Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Θέλουν …Τζιμπρίλ και Ανόβερο!!

Πλησιάζει η ώρα της κλήρωσης για τους "32" του Γιουρόπα Λιγκ (14:00, ΑΝΤ1) και οι φίλοι του Ολυμπιακού επιλέγουν αντιπάλους μέσω του ίντερνετ. Ποιους προτιμούν και γιατί.

Θέλουν …Τζιμπρίλ και Ανόβερο!
Την προτίμησή τους στη Λάτσιο του Τζιμπρίλ Σισέ φαίνεται ότι δείχνουν οι περισσότεροι φίλοι του Ολυμπιακού εν όψει της κλήρωσης για την φάση των "32" του Γιουρόπα Λιγκ.
Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο "Καραϊσκάκη" ο Γάλλος επιθετικός ιντριγκάρει τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι θέλουν να νικήσουν έναν… "αιώνιο" αντίπαλο.
Ο Σισέ, άλλωστε, ήταν ο πλέον παθιασμένος από τους "πράσινους" στα ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ όλοι θυμόμαστε τον χοντρό τσακωμό του με τον πρόεδρο των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Είναι δεδομένο ότι σε περίπτωση που τα φέρει έτσι η κληρωτίδα και οι Ρωμαίοι πέσουν πάνω στους Πειραιώτες το ενδιαφέρον θα αυξηθεί κατακόρυφα. Τόσο στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο, όσο και στο "πράσινο", όπου η ...Σισεμανία παραμένει στο φουλ! Μην δούμε και οπαδούς του Παναθηναϊκού στο "Καραϊσκάκη" παρέα με αυτούς της Λάτσιο…
Δεύτερο σε ...ψήφους έρχεται το Ανόβερο! Πρόκειται για τη μοναδική γερμανική ομάδα που μπορεί να κληρωθεί στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακός και ο …συνειρμός έρχεται πανεύκολα. Λίγο η Μέρκελ και η κρίση, λίγο η Ντόρτμουντ που άνοιξε τα ...πόδια στη Μαρσέιγ κάνει οποιονδήποτε γερμανικό αντίπαλο, ιδιαίτερα …ευπρόσδεκτο!
Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε...
Όλοι οι πιθανοί αντίπαλοι:
Αγιαξ (Ολλανδία)
Πόρτο (Πορτογαλία)
Τράμπζονσπορ (Τουρκία)
Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)
Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία)
Αννόβερο (Γερμανία)
Λέγκια (Πολωνία)
Λάτσιο (Ιταλία)
Στόουκ (Αγγλία)
Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)
Αλκμααρ (Ολλανδία)
Μπράγκα (Πορτογαλία)
Ουντινέζε (Ιταλία)
Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία)
Βίσλα Κρακοβίας (Πολωνία)
Λοκομοτίβ Μόσχας (Ρωσία)

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: