Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

"Να μην πάει ούτε μισή μπαλιά χαμένη"

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έκανε... φροντιστήριο στους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει Ολυμπιακού, ζητώντας τους χαρακτηριστικά "να μην πάει χαμένη ούτε μισή μπαλιά".

"Να μην πάει ούτε μισή μπαλιά χαμένη"
«Για να αντιμετωπίσουμε σωστά τον Ολυμπιακό πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτούς και να μη πάει ούτε μισή μπαλιά χαμένη» ακούστηκε να λέει κάποια στιγμή στους παίκτες του ο Μακεδόνας τεχνικός.
Στο δίτερμα πάντως ανακάτεψε την τράπουλα, ήταν χωρισμένοι οι παίκτες που έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι στην ενδεκάδα και έτσι ακόμα δεν εκδηλώθηκαν οι προθέσεις του εν λόγω τεχνικού για το τι αλλαγές προτίθεται να κάνει ή αν θα αφήσει την ίδια ενδεκάδα που αντιμετώπισε και την ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική.
Το ευχάριστο ήταν ότι έβγαλε για λίγο την προστατευτική κάσκα και προπονήθηκε κανονικά ο γκολκίπερ Καρίμ Φεγκρούς που κάθισε κάτω από τα γκολπόστ και στο δίτερμα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό τημ. Είναι πολύ πιθανόν να είναι τελικά στην αποστολή και να κριθεί την τελευταία στιγμή αν μπορέσει να αγωνιστεί, αν και οι πιθανότητες είναι ελάχιστες με τα τωρινά δεδομένα.
Έτοιμος είναι και ο Φώτης Κηπουρός για κάθε ενδεχόμενο που επί ένα δίμηνο και πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ φύλαξε με ιδιαίτερη επιτυχία τα δίχτυα του ΠΑΣ. Εκτός ομάδας είναι σίγουρα ο Βίλα που εξακολουθεί να κάνει ατομικό πρόγραμμα, ενώ πολύ πιθανόν είναι να μη συμπεριληφθεί στην αποστολή και ο Τζάνης που κάνει προπόνηση για να καλύψει το χαμένο έδαφος αφού λόγω τραυματισμού έμεινε αρκετό διάστημα έξω από την ενεργό δράση.
Πηγή: gianninasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: