Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Μεταγραφές με… άρωμα Ελλάδας!

Η μεταγραφολογία εντείνεται καθημερινά και το sday.gr παρουσιάζει τα τελευταία σενάρια από τις επικείμενες μετακινήσεις γνώριμων στο ελληνικό κοινό, ποδοσφαιριστών, που κάποτε αγωνίστηκαν και στο πρωτάθλημα της χώρας μας!
Στην Πάφο ο Γαρπόζης
Ποδοσφαιριστής της ΑΕΠ είναι ο Αλέξης Γαρπόζης  καθώς ο Λεμεσιανός άσος υπέγραψε συμβόλαιο με την Παφιακή ομάδα. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με τους παράγοντες της ΑΕΠ το πρωί της  Κυριακής  και έβαλε την... τζίφρα του σε διετές συμβόλαιο.
Πάντως η μεταγραφή πέρασε από αρκετά κύματα καθώς υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από την Ξάνθη και την Λάρισα ωστόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να μην ξενιτευτεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του (είχε παίξει στην Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ προ τετραετίας).

Ο Ζάετς στην Κάρλοβατς


Τεχνικός διευθυντής στην ΝΚ Κάρλοβατς ανέλαβε ο πρώην παίκτης, προπονητής και γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Βέλιμιρ Ζάετς. Η κροατική ομάδα τερμάτισε πέρυσι στην 7η θέση του πρωταθλήματος.

Στην Ντιζόν ο Βαρό

Μετά από μια μέτρια χρονιά στον Πανιώνιο, ο Σεντρίκ Βαρό επέστρεψε στη Γαλλία για να παίξει στην Ντιζόν, ομάδα Β' εθνικής.
Στη Νέα Σαλαμίνα ο Χατζηπαντελίδης

Οριστικά παίκτης της Νέας Σαλαμίνας είναι ο Χρήστος Χατζηπαντελίδης. Ο Ελληνας χαφ έπαιξε πέρυσι στη Δόξα Δράμας.

Ομόνοια για Πουλίδο

Τις τελευταίες μέρες είναι συνεχείς οι προτάσεις απο μάνατζερ προς την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας, με δεδομένο οτι είναι ανοικτή ακόμα η υπόθεση απόκτησης κεντρικού αμυντικού. Σημερινά δημοσιεύματα φέρουν τον 32χρονο Ισπανό αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης Ρούμπεν Πουλίδο, να έχει προταθεί στους κυπελλούχους.

Ο έμπειρος στόπερ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην ομάδα της Τρίπολης, έχοντας 21 συμμετοχές. Σημείωσε 4 γκολ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες στην πατρίδα του. Έκανε τα πρώτα του βήματα στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην Καρταχένα ο Χουάνμα

Επαιξε σε 5 ματς με τον Αρη, δεν ικανοποίηση και γυρίζει στην πατρίδα του. Ο λόγος για τον Χουάνμα που πήρε μεταγραφή για την Καρταχένα. Εκεί ο Ισπανός πορτιέρο θα βρει τον Χοσέμι που πέρυσι έπαιξε στον Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: