Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Έκατσε "Χ" στην Τούμπα. Και λοιπόν;

Ο καθένας θα πει το μακρύ και το κοντό του τώρα για το ΠΑΟΚ - Ρούμπιν 1-1. Τις τελευταίες μέρες κόσμος και κοσμάκης "φόρτωσε" φράγκα στο "Χ", επειδή αυτό το αποτέλεσμα βόλευε και τις δυο ομάδες.

Έκατσε "Χ" στην Τούμπα. Και λοιπόν;
Κι έτσι πάμπολλοι πήγαν ταμείο, έστω κι αν η απόδοση στην ισοπαλία έπεφτε ώρα με την ώρα.
Από εκεί και πέρα, όμως, το ματσάκι δεν ήταν για "Χ". Έτσι το είδαμε εμείς. Ναι μεν ο Δικέφαλος έπαιζε με παίκτη παραπάνω όταν ισοφαρίστηκε, αλλά μετά έχασε ευκαιρίες για το 2-1. Το πάλεψε. Ούτε η Ρούμπιν είναι καμία ομαδίτσα. Και ειδικά από την στιγμή που κι αυτή ενδιαφερόταν πολύ για να μπορέσει να προκριθεί.
Αν, δηλαδή, έμπαινε η κεφαλιά του Φωτάκη στο 80φεύγα, τότε τι θα λέγανε όλοι; Παρά τρίχα δεν μπήκε το γκολ εκεί πέρα. Όπως θα μπορούσε και σ’ άλλες φάσεις να σκοράρει ο ΠΑΟΚ για να πάρει το ματσάκι. Εδώ, δηλαδή, τα παιχνίδι φάνηκε μια χαρά. Στα ίσια. Δεν είχε καμία σχέση με αυτό το ξεφτιλισμένο Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Λιόν 1-7 που είδαμε την περασμένη εβδομάδα στο Champions League, όταν γέλαγε όλη η Ευρώπη.
Ο Δικέφαλος έκανε το χρέος του, λοιπόν. Θα μπορούσε να κερδίσει κιόλας, όμως το ζητούμενο ήταν να πάρει την πρωτιά. Και, μάλιστα, είναι μεγάλη ιστορία ότι κατάφερε να πετάξει έξω την Τότεναμ, ενώ έμεινε αήττητος σε έναν τόσο δύσκολο όμιλο. Πρώτος και μάγκας, δηλαδή...
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: