Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

"Χωρίς φόβο..."

Δεν πρέπει να φοβηθεί ο ΠΑΟΚ την Ουντινέζε, σύμφωνα με τον Ίβιτς.

"Χωρίς φόβο..."
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σέρβος στον "Novasport Fm":
Για την κλήρωση:
"Παίζουμε με την Ουντινέζε από τις πιο δυνατές ομάδες με τις οποίες θα μπορούσαμε να κληρωθούμε. Δεν πρέπει να φοβηθούμε, να σκεφτούμε ότι δεν μπορούμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Πρέπει είμαστε θετικοί και να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο μπαίνοντας στους «16» του Europa League. Έχουμε δύο ματς και σε αυτά θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε".
Για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Ουντινέζε:
"Είναι από τις πιο δυνατές στην Ιταλία μετά από Μιίλαν, Γιουβέντους και Ίντερ. Αυτή την πορεία που κάνουν φέτος, την έκαναν πέρυσι και πρόπερσι. Είναι πολύ σοβαρή ομάδα. Έχει κορμό που παίζει χρόνια μαζί. Παίξαμε μαζί τους πέρυσι ή πρόπερσι και νομίζω ήρθαμε ισόπαλοι, όμως άλλο φιλικά άλλα τα επίσημα".
Για τον αποκλεισμό της Ουντινέζε από τον ΠΑΟΚ το 2000 για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ:
"Μακάρι να γίνει ξανά".
Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να περάσει:
"Ξέρουμε ότι παίζουν δυνατά, κυρίως στην άμυνα. Εμείς για να προκριθούμε πρέπει να πετύχουμε γκολ εκτός έδρας. Στα νοκ άουτ ματς πρέπει να σκοράρεις εκτός έδρας καθώς σου δίνει αβαντάζ για το δεύτερο ματς που παίζεις εντός".
Για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ εφόσον περάσει την Ουντινέζε (μία εκ των Αλκμααρ-Άντερλεχτ):
"Να προκριθούμε και μετά θα δούμε. Έχουμε δύσκολο έργο. Δεν θα ήταν σοβαρό να μιλήσω τώρα για αυτό. Θέλει προσοχή η Ουντινέζε. Μακάρι να προκριθούμε και τα λέμε μετά αυτά".
Για την κλήρωση του Ολυμπιακού κόντρα στην Ρούμπιν:
"Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Η Ρούμπιν είναι καλή ομάδα έχει 4-5 παίκτες ευρωπαϊκής κλάσης που θα μπορούσαν να αγωνίζονται και σε καλύτερα πρωταθλήματα από το ρωσικό. Εξαρτάται, ωστόσο τι θα κάνουν οι Ρώσοι από μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή κατάσταση και οι πιθανότητες είναι με το μέρος του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: