Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

«Απόφαση σιγουριάς για τη διασφάλιση του Ηρακλή»


iraklis

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για ένα θέμα απλό. Είναι μια απόφαση σημαντική και είναι δεδομένο πως θα πρέπει να εξεταστούν όλες οι παράμετροι, κάθε λεπτομέρεια, προκειμένου λάθη του παρελθόντος να αποφευχθούν και να μην επαναληφθούν. Από αυτά τα (τραγικά) άλλωστε λάθη ο Ηρακλής έφτασε στο σημείο μηδέν. Αυτά πληρώνει, ενώ δεν ευθύνεται.
Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα η λύση της διαφυγής από τον «εφιάλτη» Δ’ Εθνική, συζητείται καθημερινά, με την απόκτηση Α.Φ.Μ. να βρίσκεται σε περίοπτη θέση. Επαφές και διαπραγματεύσεις έγιναν, υπήρξε αρνητική κατάληξη στην περίπτωση της Επανομής και επανήλθε στο προσκήνιο η προοπτική του Αγροτικού Αστέρα. Ο Ηρακλής αναζητεί λύση, κι αυτό είναι κάτι που επισημαίνεται και υπογραμμίζεται από την πλευρά του Γ.Σ.. Χθες το βράδυ η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο για τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών, για όσα συνέβησαν μέχρι τώρα από τη στιγμή που ανέλαβε τα διοικητικά ηνία του Ερασιτέχνη.
«Ψάχνουμε ένα καλύτερο αύριο»
Στην ανακοίνωση-ενημέρωσης προς τον κόσμο, αρχικά… υπενθυμίζεται για όσους το λησμονούν πως ο Ερασιτέχνης αντιμετωπίζει εξίσου τεράστια προβλήματα σ’ όλα τα επίπεδα κι όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Πολλάκις άλλωστε στο παρελθόν έχει επισημανθεί αυτό. «Κλείνοντας ένα μήνα ζωής ως Διοίκηση του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ κρίνουμε σκόπιμο να ενημερώσουμε τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ για ότι έχει γίνει ως τώρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου.
Και μιλάμε μόνο για το ποδοσφαιρικό τμήμα γιατί δυστυχώς για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος δεν ενδιαφέρεται κανένας. Καλούμαστε και εδώ σαν όψιμοι παράγοντες (παραμένουμε οπαδοί) να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για την ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ» αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση του Γ.Σ..
«Συζητήσεις ναι, κατάληξη όχι»
Στόχος ήταν και παραμένει η διασφάλιση του ότι θα υπάρχει ποδοσφαιρικός Ηρακλής και ότι θα μπορεί να γίνεται συζήτηση γι’ αυτόν, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, στην οποία γίνεται λόγος για συζητήσεις και επαφές με παράγοντες άλλων ομάδων για το καλύτερο «αύριο» στην ομάδα: «Όταν αποφασίσαμε να «τρέξουμε» την ομάδα, να την ανασύρουμε από εκεί που την κατάντησαν εσφαλμένοι χειρισμοί προηγούμενων διοικήσεων, σκοπός ήταν και παραμένει ένας, να μπορούμε να συζητάμε σήμερα για ποδοσφαιρικό ΗΡΑΚΛΗ και να ψάχνουμε κάθε δυνατότητα για ένα καλύτερο αύριο.
Ναι, συναντήσεις και συζητήσεις γίνανε πολλές με παράγοντες άλλων ομάδων, δυστυχώς όμως ή ευτυχώς κατάληξη δεν υπήρξε. Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν εύκολες αποφάσεις όταν κρίνεται το μέλλον του ΗΡΑΚΛΗ μας» υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά.
Η πίεση του χρόνου…
Κλείνοντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη, εκτιμά πως η πίεση χρόνου για να βρεθεί λύση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος, τονίζοντας ότι η απόφαση που θα παρθεί θα πρέπει να διασφαλίζει την «υγεία» στον Ηρακλή: «Η πίεση του χρόνου νομίζουμε ότι δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Αυτό που θα αποφασίσουμε θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι θα διασφαλίσει στην ομάδα μας τις καλύτερες προϋποθέσεις ώστε υγιής πλέον ο ΗΡΑΚΛΗΣ να επανέλθει εκεί που του αξίζει.
Υ.Γ. Παρά τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε σαν κοινωνία αλλά και σαν ΗΡΑΚΛΗΣ, σας προσκαλούμε στην ενιαία γιορτή των τμημάτων του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου.(ώρα 12.00). Πάρτε τα παιδιά σας και ελάτε να περάσουμε όλοι μαζί μια ωραία μέρα στο Ιβανώφειο.
Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: