Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Το κεφάλι του ήσυχο στην προετοιμασία θέλει να έχει ο Λεμονής

Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν στο ρόστερ του Πανιωνίου είναι σίγουρα πολλές και οι αμφιβολίες για πολλά από τα μέλη του ακόμη περισσότερες. Ο λάτρης της οργάνωσης όμως, Τάκης Λεμονής επιθυμεί να τακτοποιηθούν τα πάντα, ή σχεδόν τα πάντα πριν αναχωρήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.


Είναι γεγονός ότι ο Ελληνας προπονητής δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να ανατραπεί (μέσω κάποιας πώλησης για παράδειγμα) ο σχεδιασμός του μεσούσης της προετοιμασίας γι' αυτό και πιέζει έτσι ώστε τα ανοιχτά μέτωπα να κλείσουν. Το ερώτημα είναι πόσο εύκολο είναι αυτό στον σημερινό Πανιώνιο.
Τα μεγαλύτερα αγκάθια αποτελούν οι Ριέρα, Μπάλαμπαν, και Εστογιανόφ. Ο πρώτος εξακολουθεί να μην δίνει το παρών στις προπονήσεις της ομάδας αν και η τεχνική ηγεσία τον περίμενε κανονικά στην πρώτη. Ο δεύτερος δύσκολα θα συναινέσει σε μείωση των αποδοχών του αλλά προς το παρόν δεν έχει πρόταση. Ο Εστογιανόφ από την πλευρά του επίσης απουσιάζει και επίσης δεν έχει να παρουσιάσει πρόταση παρά μόνο το επιχείρημα ότι αν του δώσουν την ελευθέρας του ο Πανιώνιος θα απαλλαχτεί από ένα δυσβάσταχτο συμβόλαιο.
Την ίδια ώρα οι μεταγραφικές αναζητήσεις συνεχίζονται χωρίς κάτι χειροπιαστό μέχρι στιγμής. Για τη θέση του τερματοφύλακα, για παράδειγμα, υποψήφιοι είναι οι Μιχαηλίδης και Ελευθερόπουλος οι οποίοι όμως πολύ δύσκολα θα συμβιβαστούν με το ρόλο του δεύτερου πίσω από τον Γιούργκεν Μάχο. Εκτός και ο Αυστριακός πορτιέρο φέρει πρόταση.


Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: