρκεια απόδοσης και μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών. Είναι καθαρά θέμα παικτών για μένα. Είδαμε στα δυο ντέρμπι πως η ομάδα έδειξε άλλο πρόσωπο και σε θέμα διάθεσης και πειθαρχίας κλπ. Αν εξαιρέσει κανείς το ματς με τον Λεβαδειακό που υπήρχαν απουσίες, είδαμε με τα Γιάννενα πως ο Άρης θα πρέπει να κερδίζει αυτά τα ματς με τον κόσμο του, παίζοντας με πάθος και ενθουσιασμό. Πρέπει να κερδίζει τις ομάδες του χεριού του. Θα έρθουν πιο δύσκολα παιχνίδια και θα λεμε χάσαμε αυτό που ήτανε εύκολο και θα έρθουν μεγάλες απώλειες. Είναι η ώρα των ποδοσφαιριστών να δείξουν τι μπορούν να προσφέρουν να βάλουν δύναμη και πάθος και μετά στην ποιότητα που έχει ο καθένας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: