Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Ξεκινούν κινητοποιήσεις οι Καβαλιώτες

Oι φίλαθλοι της Καβάλας προετοιμάζονται για νέες κινητοποιήσεις, στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν την «απορρόφηση» της ομάδας από τον Ηρακλή.
Ξεκινούν κινητοποιήσεις οι Καβαλιώτες
Κινητοποιήσεις, οι οποίες θα ξεκινήσουν το πρωί της Δευτέρας (4/7), με τους οπαδούς των Αργοναυτών να έχουν προγραμματίσει κατάληψη του επιμελητηρίου για να μην προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη μετονομασία της ομάδας.
Η συνέχεια θα δοθεί το απόγευμα, με τους Καβαλιώτες να συγκεντρώνονται στην κεντρική πλατεία της πόλης που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το κτήριο του επιμελητηρίου.
Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, με στόχο να μην επιτευχθούν τα σχέδια του Σταύρου Ψωμιάδη, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και «κάθοδος» οπαδών στην Αθήνα για τη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Χρήστος Ρέμος με υπεύθυνη δήλωσε ξεκαθάρισε ότι δεν είχε την παραμικρή ενημέρωση για τις προθέσεις των ιδιοκτητών και δεν κλήθηκε καν στη γενική συνέλευση των μετόχων, στην οποία και πάρθηκαν οι συγκεκριμένες αποφάσεις.
Επισήμανε, μάλιστα, ότι προφανώς και δεν έχει την παραμικρή ανάμιξη στις αλλαγές που προτίθεται να κάνει η οικογένεια Ψωμιάδη.

Ζέστη και αύριο...

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα ε λίγες μόνο νεφώσεις στα ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011.
Ζέστη και αύριο...
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 17 έως 31 στη Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες ασθενείς έως μέτριοι και στο Κρητικό και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο δυτικοί – βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά στα ανατολικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα βορειοδυτικοί έως μέτριοι.
Πηγή: meteo.gr

Oι περικοπές ξεκινάνε με Σάτο και Τέπιτς!!

Το... "τσεκούρι" στα υψηλά συμβόλαια στον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει από τους Ρομέιν Σάτο και Μιλένκο Τέπιτς.
Oι περικοπές ξεκινάνε με Σάτο και Τέπιτς
Ο Κεντροαφρικανός αποκτήθηκε πέρυσι για τρία χρόνια με ετήσιες απολαβές της τάξεως των 1,8 εκατομμύριων ευρώ. Βάσει της νέας οικονομικής τάξης είναι το πρώτο φαβορί να κληθεί για ανάλογες συζητήσεις. Μένει να φανεί πόση μείωση θα του προταθεί κι αν θα τη δεχτεί.
Για την υπάρχουσα κατάσταση υπερβολικό φαντάζει και το συμβόλαιο (700.000) του Μιλένκο Τέπιτς. Ο Σέρβος γκαρντ δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα κι από τη στιγμή που τα λεφτά που έχει λαμβάνειν δεν συμβαδίζουν με την απόδοσή του μπαίνει κι αυτός στη λίστα.
Σοβαρή πιθανότητα υπάρχει να αποδεσμευτεί κι ο Γκιόρκι Σερμαντίνι. Ο Γεωργιανός σέντερ μπορεί κάλλιστα να μπει στην κατηγορία «Γιώργος Μπόγρης» και να αποχωρήσει με μια βολική αποζημίωση.
Πηγή: leoforos.gr

Άλλος για προσφυγή;

Ο Νίκος Αραμπατζής ακολούθησε και αυτός το δρόμο της δικαιοσύνης προκειμένου να διασφαλίσει τα χρήματά του από τον Ηρακλή, καθώς κατέθεσε προσφυγή.
Άλλος για προσφυγή;
Η αρχή είχε γίνει με τους Ζερκά, Σζοτ, Μάρα, Πίτου, Γιάκομπ, Κυριαζής, Ντάνι, Παπαστεριανός, Μαχόπ, Κανακούδης, Ηλιάδης και Ρομάν, με τον Αραμπατζή να αποτελεί τον 13ο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή που δεν μπορεί να περιμένει άλλο, ζητώντας τα χρήματά του.
Ο έμπειρος αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο στην ομάδα για δύο ακόμα χρόνια και το ποσό που διεκδικεί είναι περίπου 600.000 ευρώ.
Πηγή: contra.gr

Πρόβλημα με την εγγυητική τα Τρίκαλα!!

Τα Τρίκαλα δίνουν «μάχη», προκειμένου να μπορέσουν να συμμετάσχουν στα πλέι οφ της ανόδου για την Super League, όμως φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την εγγυητική επιστολή που έχουν καταθέσει στην ΕΕΑ.
Οι φάκελοι που κατέθεσαν τα Τρίκαλα και ο ΟΦΗ στην ΕΠΟ για τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ της Football League δεν εγκρίθηκαν και οι δύο ομάδες δίνουν «μάχη», προκειμένου να δικαιωθούν.
Η ΕΠΟ αναμένεται να πάρει απόφαση για το αν έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν την άνοδό τους στην Super League ή όχι μέσα στην επόμενη εβδομάδα, όμως οι Θεσσαλοί φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν πρόσθετα προβλήματα.
Ο κίνδυνος να χάσουν οριστικά το... τρένο της ανόδου είναι ορατός, καθώς φαίνεται ότι η εγγυτική επιστολή που έχουν καταθέσει οι Θεσσαλοί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν πρόκειται να εγκριθεί. Αν αυτή η πληροφορία ισχύσει, τότε τα Τρίκαλα δε θα δώσουν το παρόν στα πλέι οφ της ανόδου, σε περίπτωση που αυτά διαξαχθούν τελικά...
πηγή: gazzetta.gr

Βλέπει και Μπερμπάτοφ η Γιούβε...!!

Οι πιθανότητες της Γιουβέντους για τον Αγουέρο μειώθηκαν, ο Ρόσι είναι πια ο πρώτος στόχος ωστόσο οι «μπιανκονέρι» φέρεται να ρίχνουν ματιές και στον Μπερμπάτοφ...

Η News of the World υποστηρίζει πως η ιταλική ομάδα έχει στραφεί στην περίπτωση του Βούλγαρου άσου και δεν αποκλείεται να διαθέσει 14 εκατ. λίρες (κοντά στα 17 εκατ. ευρώ) στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του.

Οι Άγγλοι δεν θα έλεγαν «όχι» σε μία καλή πρόταση καθώς ο Φέργκιουσον δεν υπολογίζει για την βασική ενδεκάδα τον Μπερμπάτοφ, όμως τα ερωτηματικά που προκύπτουν αφορούν το κατά πόσο ισχύει το δημοσίευμα (αρκετά από τα αντίστοιχα της... κουτσομπολίστικης News of the World δεν έχουν επιβεβαιωθεί ποτέ) αλλά και το κατά πόσο η Γιουβέντους χρειάζεται έναν τέτοιο «βαρύ»

Πεπ: «Εξαιρετικός ο Αλέγκρι»

Με καλά λόγια μίλησε για τον τεχνικό της Μίλαν, Μάσιμο Αλέγκρι, ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Καταλανός, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τον Ιταλό και τόνισε ότι είναι πολύ καλός στη δουλειά του.
Οι Ροσονέρι κατέκτησαν το πρωτάθλημα, στον πρώτο χρόνο του Αλέγκρι στον πάγκο και ένας άνθρωπος που είχε τρομερό ντεμπούτο, μίλησε με εξαιρετικά λόγια για τη δουλειά του 43χρονου Ιταλού. Ο Γκουαρδιόλα, που στην πρώτη του σεζόν έφερε στο «Καμπ Νόου» έξι κούπες δέχθηκε ερώτηση από φίλους των Ροσονέρι για το αν θα άφηνε τους Μπλαουγκράνα για την Μίλαν. «Οχι, έχετε ήδη έναν πολύ καλό προπονητή» είπε ο 40χρονος παλιός μέσος, του οποίου το όνομα είχε συνδεθεί με την Ιντερ. Αλέγκρι και Γκουαρδιόλα θα συναντηθούν τις επόμενες εβδομάδες στο πλαίσιο του Audi Cup.
πηγή: gazzetta.gr

Η Βραζιλιάνικη ομοσπονδία δημοσιεύει φωτογραφίες στο Twitter!!

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Και τα εκμεταλλεύονται πλέον όχι μόνο οι ομάδες, αλλά και οι διάφορες ομοσπονδίες ποδοσφαίρου. 

Η βραζιλιάνικη ομοσπονδία ποδοσφαίρου δημοσίευσε μέσω του Twitter μια φωτογραφία από τα αποδυτήρια της ομάδας λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με τη Βενεζουέλα. Πρόκειται για μια φωτογραφία με μια φανέλα και γενικά τον ρουχισμό που θα φορέσει η ομάδα στο παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 10 το βράδυ της Κυριακής. 
Στην εικόνα, μπορείτε να δείτε τις στολές του μέσου Ραμίρες (8), του επιθετικός Πάτο (9) και του μέσου Γκάνσο (10). Ολες διπλωμένες σε αύξουσα σειρά. 

Εύκολη φιλική επικράτηση!!

Με 6-0 επικράτησε ο Ολυμπιακός Βόλου του Εθνικού Βόλου στο πρώτο φιλικό της χρονιάς που διεξήχθη στα Χάνια του Πηλίου.  Για την ομάδα του Χαβιέρ Γράθια δύο γκολ σημείωσε ο Μάρτιν και από ένα οι Νάκας, Μπρέσκα, Αναστασίου και Σολάκης.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού Βόλου:

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ:  Ρόκα, Σέλεσι, Ζαραδούκας, Αντρίκος, Ντολεζάι, Κοτζαθανάσης, Αλβαρεζ, Ακόστα, Μπρέσκα, Νάκας, Μαρτίν

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Γιακούποβιτς, Ζέρης, Ρόκας, Τομάς, Σανκαρέ, Μητρόπουλος, Κάσκιο, Μπρέσκα, Μόνχε, Αναστασίου, Σολάκης.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Χαβιέρ Γράθια δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Στο σημερινό φιλικό χρησιμοποίησα και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές από τους οποίους έμεινα ευχαριστημένος. Μου δείχνουν καλά στοιχεία και τους υπολογίζω».

Επόμενος αντίπαλος για τους «ερυθρόλευκους» θα είναι η Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, την οποία θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (6/7) στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου και θα αρχίσει στις 8.00 μ.μ.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ (γυναικεία - παιδικά 5 ευρώ), ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν με την επίδειξη της αίτησης αγοράς εισιτηρίου διαρκείας.

*Τον αγώνα παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου.
πηγή: theplayer.gr

Έβαλε τον Έρος στα... καλάθια! (photostory)

Τη... ζήλια των συμπατριωτών του έχει προκαλέσει ο πρώην μπασκετμπολίστας, Τζιανμάρκο Ποτσέκο, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ιταλικού μπάσκετ τη δεκαετία του `90, καθώς έχει πλέον στο πλευρό της την Μισέλ Χούνζικερ.

Η Μισέλ είναι εντυπωσιακή ηθοποιός, μοντέλο, παρουσιάστρια και τραγουδίστρια από την Ελβετία και έγινε ακόμα πιο γνωστή στο ευρύ κοινό από τον γάμο της με τον Έρος Ραμαζότι ο οποίος κράτησε από το 1998 έως το 2002.

Το... ρομάντσο του Ποτσέκο με την πανέμορφη Μισέλ μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ιταλικών ταμπλόιντ και βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες σίγουρα ο λόγος γίνεται κατανοητός... 

 

Για 40η ημέρα στο Σύνταγμα οι Αγανακτισμένοι!!

Για έκτη συνεχόμενη Κυριακή οι αγανακτισμένοι παραμένουν πιστοί στο ραντεβού τους με τη πλατεία Συντάγματος στην οποία συρρέουν ολοένα και περισσότεροι, ενώ ήδη η κυκλοφορία στη Λεωφόρος Αμαλίας έχει ήδη διακοπεί.

Περισσότερα στο Newsbomb.gr

Θέλει Αντονίνι η Παρί!!

Η έλευση του Λεονάρντο στην Παρί Σεν Ζερμέν στη θέση του τεχνικού διευθυντή, λογικό είναι να πυροδοτήσει ενδιαφέρον των Παριζιάνων για Ιταλούς ποδοσφαιριστές.

Πρώτος στόχος του πρώην τεχνικού των Μίλαν και Ίντερ φέρεται να είναι ο Λούκα Αντονίνι. Ο 27χρονος αριστερός φουλ μπακ ήταν από... τις συμπάθειες του Βραζιλιάνου στους «ροσονέρι» και επιθυμεί να τον δει στη γαλλική ομάδα.

Ο Ταϊβό προορίζεται για βασικός σε αυτή τη θέση στη Μίλαν, ενώ ο Ζαμπρότα έχει καλύψει πολλές φορές αυτή τη θέση. Γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο «Λέο» έχει προτείνει στη διοίκηση τον Αντονίνι, ο οποίος κοστολογείται στα 2 εκατομμύρια ευρώ... 
πηγή: theplayer.gr

Ζερβίνιο: «Πάω στην Άρσεναλ για τίτλους»

Ο Αρσάβιν φαίνεται πως αποχωρεί από την Άρσεναλ, ο Νασρί ακόμα είναι αναποφάσιστος, τη στιγμή που ο Φάμπρεγκας... κλασικά θέλει Μπαρτσελόνα. Η φαινομενική απόκτηση Ζερβίνιο μοιάζει λύση ανάγκης, αλλά ο Ιβοριανός πιστεύει πως θα είναι ακόμα καλύτερος.

Για να… αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στο «Έμιρατς», ο Αρσέν Βενγκέρ βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Ζερβίνιο της Λιλ μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

«Επιλέγω την Άρσεναλ, γιατί έχει νεαρούς ποδοσφαιριστές και εκεί θα μπορώ να αγωνιστώ περισσότερο και να βελτιωθώ. Δεν είναι ρίσκο. Πηγαίνω στην Άρσεναλ. Το μεγαλύτερο ρίσκο για εμένα είναι να προκαλέσω τον εαυτό μου να πετύχει ακόμα περισσότερα τέρματα. Θα πάω στην Άρσεναλ για να κερδίσω τίτλους. Η Άρσεναλ παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο και μου αρέσει ο τρόπος που αγωνίζεται», καταλήγει ο επιθετικός της Λιλ. 
πηγή: theplayer.gr

Αμηχανία στην Άρσεναλ...!!

Οι Σεσκ Φάμπρεγκας και Σαμίρ Νασρί θα πρέπει να είναι στη πρεμιέρα της προετοιμασίας της Άρσεναλ με το κλίμα να είναι… αμήχανο.

Για τα μέσα της επόμενης εβδομάδας είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών της Άρσεναλ, έτσι ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία των «κανονιέρηδων» για την επόμενη σεζόν.

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διακοπές στην Ισπανία, είναι αναγκασμένος να επιστρέψει στη… βάση του με την Μπαρτσελόνα ακόμα να προσπαθεί να βρει λύση για να τον αποκτήσει, με την τελευταία της προσφορά να ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Αυτή των 35 εκατομμυρίων ευρώ, απορρίφθηκε τις προηγούμενες ημέρες από τους «κανονιέρηδες», αλλά με τη νέα βελτιωμένη προσφορά, όλα είναι πιθανά.

Ο ίδιος παραμένει αισιόδοξος και ήρεμος όπως έχει τονίσει ο ίδιος σχετικά με το μέλλον του. Με τον 24χρονο μέσο να… καίγεται να αγωνιστεί και πάλι στην Μπαρτσελόνα, είναι ρίσκο το να ταξιδέψει με την ομάδα στην Μαλαισία για την… περιοδεία του συλλόγου.

Σε ότι αφορά τον Σαμίρ Νασρί, είναι πιο περίπλοκη. Ο Γάλλος διεθνής διανύει τους τελευταίους 12 μήνες του συμβολαίου του με τους Λονδρέζους και ο ίδιος δεν φαίνεται διατεθειμένος να υπογράψει την ανανέωσή του για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Για τον 24χρονο, ενδιαφέρον έχουν δείξει οι Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια προσφορά για αυτόν. Ο Νασρί που κόστισε περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ στους «κανονιέρηδες» δεν θα επιστρέψει την Τρίτη στην βάση του, καθώς έχει εξασφαλίσει περισσότερες ημέρες άδειας, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές που είχαν διεθνείς υποχρεώσεις.

«Δεν θα υπογράψω με μία ομάδα που δεν παίζει το ποδόσφαιρο που μου αρέσει, γιατί αυτό δεν θα με κάνει χαρούμενο και δεν με νοιάζουν μόνο τα χρήματα. Ήδη έχω πολλά. Η προτεραιότητά μου είναι να κάνω μία μεγάλη καριέρα και να κατακτήσω τίτλους. Αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα», είπε ο Νασρί πρόσφατα. 
πηγή: theplayer.gr

Στην Αργεντινή για Λαμέλα Νάπολι και Ίντερ!!

Στην Αργεντινή προκειμένου να... διεκδικήσουν τον Έρικ Λαμέλα βρίσκονται εκπρόσωποι της Νάπολι και της Ίντερ.

Ο άσος της Ρίβερ Πλέιτ φερόταν να βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Ρόμα, αλλά τελικά η ιταλική... μονομαχία περιορίζεται σε δύο άλλους ιταλικούς συλλόγους.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, οι «παρτενοπέι» έστειλαν τον σκάουτερ Μαουρίτσιο Μικέλι στην αναμέτρηση της Αργεντινής με τη Βολιβία.

Μετά τον υποβιβασμό της Ρίβερ Πλέιτ, οι «εκατομμυριούχοι» θα αναγκαστούν να... αποχωριστούν αρκετά από τα αστέρια τους και μάλιστα με... μειωμένες οικονομικές απαιτήσεις, κάτι που Νάπολι και Ίντερ θέλουν να εκμεταλλευτούν.

Ρονάλντο: «Κορυφαίος στον κόσμο ο Νέιμαρ αν...»

Κάποτε ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου επομένως η άποψή του έχει βαρύνουσα σημασία. Ο Ρονάλντο, ή το «φαινόμενο» όπως τον αποκαλούν οι θαυμαστές του, αναφέρθηκε στον νέο αστέρι του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Νέιμαρ, υποστηρίζοντας πως εάν αφήσει το εγχώριο πρωτάθλημα για την Ευρώπη τότε μπορεί να εξελιχθεί στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου!

«Εάν ο Νέιμαρ αφήσει τη Βραζιλία ίσως γίνει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου», είπε ο πρώην άσος της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα και συμπλήρωσε: «Το θέμα του Νέιμαρ δεν πρέπει να είναι τα λεφτά. Πρέπει να είσαι φιλόδοξος για να πετύχεις. Εάν μείνει στη Βραζιλία τότε πάει να πει πως δεν έχει υψηλές φιλοδοξίες».
πηγή: theplayer.gr

Επιβεβαιώνει για Μάτος ο Παναθηναϊκός!!

Την συμφωνία για την οριστική επιστροφή του Μαρσέλο Μάτος από το «τριφύλλι» στην Μποταφόγκο επιβεβαίωσαν και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Ο Βραζιλιάνος θα μείνει στη Βραζιλία και την Μποταφόγκο με την ελληνική πλευρά να εισπράττει 900.000 ευρώ μετρητά.   

Όπως είχε γίνει γνωστό και από το μεσημέρι της Κυριακής, αρχικά με δημοσιεύματα και στη συνέχεια με δηλώσεις του προέδρου της Μποταφόγκο Μαουρίσιο Ασουνσάο, έγινε το χατήρι του 27χρονου Βραζιλιάνου ο οποίος δεν έχανε ευκαιρία να δηλώνει ότι δεν θέλει να μείνει στην Ελλάδα και στο «τριφύλλι». Ακόμα ένας παίκτης που ανήκε στον Παναθηναϊκό αποτελεί παρελθόν από τον ελληνικό σύλλογο, με τον Μάτος να είναι ο τελευταίος.  
πηγή: theplayer.gr

Θέλει να φέρει Μιλοβάνοβιτς ο Ψωμιάδης!!

Στο κόλπο της απόκτησης του 28χρονου διεθνή Σέρβου κέντρικού μέσου της Λανς, Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς, μπήκε εσχάτως η Καβάλα.
Θέλει να φέρει Μιλοβάνοβιτς ο Ψωμιάδης!
Ο Μιλοβάνοβιτς που απασχολεί και τον Παναθηναϊκό, είναι "παιδί του Ερυθρού Αστέρα". Εκεί έπαιζε ποδόσφαιρο μέχρι το 2008 (152 συμ. - 17 γκολ), προτού τον αποκτήσει η Λανς, την οποία βοήθησε να ανέβει στην πρώτη κατηγορία. Εκεί έμεινε δύο χρόνια (40 συμ. - 2 γκολ) και πέρσι το καλοκαίρι επέστρεψε δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα, μετρώντας συνολικά 24 συμ. και 4 γκολ.
Ανήκει στο δυναμικό της Λανς, η οποία όμως ψάχνει ομάδα για να τον παραχωρήσει.
Πηγή: bluearena.gr

Στα υπόψη ο Καραλής, αλλά...!!

Η ΑΕΚ έχει ανάγκη ενίσχυσης στην επίθεση και έχει συζητήσει με τον... Γιάννη Καραλή, ο οποίος είναι στο «περίμενε» προς το παρόν.
Στα υπόψη ο Καραλής, αλλά...
Ο 22χρονος επιθετικός έλυσε το συμβόλαιο του με τον Ατρόμητο πριν δύο εβδομάδες και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη δεχθεί κρούση από την ΑΕΚ, άνθρωποι της οποίας του μετέφεραν ότι θα πρέπει να περιμένει λίγο. Προφανώς για να βρουν κάτι πιο αξιόπιστο για την επίθεση της ομάδας...
Πηγή: gazzetta.gr

Έφυγε και... πειραγμένος ο Λουίς Γκαρσία!

Ο Ισπανός μέσος δεν θέλει ούτε να… ακούει για τον Παναθηναϊκό, καθώς θεωρεί πως αδικήθηκε!
Έφυγε και... πειραγμένος ο Λουίς Γκαρσία!
Ο Γκαρσία που ανακοινώθηκε χθες από την νέα του ομάδα, μιλώντας σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του, εξέφραζε την δυσαρέσκεια του για τον τρόπο που έφυγε από τους «πράσινους».
«Δεν θέλω να μιλάω για τον Παναθηναϊκό. Είναι μια σελίδα της καριέρας μου που έκλεισε, όχι με καλό τρόπο. Κανείς δεν με φώναξε να μιλήσουμε για το συμβόλαιο που έληγε. Και αυτό με πείραξε», έλεγε χαρακτηριστικά.
Πηγή: leoforos.gr

Ε-ε-έρχονται!!

Μαζί με τους εκπροσώπους τους αναμένονται τη Δευτέρα το μεσημέρι οι Χοσέ Κάρλος και Χουάν Κάλα στην Αθήνα.
Ε-ε-έρχονται!
Οι δύο Ισπανοί ποδοσφαιριστές έχουν συμφωνήσει προφορικά με την ΑΕΚ, έχουν αποσταλεί τα κείμενα για τα συμβόλαια τους και μετά τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψουν (ίσως προλάβουν αύριο ειδάλλως Τρίτη).
Ο Χοσέ Κάρλος για 1+1 έτη και ο Κάλα για μονοετή δανεισμό από την Σεβίλλη.
Πηγή: aek365.gr

Νέος βασιλιάς ο Τζόκοβιτς!!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε με 3-1 σετ τον Ράφαελ Ναδάλ, κατακτώντας για πρώτη φορά στην καριέρα του το γκραν σλαμ του Γουίμπλεντον!
Νέος βασιλιάς ο Τζόκοβιτς!

Για πρώτη φορά μετά το 2002 και τον Λέιτον Χιούιτ αναδεικνύεται νικητής στο κεντρικό κορτ του All England Club εκτός των Φέντερερ και Ναδάλ. Ο στόχος του «Νόλε» να μπει «σφήνα» ανάμεσα στο δίδυμο επετεύχθη με το παραπάνω και εκτός από το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης είναι πλέον και ο νέος «Βασιλιάς» του Γουίμπλεντον.
Διαφορετικός, αλλά το ίδιο συναρπαστικός, ο τελικός των ανδρών από αυτούς που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, με τον Τζόκοβιτς να κάνει δυναμικό ξεκίνημα και να προηγείται σε χρόνο… dt με 2-0, 6-4 και 6-1, βάζοντας γερές βάσεις για την κατάκτηση του τροπαίου. Νωχελικός και χωρίς ζωντάνια στο παιχνίδι του ο Ναδάλ επέτρεψε στον αντίπαλό του να πάρει «αέρα» δύο σετ προσπαθώντας να ανατρέψει αυτή τη διαφορά στη συνέχεια.
Όπως αποδείχθηκε όμως ήταν μια μικρή παρένθεση στον αγώνα. Ο Ισπανός είχε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε κάθε πόντο και ανάγκαζε τον Τζόκοβιτς να κάνει εύκολα λάθη μειώνοντας σε 2-1 σετ με 6-1. Σταμάτησε όμως εκεί… Ο 24χρονος Σέρβος με αποφασιστικότητα έφτασε στο θρίαμβο με 6-3 πανηγυρίζοντας έξαλλα το πρώτο του τρόπαιο στη Μεγάλη Βρετανία.
Πηγή: gazzetta.gr

Ολυμπιάδα με τις… κλωτσιές!!

Θρίαμβος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στο παγκόσμιο προ-ολυμπιακό τουρνουά! Ο Έλληνας ταεκ-βοντίστας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και θα είναι μία ακόμη φορά παρών σε Ολυμπιακούς Αγώνες!
Ολυμπιάδα με τις… κλωτσιές!
Συγκεκριμένα ο Νικολαΐδης θριάμβευσε στη διοργάνωση που διεξήχθη στο Μπακού, στην κατηγορία +80 κιλών, ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου και πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012.
Χάρη στις κλώτσιες του πάει Ολυμπιάδα...

Πάει Πλατεία ο Κατσικογιάννης;

Ο Γιώργος Κατσικογιάννης κατέχει περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Τάκη Λεμονή. Αν μάλιστα δεν μείνει στον Ολυμπιακό, ο Πανιώνιος θεωρείται σίγουρο πως θα τον ζητήσει με τη μορφή δανεισμού.
Πάει Πλατεία ο Κατσικογιάννης;
Ο Κατσικογιάννης όπως αναφέραμε ανήκει στον Ολυμπιακό και φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΟΦΗ. Είναι ένας παίκτης που θέλει ο Τάκης Λεμονής και αν τελικά ο Βαλβέρδε δεν τον κρατήσει στους Πειραιώτες, ο Πανιώνιος θα τον ζητήσει προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή.
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο προπονητής των «κυανέρυθρων είχε τον 23χρονο και στον Ολυμπιακό και μόνο καλά λόγια λέει τόσο για την αξία του, όσο και για τον χαρακτήρα του.
Πηγή: gazzetta.gr

«Μαζί τα φάγαμε, εσείς θα τον πιείτε…» (ΦΩΤΟ)

Θυμάστε την αλησμόνητη ατάκα του Θόδωρου Πάγκαλου με την οποία την… έλεγε σε όλους τους Έλληνες. Και όμως η συγκεκριμένη ρήση είχε και κάποιες εννοιολογικές προεκτάσεις. Κάποια υπονοούμενα τα οποία φυσικά δεν ειπώθηκαν ποτέ…
«Μαζί τα φάγαμε, εσείς θα τον πιείτε…» (ΦΩΤΟ)
«Μαζί τα φάγαμε» είχε δηλώσει ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης… Ένα δημοφιλή blog όμως που σερφάρει στο διαδίκτυο, έδωσε μία πετυχημένη προέκταση της συγκεκριμένης ατάκας.
Πρόκειται για το frappedoupoli.blogspot.com.
Στην κεφαλίδα του blog που λέτε έχουν φιλοτεχνήσει μία φωτογραφία με τον ευτραφή πολιτικό να κρατάει ένα πανό το οποίο αναγράφει: «Μαζί τα φάγαμε, αλλά εσείς θα τον πιείτε…»
Μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Τον φραπέ εννοούν οι χρήστες του blog…

Αυτό δεν είναι χέρι, αλλά... πιαστές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό που έγινε στο ματς της Αυστραλίας με την Ισημερινή Γουινέα στο Μουντιάλ των γυναικών στη Γερμανία είναι από τα... άγραφα του ποδοσφαίρου!
Αυτό δεν είναι χέρι, αλλά... πιαστές! (ΒΙΝΤΕΟ)
Η αμυντικός της Ισημερινής Γουινέας, Μπρούνα, έπιασε... κανονικότατα την μπάλα με τα δύο χέρια (!) μες στην περιοχή, μετά από το δοκάρι της Αυστραλίας και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικότατα!!








Θέλει Πέπε ο Βίλας Μπόας!!

Το όνομα του Πέπε βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Αντρές Βίλας Μπόας σύμφωνα με τους Ισπανούς. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι θέλει τον αμυντικό της Ρεάλ, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του.
Θέλει Πέπε ο Βίλας Μπόας
Να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών που χάραξε με την Πόρτο την περσινή σεζόν με τρεις τίτλους θέλει ο 34χρονος Πορτογάλος και με την Τσέλσι έχει τη δυνατότητα να ξοδέψει πολλά περισσότερα.
Στόχος του σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι ο Πέπε της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος εκτός από κεντρικός αμυντικός φέτος φάνηκε ότι μπορεί να παίξει και σαν μέσος. Ο Βραζιλιάνος, που παίζει στην Εθνική Πορτογαλίας, βρέθηκε πέρσι κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τους Μερένχες το οποίο θα του απέφερε 4 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.
Οπως γράφουν οι Ισπανοί ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι έτοιμος να του προσφέρει deal με το οποίο θα βάζει στον λογαριασμό του 5 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο για τις επόμενες πέντε περιόδους.
Πηγή: gazzetta.gr

Βρήκε άκρη στη Σλοβακία!!

Με τον 29χρονο Σλοβάκο Ιγκόρ Όμπερτ θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής του γραμμής εν όψει της νέας σεζόν ο Ολυμπιακός Βόλου.
Βρήκε άκρη στη Σλοβακία
Ο ύψους 1.85μ. ακραίος αμυντικός αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας με την φανέλα της Ντουνάισκα Στρέντα και αποτελεί τον «εκλεκτό» του Χάβι Γκράθια για το δεξί άκρο.
Ο παίκτης πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα ενσωματωθεί άμεσα στην αποστολή της ομάδας που βρίσκεται στην Πορταριά για την προετοιμασία.
Πηγή: sport-fm.gr

Αρέσει και στην Μπάρτσα ο Μπουρούσης!!

Εφές Πίλσεν, Γαλατάσαραϊ κι Αρμάνι Τζινς είναι μερικές από τις ομάδες που έχουν ακουστεί για τον Καρδιτσιώτη σέντερ, αλλά στο παιχνίδι αναμένεται να μπουν δυνατά και η Μπαρτσελόνα με την Κάχα Λαμποράλ, όπως σημειώνει και το fencestando.es.
Αρέσει και στην Μπάρτσα ο Μπουρούσης
Η Μπαρτσελόνα ανανέωσε με τον Φραν Βάσκεθ, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει με τον Μπονιφάσε ΕνΝτονγκ. Ο Σενεγαλέζος είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2009 για δύο χρόνια και το μέλλον του στη Βαρκελώνη φαντάζει αμφίβολο, αφού μέσα σ’ όλα αμειβόταν και με 1,6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, λεφτά με τα οποία εύκολα αγοράζει κανείς κάτι καλύτερο, όπως ο Μπουρούσης.
Από την πλευρά της, η Κάχα Λαμποράλ έχει το δίλημμα να παραχωρήσει ή όχι τον Στάνκο Μπάρατς στην Εφές Πίλσεν, που, όπως κάθε τούρκικη ομάδα με συμμετοχή στην Ευρωλίγκα (βλ. Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στους ομίλους, Γαλατάσαραϊ στα προκριματικά), ρίχνει λεφτά με το τσουβάλι με απώτερο στόχο το Final Four της Κωνσταντινούπολης. Ο Κροάτης σέντερ υπέγραψε πέρυσι επέκταση του συμβολαίου μέχρι το 2015, αλλά η πρόταση από την Πόλη μπορεί κάλλιστα να τον στείλει μακριά από τη Βιτόρια και να ανοίξει ο δρόμος για τον πρώην παίκτη των «ερυθρολεύκων».
Πηγή: gazzetta.gr

Μεταγραφές με… άρωμα Ελλάδας!

Η μεταγραφολογία εντείνεται καθημερινά και το sday.gr παρουσιάζει τα τελευταία σενάρια από τις επικείμενες μετακινήσεις γνώριμων στο ελληνικό κοινό, ποδοσφαιριστών, που κάποτε αγωνίστηκαν και στο πρωτάθλημα της χώρας μας!
Στην Πάφο ο Γαρπόζης
Ποδοσφαιριστής της ΑΕΠ είναι ο Αλέξης Γαρπόζης  καθώς ο Λεμεσιανός άσος υπέγραψε συμβόλαιο με την Παφιακή ομάδα. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με τους παράγοντες της ΑΕΠ το πρωί της  Κυριακής  και έβαλε την... τζίφρα του σε διετές συμβόλαιο.
Πάντως η μεταγραφή πέρασε από αρκετά κύματα καθώς υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από την Ξάνθη και την Λάρισα ωστόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να μην ξενιτευτεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του (είχε παίξει στην Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ προ τετραετίας).

Ο Ζάετς στην Κάρλοβατς


Τεχνικός διευθυντής στην ΝΚ Κάρλοβατς ανέλαβε ο πρώην παίκτης, προπονητής και γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Βέλιμιρ Ζάετς. Η κροατική ομάδα τερμάτισε πέρυσι στην 7η θέση του πρωταθλήματος.

Στην Ντιζόν ο Βαρό

Μετά από μια μέτρια χρονιά στον Πανιώνιο, ο Σεντρίκ Βαρό επέστρεψε στη Γαλλία για να παίξει στην Ντιζόν, ομάδα Β' εθνικής.
Στη Νέα Σαλαμίνα ο Χατζηπαντελίδης

Οριστικά παίκτης της Νέας Σαλαμίνας είναι ο Χρήστος Χατζηπαντελίδης. Ο Ελληνας χαφ έπαιξε πέρυσι στη Δόξα Δράμας.

Ομόνοια για Πουλίδο

Τις τελευταίες μέρες είναι συνεχείς οι προτάσεις απο μάνατζερ προς την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας, με δεδομένο οτι είναι ανοικτή ακόμα η υπόθεση απόκτησης κεντρικού αμυντικού. Σημερινά δημοσιεύματα φέρουν τον 32χρονο Ισπανό αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης Ρούμπεν Πουλίδο, να έχει προταθεί στους κυπελλούχους.

Ο έμπειρος στόπερ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην ομάδα της Τρίπολης, έχοντας 21 συμμετοχές. Σημείωσε 4 γκολ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες στην πατρίδα του. Έκανε τα πρώτα του βήματα στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην Καρταχένα ο Χουάνμα

Επαιξε σε 5 ματς με τον Αρη, δεν ικανοποίηση και γυρίζει στην πατρίδα του. Ο λόγος για τον Χουάνμα που πήρε μεταγραφή για την Καρταχένα. Εκεί ο Ισπανός πορτιέρο θα βρει τον Χοσέμι που πέρυσι έπαιξε στον Ηρακλή.

Περιμένει τη Ρεάλ ο Αγκουέρο

Συνεχίζεται το... σίριαλ της μεταγραφής του Σέρχιο Αγκουέρο, καθώς ο παίκτης εμφανίζεται έτοιμος να περιμένει την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης, ζητώντας από τους ατζέντες του να καθυστερήσουν τις διαδικασίες μέχρι το τέλος του Κόπα Αμέρικα.

Η Γιουβέντους φέρεται να έχει... κυνηγήσει περισσότερο το θέμα της απόκτησης του Αργεντίνου, έχοντας καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης κι εμφανίζεται διατεθειμένη να την αυξήσει στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Παρόλα αυτά, η Ρεάλ είναι έτοιμη να κάνει... χαλάστρα στη «Μεγάλη Κυρία», με τους «μερένχες» να ετοιμάζονται να πληρώσουν τα 45 εκατομμύρια ευρώ στα οποία ανέρχεται η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη.

Μάλιστα, σύμφωνα με την AS, η οικογένεια του Αγκουέρο είναι αισιόδοξη ότι ο «Κουν» θα παραμείνει στη Μαδρίτη, αποδεχόμενος την πρόταση της «Βασίλισσας».

Μαντσίνι: «Η Μίλαν το φαβορί»

Την εκτίμηση του για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το ιταλικό πρωτάθλημα της νέας περιόδου εξέφρασε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίοςέπλεξε το εγκώμιο της Μίλάν.

Ο πρώην τεχνικός της Ίντερ και νυν της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε στην Gazzetta dello Sport και τόνισε πως η Μίλαν είναι το φαβορί και πάλι, εκτιμά πως η Γιουβέντους θα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, ενώ δεν... αναφέρθηκε καν στους «νερατζούρι».

«Πιστεύω πως η Μίλαν είναι το μεγάλο φαβορί και για το νέο πρωτάθλημα. Έχει καλό προπονητή, καλό ρόστερ και βρήκε πάλι το δρόμο της. Σέβομαι τη Γιουβέντους και πιστεύω πως θα επιστρέψει στις επιτυχίες, αλλά όχι ακόμα. Η Μίλαν είναι το μεγάλο φαβορί», δήλωσε. The Player

Ξανα-παίρνει Τσιρίλο!

Οι προσπάθειες για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού δεν είχε αποτέλεσμα, οι μέρες περνούν και στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να προτιμήσουν την παλιά και δοκιμασμένη λύση του Μπρούνο Τσιρίλο...
Ξανα-παίρνει Τσιρίλο!
Μεταξύ των δύο πλευρών υπήρχε διαφορά στο οικονομικό κι έτσι δεν κατέληξαν σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του Ιταλού, ωστόσο μετά το ναυάγιο στην υπόθεση του Σαμί και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι με τα χρήματα, που υπάρχουν διαθέσιμα, δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί αξιόλογος κεντρικός αμυντικός, ο ΠΑΟΚ ανοίγει ξανά το φάκελο Τσιρίλο.
Ο Ιταλός θέλει να συνεχίσει στην Τούμπα, με δηλώσεις του μέσα στην εβδομάδα έριξε γέφυρες κι από μέρα σε μέρα αναμένεται να κλείσει η συμφωνία, με τις δύο πλευρές να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις.
Πηγή: paok24.gr

Υπογράφει στον Άρη ο Κοτσώνης

Το όνομα του Δημήτρη Κοτσώνη πρωτοακούστηκε στα μέσα Μαΐου, όταν και είχε πάρει μέρος με την φανέλα του Άρη, στο φιλικό στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ. Ο 22χρονος αμυντικός από την Ηλεία, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη και από την Παρασκευή προπονείται με τους «κίτρινους». Ο πρώην παίκτης του Πανηλειακού έδωσε και την χθεσινή μέρα το παρών στο Νέο Ρύσιο και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, θα συνεχίζει να το κάνει και τα επόμενα χρόνια.
Ο Σάκης Τσιώλης έχει εισηγηθεί την απόκτηση του και μέσα στην εβδομάδα, ο Κοτσώνης, θα περάσει την πόρτα των γραφείων της ΠΑΕ για να υπογράψει το 3ετες συμβόλαιο του. Τέλος να σημειωθεί, ότι ο 22χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανηλειακό και την περσινή χρονιά ήταν βασικός και αναντικατάστατος στο πρωτάθλημα της Football league 2. Συγκεκριμένα είχε σε 34 αγώνες, 30 συμμετοχές, και δεν έκανε το «απόλυτο», διότι στις αρχές της περιόδου ήταν τραυματίας.

Δίνουν τα χέρια με Σούλη

Ο Σούλης Μαρκόπουλος συνεχίζει οριστικά στον πάγκο του ΠΑΟΚ, κάτι που επιβεβαιώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (3/7).
Δίνουν τα χέρια με Σούλη
Ο Σούλης Μαρκόπουλος θα κάθεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια, αφού η συμφωνία του με τον "Δικέφαλο" είναι πλέον οριστική. Η συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Κυριακής (3/7) θα πραγματοποιηθεί μεν, αλλά θα έχει τυπικό χαρακτήρα δε, με δεδομένο ότι οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ έδωσαν ήδη τα χέρια με τον έμπειρο τεχνικό και απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις.
Τα οικονομικά δεδομένα
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως για να επέλθει αυτή ο Μαρκόπουλος έκανε γενναία υποχώρηση στις απαιτήσεις του, ενώ και ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του ανέβασε την προσφορά του προσπαθώντας να βρει το σημείο επαφής με τον 'Ελληνα προπονητή.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως σημαντικό ρόλο στην θετική έκβαση της υπόθεσης έπαιξε η συνάντηση που είχαν οι Μαρκόπουλος-Γαλατσόπουλος το Σάββατο (2/7) στην Χαλκιδική. Εκεί συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αποτελούσαν εμπόδιο στην συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, τα οποία προφανώς μέσα από την κουβέντα ξεπεράστηκαν.
Πηγή: olapaok.gr

Νέο αθλητικό κανάλι στην TV

Με οκτώ ώρες live πρόγραμμα και 24ωρη εκπομπή, αναμένεται το νέο αθλητικό κανάλι που θα ονομάζεται Action 24 από την 1η Σεπτεμβρίου.
Νέο αθλητικό κανάλι στην TV
Έρχεται το Action 24 στην TV
Με οκτώ ώρες live πρόγραμμα και 24ωρη εκπομπή, αναμένεται το νέο αθλητικό κανάλι που θα ονομάζεται Action 24 από την 1η Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για κανάλι ελεύθερης εμβέλειας αρχικά, το οποίο στη συνέχεια θα ενταχθεί σε κάποια πλατφόρμα.

Η εταιρία PLD που δημιουργεί το κανάλι, θυμίζουμε ότι στις αρχές του χρόνου είχε παρουσιάσει το actiontv24.gr, ένα διαδικτυακό ενημερωτικό ραδιόφωνο με... εικόνα από τις εκπομπές και τους παραγωγούς.

Η συγκεκριμένη εταιρία, είναι εταιρία παραγωγής, μεταξύ άλλων, και του Conn-X, ωστόσο η συνεργασία δεν πρόκειται να συνεχιστεί και τη νέα σεζόν.

Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος της δημιουργίας του νέου αθλητικού καναλιού, από την ίδια την εταιρία.

Απεργία στο... κόκκινο!

Απεργία για τη Δευτέρα προκήρυξε η ΕΤΕΡ στον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“To Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεώς μας, κατά την σημερινή του συνεδρίαση, αποφάσισε, σύμφωνα με την εξουσιοδότηση της Γενικής Συνέλευσης την κήρυξη: 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης από την ώρα 06.00η της Δευτέρας 4ης Ιουλίου 2011 μέχρι και την 06.00η ώρα της Τρίτης 5ης Ιουλίου 2011, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο», με αίτημα: Την καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζόμενους Τεχνικούς του ραδιοσταθμού. Καλούμε τη Διοίκηση του ραδιοσταθμού Κόκκινο να προχωρήσει στην ικανοποίηση των δικαίων αιτημάτων μας”.

Προβλήματα και τη Δευτέρα για τις εφημερίδες

Την Κυριακή δεν κυκλοφόρησαν αθλητικές εφημερίδες εξαιτίας της απεργίας των εφημεριδοπωλών, ωστόσο, και τη Δευτέρα τα πράγματα δεν θα είναι καλύτερα. Ήδη οι εκδότες ψάχνουν τρόπο να αλλάξουν τον τρόπο διανομής, προκειμένου να μην εξαρτώνται από τους εφημεριδοπώλες, οι οποίοι ετοιμάζουν κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους.

Μηνύει Τότεναμ και «Sunday Times» η Γουέστ Χαμ

H Γουέστ Χαμ σχεδιάζει να μηνύσει την εφημερίδα «Sunday Times» και την Τότεναμ, ύστερα από τις καταγγελίες των προαναφερόμενων πλευρών για διαφθορά, μετά την αποδοχή της πρότασης των «Σφυριών» από ανεξάρτητο φορέα που τους επιτρέπει τη χρήση του Ολυμπιακού Σταδίου.

Η Γουέστ Χαμ υποβιβάστηκε από την Πρέμιερ Λιγκ, όμως από τον περασμένο Φεβρουάριο έλαβε το δικαίωμα να χρησιμοποιεί ως έδρα της το νέο στάδιο στο ανατολικό Λονδίνο, μετά τους Αγώνες του 2012. Στη διαδικασία είχε λάβει μέρος και η Τότεναμ. 

Ένα ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Sunday Times» υποστήριξε ότι είχαν γίνει μυστικές πληρωμές στην εταιρεία «Olympic Park Legacy» (OPLC), το φορέα που έκανε ομόφωνα αποδεκτή την απόφαση υπέρ της Γουέστ Χαμ, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιλογής. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας διέψευσε η Γουέστ Χαμ «απολύτως και κατηγορηματικά», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση στο σάιτ του συλλόγου. «Ως εκ τούτου, έχει ξεκινήσει νομική δράση κατά των "Sunday Time" και της Τότεναμ», καταλήγει η ανακοίνωση. 

Το έγγραφο που επικαλείται η εφημερίδα, ανέφερε ότι ο Ντιον Νάιτ (εκτελεστικό στέλεχος) έλαβε ποσό 20.000 λιρών πριν και άλλα τόσα χρήματα μετά τη λήψη της απόφασης. Από την πλευρά της, η Γουέστ Χαμ υποστήριξε ότι τα καθήκοντα του Νάιτ είχαν να κάνουν με την προμήθεια ενός από τους εταίρους της κατασκευής, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Την Παρασκευή, πάντως, η εταιρεία (OPLC) επιβεβαίωσε ότι ένας από τους υπαλλήλους της απολύθηκε επειδή ανέλαβε, χωρίς άδεια, μισθωτή εργασία παροχής συμβουλών σε ποδοσφαιρική ομάδα.The Players