Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

"Καυτή έδρα ο Άρης"

Ο Γιώργος Κούσας χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι στο Χαριλάου, καθώς ο Παναιτωλικός καλείται να αντιμετωπίσει "...μια πολύ καλή ομάδα με καυτή έδρα", όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Καυτή έδρα ο Άρης"
"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Άρης έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα και μια καυτή έδρα. Εμείς ερχόμαστε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε κι ελπίζω να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα", μας είπε αρχικά.
Ερωτηθείς για το τι νιώθει κάθε φορά που έρχεται ως αντίπαλος στο "Κλεάνθης Βικελίδης", υποστήριξε: "Μου προκαλούνται πολύ ωραία συναισθήματα. Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού βρισκόμουν στην ομάδα πολλά χρόνια. Ουσιαστικά μεγάλωσα εκεί και είναι ότι καλύτερο να γυρίζεις στο σπίτι σου. Είμαι χαρούμενος που θα επιστρέψω για να παίξω στο Χαριλάου".
Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στον ΑΡΗ, ο Γιώργος Κούσας έχει κρατήσει μόνο καλές στιγμές, λέγοντας: "Ότι καλύτερο έχω να θυμάμαι από τον ΑΡΗ είναι κάποια παιχνίδια που παίξαμε στην Ευρώπη".

Μιλώντας για τον Παναιτωλικό και αν είναι ευχαριστημένος στην ομάδα του Αγρινίου, υποστήριξε: "Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ίσως είναι η πιο οργανωμένη ομάδα που έχω βρεθεί. Υπάρχουν γήπεδα και εγκαταστάσεις τις οποίες έχει δημιουργήσει ο πρόεδρος και έχουμε ένα γήπεδο με πάρα πολύ κόσμο που μας βοηθά στους αγώνες".

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο αλλά και στις μετακινήσεις των οπαδών, τονίζοντας: "Θα ήταν ότι καλύτερο να υπάρχει και δικός μας κόσμο στο παιχνίδι της Κυριακής. Πιστεύω, όμως, ότι γενικά θα ήταν καλό να επιτρέπονται οι μετακινήσεις των οπαδών και να υπάρχουν φίλαθλοι και των δύο ομάδων σε όλα τα παιχνίδια στη Super League για να είναι και πιο όμορφη η ατμόσφαιρα σε όλα τα γήπεδα".

  πηγή:allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: