Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Το καθήκον της η Βραζιλία- Όλα ανοικτά τα ξημερώματα

Να μπει με το δεξί στη διοργάνωση θέλει η Βραζιλία που αντιμετωπίζει στις 22.00 ώρα Ελλάδος, την επικίνδυνη αν δεν προσεχθεί Βενεζουέλα. Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, Παραγουάη και Εκουαδόρ κοντράρονται σε ένα πολύ αμφίρροπο ματς.


ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Με τη νίκη να θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ, η «σελεσάο» αντιμετωπίζει τη Βενεζουέλα. Οι Βραζιλιάνοι, θέλουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί και να κάνουν ένα νικηφόρο ξεκίνημα στις αναμετρήσεις του Β΄Ομίλου. Η παρέα του Νέιμαρ και του Πάτο θέλει να κάνει πράξη το ρητό «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» και να ξεπεράσει εύκολα το εμπόδιο της Βενεζουέλας. 

Αντίθετα, η Βενεζουέλα αποτελεί μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης και τρεις αξιοπρεπείς εμφανίσεις είναι το ζητούμενο. Το παράδειγμα της πρεμιέρας, όμως, με τη βολιβία να αποσπά βαθμό από την Αργεντινή, δίνει το δικαίωμα στη Βενεζουέλα να ελπίζει. 


ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ-ΕΚΟΥΑΔΟΡ 



Ένα ματς με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται τα ξημερώματα της Δευτέρας. Παραγουάη και Εκουαδόρ αναμετρώνται με στόχο το τρίποντο που αθ τους φέρει ένα βήμα από την πρόκριση στα προημιτελικά. 

Οι Παραγουανοί, κακά τα ψέματα, έχουν ένα μικρό προβάδισμα λόγω εμπειρίας και ταλέντου, ωστόσο αυτό πρέπει να επιβεβαιωθεί στον αγωνιστικό χώρο. 

Στην αντίπερα όχθη, ο Βαλέντσια και οι συμπαίκτες του έχουν αποδείξει ότι είναι σκληρά...καρύδια και πρόκειται να αποτελέσουν δύσκολο εμπόδιο για τους φιλόδοξους Παραγουανούς. The Player
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: