Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

«Αποτέλεσμα στη Ρωσία»

Ο Όλεγκ Προτάσοφ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «sporttvnews» υποστήριξε ότι οι πιθανότητες πρόκρισης ανάμεσα στη Ρούμπιν και στον Ολυμπιακό είναι μοιρασμένες, ενώ υπογράμμισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα στην έδρα των ρωσικής ομάδας, ώστε να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης:

«Αποτέλεσμα στη Ρωσία»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Όλεγκ Προτάσοφ:
Για την υπόθεση πρόκριση: «Δεν θα είναι εύκολο και για τις δύο ομάδες. Για μένα είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες. Είναι όπως λέμε 50-50 για την πρόκριση. Σίγουρα είναι δύσκολο για την Ρούμπιν εκείνη την εποχή το παιχνίδι γιατί δεν θα έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια της».
Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός: «Να πάρει οπωσδήποτε καλό αποτέλεσμα στην Ρωσία. Θα παίξει πολύ καθοριστικό ρόλο για την πρόκριση το πρώτο ματς στην Ρωσία».
Τα πλεονεκτήματα της Ρουμπίν: «Είναι πολύ καλή από πλευράς τακτικής. Βέβαια για να λέμε την αλήθεια δεν είναι τόσο δυνατή όσο ήταν πριν από 2 χρόνια. Είναι μαθημένη στον καιρό της Ρωσίας και το πολύ κρύο, κάτι που σίγουρα θα επηρεάσει τον Ολυμπιακό στον πρώτο αγώνα. Θα παραμένει όμως πάντα ένας υπολογίσιμος αντίπαλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: