Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

«Έσπασαν» το ρόδι οι Πόντιοι!


pontioi


Καταιγιστική ήταν η ΑΕ Ποντίων Κατερίνης που επικράτησε με 4-0 του Οδυσσέα Αναγέννησης που ήταν και η πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής στην Football League 2 που άνοιξε την αυλαία με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις να γίνονται την Κυριακή
Στο 14΄ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Τσιτλακίδη, ενώ με την έναρξη της επανάληψης ο Χασιώτης με σουτ πέτυχε το 2-0. Στην συνέχεια την σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Σαπάνης ο οποίος με δύο γκολ στο 61΄ και το 83΄ διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Οι Σερραίοι πάντως από το 62΄ αγωνιζόντουσαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερης κίνητρης του Μπασιούκα.
ΑΕ Ποντίων (Λεωνίδας Μπίλης): Κελπέκης, Σαββίδης (59′ Χιντζίδης), Δεληζήσης, Χασιώτης, Τροίρης, Τσιτλακίδης (65′ Χιονίδης), Γούλας, Μουρατίδης, Βεϊδαμενίδης (59′ Κυβρακίδης), Σαπάνης, Κωνσταντινίδης.
Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών (Σάκης Αλεξίου): Σαμουηλίδης, Δρούζας, Χατζημιχαήλ, Λαμπερνάκης, Μαγγανάς, Μπάκανος, Κιουρτσίδης (78′ Τσελεμπής), Κοσμάς (70′ Ζάκοφ), Μπλατσέρης (60′ Κεφαλάς), Μπασιούκας, Πιπινίκας.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: