Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ντόπα στην Α2;

Ναι καλά ακούσατε. Στην Α2 υπάρχει κρούσμα ντόπινγκ, καθώς δύο δείγματα αθλητών βρέθηκαν θετικά σε έλεγχο για απαγορευμένες ουσίες!

Ντόπα στην Α2;
Σύμφωνα με πηγές σε δείγματα δύο αθλητών της Α2 μπάσκετ ανδρών ανιχνεύτηκε η ουσία ναδρολόνη. Στην περίπτωση που βγει θετικό και το δεύτερο δείγμα, τότε αναμένεται δεχτούν ποινή αποκλεισμού δύο ετών από κάθε αθλητική δραστηριότητα.
πηγή: sportdog.gr

"Δε λες... κουβέντα, Βλάση"!

Ο Βλάσης Τσάκας όχι μόνο έκανε -για την ώρα- πράξη την υπόσχεση του να μη μιλήσει στα ΜΜΕ, αλλά ενώ ζήτησε σουίτα για το ματς με τον Αστέρα, μόλις του ζητήθηκαν τα ονόματα έκανε πίσω!

"Δε λες... κουβέντα, Βλάση"!
Ο... πρώην λοιπόν εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Αλ Σαούντ ζήτησε σουίτα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για εκείνον και τους υποψήφιους επενδυτές για το ματς με τους Αρκάδες, αλλά όταν του ζητήθηκαν να κατονομάσει το ποιοι θα είναι μαζί του, δεν είπε κουβέντα και απέσυρε το αίτημα του!
Οπως και να `χει, ούτε ο Τσάκας, ούτε οι Άραβες δεν θα δώσουν το παρών στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, από την ΠΑΕ λένε οτι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να φιλοξενήσει αυτόν και τη... μυστηριώδη παρέα του, αρκεί να έλεγε ποιοι θα είναι μαζί του, πράγμα το οποίο δεν έκανε.
Επιπλέον, ο Τσάκας έκανε και παράπονα για... άσχημη μεταχείριση! Έτσι, αυτός και η παρέα του θα αναγκαστούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Παναθηναϊκού από την τηλεόραση...
πηγή: sportdog.gr

«Αποτέλεσμα στη Ρωσία»

Ο Όλεγκ Προτάσοφ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «sporttvnews» υποστήριξε ότι οι πιθανότητες πρόκρισης ανάμεσα στη Ρούμπιν και στον Ολυμπιακό είναι μοιρασμένες, ενώ υπογράμμισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα στην έδρα των ρωσικής ομάδας, ώστε να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης:

«Αποτέλεσμα στη Ρωσία»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Όλεγκ Προτάσοφ:
Για την υπόθεση πρόκριση: «Δεν θα είναι εύκολο και για τις δύο ομάδες. Για μένα είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες. Είναι όπως λέμε 50-50 για την πρόκριση. Σίγουρα είναι δύσκολο για την Ρούμπιν εκείνη την εποχή το παιχνίδι γιατί δεν θα έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια της».
Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός: «Να πάρει οπωσδήποτε καλό αποτέλεσμα στην Ρωσία. Θα παίξει πολύ καθοριστικό ρόλο για την πρόκριση το πρώτο ματς στην Ρωσία».
Τα πλεονεκτήματα της Ρουμπίν: «Είναι πολύ καλή από πλευράς τακτικής. Βέβαια για να λέμε την αλήθεια δεν είναι τόσο δυνατή όσο ήταν πριν από 2 χρόνια. Είναι μαθημένη στον καιρό της Ρωσίας και το πολύ κρύο, κάτι που σίγουρα θα επηρεάσει τον Ολυμπιακό στον πρώτο αγώνα. Θα παραμένει όμως πάντα ένας υπολογίσιμος αντίπαλος».

Οι γκολάρες του Champions League! (BINTEO)

Δείτε τα 10 καλύτερα γκολ που σημειώθηκαν στη φάση των ομίλων του Champions League, σύμφωνα με το EUROSPORT!

Οι γκολάρες του Champions League! (BINTEO)



 πηγή: sportdog.gr








szólj hozzá: UCL Top 10 goals

Μπήκε ο Τόχα, ατομικό ο Ντίκο!!

Ο Κάρλος Τόχα πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση βγάζοντας όλο το πρόγραμμα, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Ντίκο (για προληπτικούς λόγους), ο Ιάκομπ, ο Γκαρσία, ο Σανκαρέ και ο Τοπούζης.

Μπήκε ο Τόχα, ατομικό ο Ντίκο
Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία προπόνηση το απόγευμα στο Ρύσιο και στην συνέχεια ο Μίχαλ Πρόμπιερζ θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό την Κυριακή στο Κλ. Βικελίδης.
Πηγή: allaboutaris.com

Στο "Τσεντράλνι" με τη Ρούμπιν!!

Αν και πολλές φορές σε ευρωπαϊκούς αγώνες, η Ρούμπιν Καζάν επέλεγε να αγωνιστεί στη Μόσχα, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί απέναντι στον Ολυμπιακό, τον οποίο θα φιλοξενήσει στη φυσική της έδρα, στο "Τσεντράλνι".

Στο "Τσεντράλνι" με τη Ρούμπιν
Εκείνο που εξετάζεται από τους ανθρώπους της UEFA είναι να διεξαχθεί η αναμέτρηση νωρίτερα από την προγραμματισμένη, λόγω του ψύχους που επικρατεί στη Ρωσία τέτοια εποχή. Κάτι που θα αποφασιστεί εκείνες τις ημέρες, λίγο πριν δηλαδή την 16η Φεβρουαρίου οπότε και θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.
Πηγή: novasports.gr

Άργησε αλλά το τσίμπησε... (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλύτερο γκολ της 2ης αγωνιστικής αναδείχτηκε αυτό που πέτυχε ο Φαμπιάν Βάργκας στον αγώνα της ΑΕΚ με την Ξάνθη! Αν και άργησε κάποιους μήνες...

Άργησε αλλά το τσίμπησε... (ΒΙΝΤΕΟ)
Την Τετάρτη ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική με το εξ αναβολής παιχνίδι Λεβαδειακός-Ολυμπιακός στη Λιβαδειά και σήμερα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το Best Goal της αγωνιστικής. Ο παίκτης της ΑΕΚ έλαβε το 43,29% των ψήφων και το γκολ του αναδείχτηκε ως καλύτερο της συγκεκριμένης αγωνιστικής!
Ο Κολομβιανός χαφ τερμάτισε πρώτος πίσω από τον Λεάλ του Εργοτέλη και τον Λέτο της βαζέλας.
• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal
Φαμπιάν Φάργκας (ΑΕΚ) 43,29%
Σέρχιο Λεάλ (Εργοτέλης Δ. Ένωσις) 42,34%
Σεμπάστιαν Λέτο (Παναθηναϊκός) 14,37%.
Θυμηθείτε το γκολ που έβαλε κόντρα στην Ξάνθη και φυσικά τον πανηγυρισμό του:


πηγή: sportdog.gr

Ότι αφήνεις, σε… αφήνει!!

Η ευρωπαϊκή κατρακύλα της ΑΕΚ την έφερε στην 81η θέση της βαθμολογίας της ΟΥΕΦΑ. Πως οι 9.933 βαθμοί του 2006/07 «αντικαταστάθηκαν» από τους μόλις 3.240 φέτος.

Ότι αφήνεις, σε… αφήνει
Η νίκη στο Γκρατς επί της Στουρμ «ομόρφυνε» λίγο την ευρωπαϊκή εικόνα. Λέμε «λίγο» γιατί οι πέντε σερί ήττες στον όμιλο (και μια στην Τιφλίδα από την Ντιναμό) ήταν απολογισμός - ντροπή για την ΑΕΚ απέναντι σε αντιπάλους όπως η Στουρμ, η Αντερλεχτ και η Λοκομοτίβ Μόσχας. Η Ενωση το βράδυ της Τετάρτης ολοκλήρωσε το φετινό της ευρωπαϊκό ταξίδι. Ένα ταξίδι… εφιάλτης. Στην σημερινή κλήρωση για τα ευρωπαϊκά Κύπελλα, η ΑΕΚ ήταν απούσα. Και αυτό θα το πληρώσει… Από το καλοκαίρι του 2012 κιόλας.
Ηδη «κατρακύλησε» στην 81η θέση βάσει της βαθμολογίας της ΟΥΕΦΑ και ενδέχεται να πέσει και άλλο στην βαθμολογία. Πως; Η ΑΕΚ έχει πλέον συνολικά 24.140 βαθμούς με βάσει ότι έκανε την προηγούμενη 5ετια στην Ευρώπη. Με την νίκη στο Γκρατς κρατήθηκε πάνω από Μπέρμπιγχαμ και Ζυρίχη, αλλά η Στόουκ που συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ την προσπέρασε. Όμως η ΑΕΚ δέχεται και άλλες… απειλές. Το Ανόβερο (22.137), η Τραμζονσπόρ (20.015), η Βικτόρια Πλζεν (13.020), η Βίσλα Κρακοβίας (12.833) και η Λέγκια Βαρσοβίας (10.833) συνεχίζουν στο Γιουρόπα Λιγκ και αν κάνουν καλή πορεία θα περάσουν την Ενωση.
Η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια άφησε την Ευρώπη… Ειδικά φέτος λόγω του μικρού ρόστερ, των τραυματισμών, των τιμωριών και της ατυχίας (στο ματς του ΟΑΚΑ με την Στουρμ) δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στις ανάγκες. Ετσι μάζεψε μόλις 3.240 βαθμούς φέτος με δύο νίκες και μια πρόκριση. Ωστόσο, το κακό δεν είναι ότι μάζεψε λίγους βαθμούς. Το χειρότερο είναι ότι φεύγει από τον συνολικό άθροισμα η πολύ καλή χρονιά της την σεζόν 2006/07 με τις νίκες (δύο με Χαρτς και άλλες δύο επί της Λιλ και της Μίλαν) και τις ισοπαλίες (με Αντερλεχτ εντός και εκτός) στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Ετσι, στον υπολογισμό της ΑΕΚ μετράει η φετινή σεζόν των 3.240 βαθμών, η περσινή των 6.520 βαθμών, η σεζόν 2009/10 των 4.580, η κάκιστη σεζόν 2008/09 των μόλις 1.300 βαθμών (είχε αποκλειστεί Αύγουστο από την Ομόνοια στο ΟΥΕΦΑ) και αυτή των 8.500 βαθμών την σεζόν 2007/08 που στάθηκε αξιοπρεπέστατα στο ΟΥΕΦΑ.
Αν όμως και την νέα χρονιά η ΑΕΚ… παρατήσει την Ευρώπη, τότε θα χαθεί και η καλή χρονιά 2007/08 και θα «αντικατασταθεί» με μια πολύ κακή συγκομιδή. Όπως έγινε και φέτος. Και η ΑΕΚ θα πέσει και άλλο στην βαθμολογία, δεν θα είναι πια ισχυρή και θα χρειάζεται τύχη και περισσότερους προκριματικούς γύρους για να μπει σε ομίλους και να πάρει τα χρήματα που στοχεύει κάθε χρόνο. Ότι θερίζεις, σπέρνεις..
πηγή:aek365.gr

Πάλι αργία έχει στη Σαουδική Αραβία...!!

Η αργία στην Σαουδική Αραβία και το σαββατοκύριακο στην Ελλάδα εμποδίζουν την πλευρά Βαρδινογιάννη να τσεκάρει τα τραπεζικά έγγραφα, οπότε οι εξελίξεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα.

Πάλι αργία έχει στη Σαουδική Αραβία...
Μπορεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού να περίμενε τοποθέτηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη σχετικά με το νέο σίριαλ με τους Πρίγκιπες και τις... Πριγκίπισσες και τις τραπεζικές εγγυήσεις που εμφανίστηκαν, ωστόσο, ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» δεν μπόρεσε να διασταυρώσεια την αξιοπιστία των χαρτιών.
Σύμφωνα με την πλευρά του Τζίγγερ δεν υπάρχει κάποια σοβαρή εξέλιξη στο θέμα γιατί η αργία στην Σαουδική Αραβία δεν επιτρέπει επίσημη επικοινωνία με τις τράπεζες. Επαφές γίνονται με κάποιο τρόπο ανεπίσημα αλλά ακόμη κάτι πιο σίγουρο δεν υπάρχει. Έτσι, λοιπόν, θα υπάρχει καθαρή εικόνα την Δευτέρα ή πιθανότατα την Τρίτη.
Πηγή: gazzetta.gr

"Πες τα... χρυσόστομε"!

Ο Βλάνταν Ίβιτς σε δηλώσεις του στον Libero 107,4 με αφορμή τα όσα είπε χτες για τις μειώσεις στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, τόνισε οτι "οι άλλοι συμπαίκτες μου είπαν μπράβο που τα είπες"!

"Πες τα... χρυσόστομε"!
Αρχικά τόνισε: «Όσα λέω τα λέω για το καλό της ομάδας. Αυτό θα με ενδιαφέρει όσο είμαι εδώ».
Για τις χθεσινές του δηλώσεις ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, τόνισε: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι σήμερα που πήγαμε στο ξενοδοχείο οι άλλοι συμπαίκτες μου είπαν μπράβο που τα είπες. Αυτό με ενδιαφέρει. Δεν διαβάζω εφημερίδες, δεν διαβάζω σάιτ , απλώς ακούω ότι μου λένε οι άλλοι παίκτες. Συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι μιλάνε για μειώσεις. Κανένας από αυτούς δεν λέει τι προσέφερε η ομάδα. Ναι με δεν πήραμε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά έχουμε μία σταθερότητα και έχουμε φέρει πολλά έσοδα. Κάποιοι προσπαθούν να τα μειώσουν αυτά».
Όταν ο Ίβιτς κλήθηκε να σχολιάσει ότι για μειώσεις δεν μίλησαν δημοσιογράφοι, αλλά ο Μπόλονι στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου και ο Κωνσταντινίδης χθες στο γήπεδο, απάντησε… «Εγώ δεν τα άκουσα αυτά… Άκουσα μόνο από τα παιδιά που διαβάζουν τι λένε συγκεκριμένοι. Τους ρωτάω αν ξέρουνε πόσα έσοδα προσέφερε η ομάδα στην ΠΑΕ. Μαζί και ο κόσμος».
Όταν στον Ίβιτς ειπώθηκε ότι και τα ρεπορτάζ από την διοίκηση αναφέρονται σε μειώσεις, ο Σέρβος απάντησε: ««Ποτέ δεν άκουσα από την διοίκηση να λέει ότι υπάρχει αυτό το θέμα. Σε εμάς δεν ήρθε ποτέ να πει κανείς το οτιδήποτε…».
Τέλος για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές σημείωσε: «Οικονομικά προβλήματα υπάρχουν παντού. Συζητάμε πάντως με την διοίκηση…».

"Να μην πάει ούτε μισή μπαλιά χαμένη"

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έκανε... φροντιστήριο στους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει Ολυμπιακού, ζητώντας τους χαρακτηριστικά "να μην πάει χαμένη ούτε μισή μπαλιά".

"Να μην πάει ούτε μισή μπαλιά χαμένη"
«Για να αντιμετωπίσουμε σωστά τον Ολυμπιακό πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτούς και να μη πάει ούτε μισή μπαλιά χαμένη» ακούστηκε να λέει κάποια στιγμή στους παίκτες του ο Μακεδόνας τεχνικός.
Στο δίτερμα πάντως ανακάτεψε την τράπουλα, ήταν χωρισμένοι οι παίκτες που έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι στην ενδεκάδα και έτσι ακόμα δεν εκδηλώθηκαν οι προθέσεις του εν λόγω τεχνικού για το τι αλλαγές προτίθεται να κάνει ή αν θα αφήσει την ίδια ενδεκάδα που αντιμετώπισε και την ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική.
Το ευχάριστο ήταν ότι έβγαλε για λίγο την προστατευτική κάσκα και προπονήθηκε κανονικά ο γκολκίπερ Καρίμ Φεγκρούς που κάθισε κάτω από τα γκολπόστ και στο δίτερμα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό τημ. Είναι πολύ πιθανόν να είναι τελικά στην αποστολή και να κριθεί την τελευταία στιγμή αν μπορέσει να αγωνιστεί, αν και οι πιθανότητες είναι ελάχιστες με τα τωρινά δεδομένα.
Έτοιμος είναι και ο Φώτης Κηπουρός για κάθε ενδεχόμενο που επί ένα δίμηνο και πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ φύλαξε με ιδιαίτερη επιτυχία τα δίχτυα του ΠΑΣ. Εκτός ομάδας είναι σίγουρα ο Βίλα που εξακολουθεί να κάνει ατομικό πρόγραμμα, ενώ πολύ πιθανόν είναι να μη συμπεριληφθεί στην αποστολή και ο Τζάνης που κάνει προπόνηση για να καλύψει το χαμένο έδαφος αφού λόγω τραυματισμού έμεινε αρκετό διάστημα έξω από την ενεργό δράση.
Πηγή: gianninasports.gr

"Δεν έγινε καμιά αναφορά σε Λέτο"

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Σαρρής, σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Κύρο Βασσάρα να λέει σε σεμινάριο διαιτησίας να... προσέχουν τον Λέτο, επιδεικνύοντας το βίντεο από το ματς με τον Πανιώνιο, αν και διευκρίνισε οτι δεν ήταν παρών.

"Δεν έγινε καμιά αναφορά σε Λέτο"
"Ερεύνησα το θέμα που προέκυψε στο σεμινάριο των διαιτητών της Κατερίνης και διαπίστωσα ότι δεν έγινε αναφορά στο όνομα του Λέτο.
Δεν ήμουν παρών να διαπιστώσω αν έδειξαν τη φάση. Ακόμα και να την έδειξαν, περιλαμβάνονταν σε μία σειρά αμφισβητούμενων φάσεων απ΄όλες τις ομάδες", είπε ο κ.Σαρρής.

Σφυρίζει και πάει στο... καλό ο Καλόπουλος!!

Την Τρίτη αποχαιρετά -οριστικά αυτή τη φορά- τη διαιτησία ο Δημήτρης Καλόπουλος.

Σφυρίζει και πάει στο... καλό ο Καλόπουλος
Ο Θεσσαλονικιός ρέφερι θα σφυρίξει για μία και μοναδική φορά (μετά την επαναφορά του στους πίνακες από τον Κ.Βασάρα) στο ματς Κυπέλου Πόντιοι Κατερίνης-Ξάνθη στις 20/12.

πηγή: sportdog.gr   

Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους βλέπουν Παναθηναϊκό!!

Άνθρωποι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Γιουβέντους θα δώσουν το παρών στο ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσουν το ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους βλέπουν Παναθηναϊκό!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι γνωστό ποιον παίκτη θέλει να «τσεκάρει», αφού η μόνη γνωστή... υπόθεση είναι αυτή με τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος είναι τραυματίας.
Για τη Γουβέντους ωστόσο, έχει υπάρξει και παλιότερα φλερτ με τον Σιμάο και από τη στιγμή που το συμβόλαιο του Μοζαμβικανού λήγει το καλοκαίρι και δεν έχει δεχτεί πρόταση ανανέωσης, από τον Ιανουάριο θα έχει την δυνατότητα να υπογράψει για όποια ομάδα θέλει. Πέραν των δύο ομάδων, στο Στάδιο θα βρεθεί και άνθρωπος της Ζυρίχης.
Πηγή: gazzetta.gr
 

«Γιατί εκδίκηση; Θα μας δώσει το Κύπελλο»;

Καμιά τάση εκδίκησης δεν νιώθει για τον τελικό του Κυπέλλου ο Γιώργος Δώνης ενόψει του αγώνα του Ατρόμητου με την ΑΕΚ, την οποία χαρακτήρισε πολύ καλά οργανωμένη και απέδωσε τη μεταμόρφωσή της στον Νίκο Κωστένογλου.

«Γιατί εκδίκηση; Θα μας δώσει το Κύπελλο»;
Αναλυτικά όσα είπε ο Δώνης στη Nova:
Για το ματς στην Τούμπα: «Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου ανταγωνιστικοί. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν το αντιμετωπίσαμε από την αρχή με την νοοτροπία που θα έπρεπε, έχοντας απέναντι έναν τόσο καλό αντίπαλο, με συνέπεια να είμαστε δίκαια πίσω στο σκορ. Σίγουρα είναι σημαντικό κομμάτι να αντιδρά μια ομάδα σε μια δύσκολη έδρα και να παλεύει το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά από την άλλη πρέπει να επισημάνουμε αυτά τα αρνητικά στοιχεία που βλέπουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια, ώστε στο δεύτερο γύρο να διατηρήσουμε τη δύναμη της έδρας μας, να βελτιώσουμε την παρουσία μας στα εκτός έδρας ματς και να βελτιώσουμε και την συγκομιδή των βαθμών».
Για τα ρίσκα που πήρε εκεί: «Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές που γίνονται από ανάγκη, γιατί ήμασταν πίσω στο σκορ με 2-0, δεν ήμουν ευχαριστημένος από πολλά πράγματα και πήγαμε στο δεύτερο μέρος να ρισκάρουμε. Φυσικά, πολλές φορές μπορεί το ρίσκο να βγει και σε μεγαλύτερο κακό. Παρόλα αυτά, ο Ντένις συμπεριφέρθηκε αρκετά καλά ως αριστερός μπακ, παρότι δεν είναι η φυσική του θέση, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το μικρότερο θετικό από αυτό το παιχνίδι και είναι από τα πράγματα που θα γίνουν λίγες φορές».
Για το αν άφησαν πίσω τα αρνητικά ενόψει ΑΕΚ: «Αυτό είναι αναγκασμένες να το κάνουν όλες οι ομάδες, είτε προερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα, είτε από μία ήττα με μέτρια έως κακή εμφάνιση. Ξέρουμε φέτος ότι η δύναμη της έδρας μας είναι αυτή που μας έχει κρατήσει και είμαστε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που είναι πολύ καλά οργανωμένη ιδιαίτερα στα τελευταία παιχνίδια της και που είναι σε πολύ καλή φόρμα. Πρέπει να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».
Για το τί σκέφτεται πριν από άλλο ένα ματς με την ΑΕΚ: «Ό,τι σκεφτόμουν πριν από ένα ματς κόντρα στη Λάρισα, ότι σκεφτόμουν όταν ήμουν ποδοσφαιριστής και βρισκόμουν αντίπαλος με μια παλιά μου ομάδα. Νομίζω ότι είναι πιο πολύ αυτή η ίντριγκα και η είδηση που πουλάει προς τα έξω, παρά η πραγματικότητα. Είναι συνηθισμένο από τη στιγμή που βρισκόμαστε στο ελληνικό πρωτάθλημα, πολλοί προπονητές, πολλοί ποδοσφαιριστές να βρίσκονται αντίπαλοι με τις παλιές τους ομάδες.
Η ουσία είναι ότι ο καθένας προσπαθεί για τα συμφέροντα της ομάδας του, να παρουσιάζεται όσο καλύτερα γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και νομίζω ότι αυτά όλα είναι πιο πολύ για τους απ' έξω. Εννοώ η σκέψη πως ο καθένας μπορεί να σκέφτεται μια εκδίκηση. Εμένα, όμως, με ενδιαφέρει η ομάδα μου να προσπαθεί πάντα να παίρνει τη νίκη».
Για το αν είναι ακόμα πιο ώριμος τώρα: «Νομίζω ότι νιώθω πιο ώριμος γιατί όσα χρόνια κάνεις ένα επάγγελμα, συναντάς και περισσότερες καταστάσεις είτε αυτές μπορεί να είναι θετικές είτε αρνητικές. Δεν αφορά μόνο το πέρασμα από την ΑΕΚ. Αφορά από τη μέρα που ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα από τον Ηλυσιακό, τα χρόνια στη Λάρισα, στην ΑΕΚ και τώρα στον Ατρόμητο. Γιατί μπορεί σε άλλα πράγματα να σκέφτεσαι ότι αντέδρασες θετικά, σε άλλα να μην έχεις αντιδράσει όπως θα έπρεπε, αλλά όλες αυτές οι καταστάσεις σε κάνουν πιο έμπειρο κι όταν εμφανίζεται ένα πρόβλημα γνωρίζεις πως πρέπει να το λύσεις».
Για τον τελικό Κυπέλλου: «Αυτό που θα πω δεν αφορά την ΑΕΚ. Η συμπεριφορά γενικά προς τον Ατρόμητο που ήταν ο φιναλίστ δεν ήταν η πρέπουσα σε εκείνο τον τελικό κι αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα, άσχετα πως μπορεί να έρθει ένα αποτέλεσμα. Όταν υπάρχει ένας τελικός μία ομάδα από τις δύο θα πάρει το Κύπελλο. Εμάς δεν μας άφησαν να χαρούμε τη συμμετοχή μας και η όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε ήταν προσβολή για το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Για το αν υπάρχει στο μυαλό η εκδίκηση: «Γιατί, τί θα κερδίσουμε; Θα πάρουμε το Κύπελλο πίσω; Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να παίξουμε καλά στην έδρα μας, να κοιτάξουμε σε ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο με μία ομάδα που είναι πάρα πολύ καλή το τελευταίο διάστημα και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, να καταφέρουμε να κερδίσουμε και να διατηρηθούμε ψηλά».
Για την παράδοση που θέλει τον Ατρόμητο να μη νικά την ΑΕΚ από το 1973: «Οι παραδόσεις είναι για σπάνε, παίζουν ρόλο, το ξέρω ότι τα προηγούμενα δύο χρόνια το ένα παιχνίδι το χάσαμε και το άλλο ήρθε ισοπαλία, ενώ ήμασταν πάρα πολύ ανώτεροι μέσα στο παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ότι απέναντι σε αυτές τις ομάδες δεν έχεις την πολυτέλεια να χάσεις πολλές ευκαιρίες, δεν έχεις την πολυτέλεια να κάνεις λάθη που μπορούν να στοιχίσουν. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, έχουμε δείξει ότι στην έδρα μας, σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, είμαστε πολύ πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι και γι' αυτό και έχουμε καλή συγκομιδή βαθμών. Ελπίζω να το συνεχίσουμε και την Κυριακή και να συνεχίσουμε νικηφόρα».
Για την ΑΕΚ του Κωστένογλου: Νομίζω ότι ο Νίκος έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο κομμάτι της οργάνωσης του παιχνιδιού, βλέπουμε μια ομάδα που ξέρει τί ζητάει στον αγωνιστικό χώρο, έχει καλή οργάνωση και αμυντικά και επιθετικά. Ο Κωστένογλου καταφέρνει να πάρει σχεδόν το μέγιστο από όλους τους ποδοσφαιριστές κι αυτό είναι πολύ μεγάλη επιτυχία και για τον ίδιο και για την ομάδα. Νομίζω ότι η κατάσταση έχει αλλάξει στο αγωνιστικό κομμάτι προς το θετικό για την ΑΕΚ μετά την αλλαγή του προπονητή κι αυτό κάνει πιο δύσκολο και το δικό μας έργο».
Οι ευχές του: «Θα ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία και επειδή η χώρα μας μαστίζεται από πολύ μεγάλη κρίση, μπορεί εμείς στο ποδόσφαιρο να απολαμβάνουμε κάποια πράγματα και να είμαστε οικονομικά πιο άνετοι, αλλά όταν ο Έλληνας βρίσκεται σε έναν κυκεώνα προβλημάτων δε μπορούμε εμείς να μείνουμε αμέτοχοι από αυτό. Άρα αυτό που θα ευχηθώ είναι όσο πιο σύντομα η χώρα μας να βγει από αυτό το αδιέξοδο».

"Το `χει η... μοίρα μας"!

Η Ρούμπιν βρίσκει για τρίτη φορά στο δρόμο της ελληνική ομάδα, με τους Ρώσους να έχουν τέσσερις ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού, Κούρμπαν Μπερντίγιεφ στάθηκε στην... μοίρα, την δύσκολη κλήρωση, αλλά και την προετοιμασία της ομάδας.

"Το `χει η... μοίρα μας"!
«Η μοίρα μας προετοίμασε... Θα είναι η τρίτη μας προσπάθεια κόντρα σε μεγάλο ελληνικό σύλλογο. Φυσικά ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, είναι ο Πρωταθλητής Ελλάδας και η ομάδα έχει πολλούς καλούς παίκτες» και πρόσθεσε:«Ο Ολυμπιακός είχε εξαιρετική παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι κλαμπ με παράδοση στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τα ματς με τον Ολυμπιακό, αφού θέλουμε να κάνουν καλά και σοβαρά ματς»

Ο Σωτηρακόπουλος ''ένωσε'' Ντέμη, Μπάγεβιτς και Ζήκο;

Μπορεί ο Ντέμης Νικολαΐδης με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να μην διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις πρόσφατα βέβαια βρέθηκαν στον ίδιο χώρο παρουσία του Άκη Ζήκου;

Ο Σωτηρακόπουλος ''ένωσε'' Ντέμη, Μπάγεβιτς και Ζήκο;
Ο λόγος; Οι τρεις άνδρες βρέθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών (Intercontinental), καθώς προσκεκλημένοι στην παρουσία του νέου βιβλίου του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.
Ο διάσημος δημοσιογράφος... ένωσε Ντέμη, Μπάγεβιτς και Ζήκο δηλαδή.
Σημειωτέον ότι ο Ντέμης δεν έχει ξαναεμφανιστεί δημόσια από τότε που αποχώρησε από την προεδρία της ΑΕΚ. Λέτε κάτι να σημαίνει η επανεμφάνισή του;
πηγή: sportdog.gr

Τρίγωνα-κάλαντα... μες στη φυλακή!!

Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει, ο 9ος τακτικός ανακριτής Γιώργος Κασίμης... φρόντισε οι Αχιλλέας Μπέος και Γιώργος Τσακογιάννης να κάνουν γιορτές στη φυλακή!

Τρίγωνα-κάλαντα... μες στη φυλακή!
Συγκεκριμένα, ο απερχόμενος πλέον ανακριτής, ο οποίος είχε στα χέρια του τη δικογραφία των "στημένων" απέρριψε τα αιτήματα αποφυλάκισης του Αχ.Μπέου ( ήταν το δεύτερο) και του Γ.Τσακογιάννη.
Μάλιστα, είχε προηγηθεί η απόρριψη του αιτήματος του Β.Καρακούλια, ενώ ο Μ.Ψωμιάδης βρίσκεται στις φυλακές των Σκοπίων.
Ως γνωστόν, μέσως μετά τις γιορτές ο κ.Κασίμης παραδίδει τη δικογραφία των στημένων αγώνων στους ειδικούς εφέτες ανακριτές Γ.Καλόφωνο-Γ.Αυγέρη και στον εποπτεύοντα εισαγγελέα Χρ.Μπαρδάκη.
πηγή: sportdog.gr

«Έσπασαν» το ρόδι οι Πόντιοι!


pontioi


Καταιγιστική ήταν η ΑΕ Ποντίων Κατερίνης που επικράτησε με 4-0 του Οδυσσέα Αναγέννησης που ήταν και η πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής στην Football League 2 που άνοιξε την αυλαία με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις να γίνονται την Κυριακή
Στο 14΄ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Τσιτλακίδη, ενώ με την έναρξη της επανάληψης ο Χασιώτης με σουτ πέτυχε το 2-0. Στην συνέχεια την σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Σαπάνης ο οποίος με δύο γκολ στο 61΄ και το 83΄ διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Οι Σερραίοι πάντως από το 62΄ αγωνιζόντουσαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερης κίνητρης του Μπασιούκα.
ΑΕ Ποντίων (Λεωνίδας Μπίλης): Κελπέκης, Σαββίδης (59′ Χιντζίδης), Δεληζήσης, Χασιώτης, Τροίρης, Τσιτλακίδης (65′ Χιονίδης), Γούλας, Μουρατίδης, Βεϊδαμενίδης (59′ Κυβρακίδης), Σαπάνης, Κωνσταντινίδης.
Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών (Σάκης Αλεξίου): Σαμουηλίδης, Δρούζας, Χατζημιχαήλ, Λαμπερνάκης, Μαγγανάς, Μπάκανος, Κιουρτσίδης (78′ Τσελεμπής), Κοσμάς (70′ Ζάκοφ), Μπλατσέρης (60′ Κεφαλάς), Μπασιούκας, Πιπινίκας.


πηγή: metrosport.gr

Συζήτηση για αποδέσμευση του Αρίας!!


arias

Φαίνεται πως η διαδρομή του Ντιέγκο Αρίας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχει φτάσει στο τέλος της… Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις, ώστε να λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Κολομβιανού μέσου και να συνεχίσει από τον προσεχή Ιανουάριο την καριέρα του σε άλλη ομάδα, η οποία δεν αποκλείεται να είναι η Κρουζέιρο, όπως φημολογείται τις τελευταίες ημέρες.
Από τα πρώτα δεδομένα που προκύπτουν, αλλά και από τις χθεσινές δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη στο «Αθλητικό Metropololis», φαίνεται πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος σε αυτή την προοπτική αποδέσμευσης και τις επόμενες ώρες αναμένονται σπουδαίες εξελίξεις στο θέμα.


πηγή: metrosport.gr