Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Μένει μέχρι να φύγει ο Μπόλονι!!

Δεν ανησυχεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το Λάζλο Μπόλονι. Και να ανησυχούσε, τι θα άλλαζε; Έτσι ή αλλιώς κερδισμένη (θα) ήταν! Γράφει ο Άρις Νικολάκης.

Μένει μέχρι να φύγει ο Μπόλονι
Μένει (μέχρι να φύγει …) ο Ρουμάνος; Δεν προκαλείται αναστάτωση επί του παρόντος στην Τούμπα. Στο μέλλον; Ο Θεός ξέρει. Κι οι προπονητές γνωρίζουν τη μοίρα τους. Εξάλλου μετά τη «λευκή ισοπαλία» με την Καβάλα ο Λάζλο Μπόλονι αισθάνθηκε την … αύρα αυτής της μοίρας να τον αγγίζει! Ο νοών νοείτω.
Θα έφευγε ο Ρουμάνος; Οικονομικά θα ανέπνεε βαθιά, βαθύτατα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εάν κι εφ όσον εκμεταλλευόταν στο απόλυτο τους όρους της συμφωνίας τους. Και τη σήμερον ημέρα «στην Ελλάς του 2011» οι οικονομικές ανάσες θα σώσουν τον κόσμο της. Αρκεί βέβαια, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην ολισθήσει σε σφάλματα α λα Μάριο Μπερέτα, Παύλου Δερμιτζάκη και Μάκη Χάβου.
Τώρα, σε ότι αφορά το έργο του Λάζλο Μπόλονι μέχρι σήμερα. Εντός συνόρων; Αφήστε τα, να πάνε. Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει, να μείνει εκτός πλέι οφ. Εκτός; Ο ΠΑΟΚ … κινδυνεύει, να φτάσει τόσο ψηλά, όσο ουδείς στην Τούμπα έχει φανταστεί. Με άλλα λόγια; Σκωτσέζικο ντουζ είναι η διαδρομή του Ρουμάνο προπονητή. Θεωρείται πάντως, ότι η Ευρώπη τον κράτησε στην Ελλάδα.
Εάν αποκλειόταν από τη φάση των 32 στο Γιουρόπα Λιγκ, ο Λάζλο Μπόλονι – χωρίς καν την πρόκληση των πετροδόλαρων – θα είχε εγκαταλείψει τον ΠΑΟΚ. Είτε εκούσια, είτε ακούσια. Προκρίθηκε όμως, και πήρε την …μπάλα στα πόδια του. Κάνει αυτός παιγνίδι πλέον, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Δεν βγήκε τυχαία, η υπόθεση με τη Σαουδική Αραβία μετά τη νίκη στο «Γουάιτ Χαρτ Λεϊν». Δεν έγινε πάντως, θέμα μετά τη νέα απώλεια βαθμών με την Καβάλα στην Τούμπα. Έγινε μετά την πανηγυρική κατάκτηση της πρωτιάς. Δεν είναι τυχαία προσωπικότητα ο Λάζλο Μπόλονι. Γνωρίζει καλά πως παίζονται τα παιγνίδια εκτός αγωνιστικού χώρου.
Η απόφαση του Ρουμάνου προπονητή να έφευγε – για τον οποιονδήποτε λόγο – δεν θα άλλάζε από οποιονδήποτε αντίλογο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η (τυχόν…) απόφαση του όμως, να συζητήσει τη φυγή του προκαλώντας εντυπώσεις και διεκδικώντας οφέλη, είναι μάλλον άτοπη κι άκαιρη.
Ουκ αν λάβοις – βλέπετε – παρά του μη έχοντος ΠΑΟΚ …
Μένοντας στον ΠΑΟΚ ο Λάζλο Μπόλονι έχει σαφή γνώση της κατάστασης του. Οικονομικής κι αγωνιστικής. Εξάλλου πέταξε και το «καρφί» του σε δηλώσεις του. «Θα πάρετε πάλι, δώρο για τη γυναίκα σας από την Αγγλία εάν παίξετε εκεί;», ρωτήθηκε. «Δεν το βλέπει επειδή δεν έχω πλέον, λεφτά», απάντησε.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: