Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Κόλαση! Πρώτα με Σισέ και μετά με ΠΑΟΚ!!

Mία είναι η κλήρωση σήμερα για το μεγαλύτερο τζερτζελέ! Πρώτος αντίπαλος, τον Φλεβάρη, η Λάτσιο του Σισέ! Και δεύτερος αντίπαλος, τον Μάρτιο, αν περάσεις τον Σισέ, ο νικητής ζευγαριού, που θα έχει μέσα τον ΠΑΟΚ! Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Κόλαση! Πρώτα με Σισέ και μετά με ΠΑΟΚ!
Εκεί να γίνει το έλα να δεις. Πρώτα επιστροφή Σισέ στο Καραϊσκάκη μετά το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός του περασμένου Φλεβάρη και μετά ΜΠΑΟΚ και δύο παιχνίδια-θάνατος, στην Τούμπα και στο Καραϊσκάκη!
Αλλά η ΟΥΕΦΑ που όλα τα βλέπει από εκεί πάνω ψηλά, νομίζω ότι δεν θα θέλει τουλάχιστον τον ελληνικό εμφύλιο. Αν ο φίλος μας ο Πλατινί θέλει να προκαλέσει πολύ, θα φέρει μία κλήρωση Άγιαξ-Ολυμπιακού! Να τα ξεφτιλίσει όλα. Να κληρωθούν από τώρα κιόλας οι δύο ομάδες τις οποίες ξέσκισαν, προκειμένου να περάσουν στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, οι αγαπημένες γαλλικές ομάδες του προέδρου της ΟΥΕΦΑ, Λιόν και Μαρσέϊγ. Να βγει δηλαδή ένας εκ των Ολυμπιακού, Άγιαξ από τον Φλεβάρη κιόλας, εκτός και Γιουρόπα Λιγκ.
Αυτή θα είναι η δεύτερη πιο ενδιαφέρουσα κλήρωση για τον Ολυμπιακό, μετά από εκείνη με Λάτσιο πρώτα και μετά με ΠΑΟΚ. Δηλαδή, πρώτα με Άγιαξ και μετά με Αθλέτικ Μπιλμπάο, την άλλη αγάπη του Βαλβέρδε!
Ποια θα ήταν μία επιθυμητή κλήρωση; Η Λέγκια Βαρσοβίας η, η Βίσλα Κρακοβίας για τον Φλεβάρη και για τον Μάρτη η νικήτρια ενός ζευγαριού που να έχει μέσα την Μέταλιστ η, την Μπριζ με την Λέγκια η, την Βίσλα! Δεν θέλω και τίποτα, ε;
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: