Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Γεωργιάδης: «Ξέρω για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ»

Για το μέλλον του και την επιθυμία του να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του μίλησε ο Γιώργος Γεωργιάδης στο Sportaction.


Ο μεσοεπιθετικός του Πανσερραϊκού τόνισε ότι θέλει να πάει σε μία ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται και θα τον βοηθήσει να κάνει το κάτι παραπάνω. Όπως τόνισε ο νεαρός άσος μετά από έξι χρόνια στα «λιοντάρια» πιστεύει ότι είναι έτοιμος να πάει σε μία μεγαλύτερη ομάδα. Μετά την αρνητική απάντηση του Πέτρου Θεοδωρίδη στην πρόταση της ΑΕΚ για τον διεθνή άσο, ο ίδιος ευελπιστεί πως θα υπάρξει μία νέα βελτιωμένη πρόταση από την Ένωση, αλλά πλέον σκέφτεται και άλλους πιθανούς προορισμούς.

Ο άσος του Πανσερραϊκού ανέφερε ότι εδώ και λίγες μέρες έχει μπει γερά στο κόλπο της απόκτησης του και ο ΠΑΟΚ, ενώ πλέον σκέφτεται έντονα και την περίπτωση να αγωνιστεί στο εξωτερικό παρά τις αρχικές αντιρρήσεις που είχε. Τέλος ο Γεωργιάδης δήλωσε πως δεν έχει κάποια προτίμηση στον νέο του προορισμό και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πάει σε μία ομάδα στην οποία θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: