Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Έρευνες για στόπερ... επί δύο

Η αναζήτηση κεντρικού αμυντικού είναι στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες. Ζήσης Βρύζας και Παντελής Κωνσταντινίδης έχουν ήδη εντοπίσει τους υποψήφιους στόχους.



Η απόκτηση του κεντρικού αμυντικού είναι το θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα τις τελευταίες ώρες τους Παντελή Κωνσταντινίδη και Ζήση Βρύζα, οι οποίοι εντείνουν τις προσπάθειες τους να κλείσουν το θέμα όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Ειδικά από τη στιγμή που ο Μπόλονι κατέληξε στις αποφάσεις για τους παίκτες που θα ταξιδέψουν την Δευτέρα (4/7) μαζί του στην Ολλανδία, ο τεχνικός διευθυντής και ο εν δυνάμει αντιπρόεδρος του "Δικεφάλου" έχουν προσηλωθεί στην έρευνα για τον στόπερ που ζητά ο Ρουμάνος τεχνικός.
Ο Παντελής Κωνσταντινίδης έχει συντάξει μία μακροσκελή ατζέντα με ονόματα κεντρικών αμυντικών-από την οποία είχε προκύψει και η περίπτωση του Ζοέλ Σαμί που προτίμησε να μείνει στην Νανσί-και φαίνεται ότι έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις. Η μία, μάλιστα, αφορά σε Αφρικανό αμυντικό με διαβατήριο ευρωπαϊκής χώρας που αγωνιζόταν σε πρωτάθλημα της Κεντρικής Ευρώπης.
Το θετικό είναι ότι η όλη προσπάθεια ενισχύεται τα τελευταία 24ωρα από την ενεργοποίηση του Ζήση Βρύζα που έχει πιάσει για τα καλά δουλειά.
Το θέμα "καίει" τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ γι' αυτό δεν αποκλείεται στη διάρκεια της ημέρας (3/7) να έχουμε εξελίξεις.

Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: