Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Το φύγε εσύ, έλα εσύ έχει ήδη ξεκινήσει στον Ολυμπιακό και τέσσερις είναι οι πιθανότεροι υποψήφιοι για αποχώρηση, εφόσον βέβαια βρεθεί η χρυσή τομή.


Τέσσερις οι... αδύναμοι κρίκοι!
Φράνκο Κοστάντσο: Ήρθε για να μείνει αλλά δεν έπεισε κανέναν. Οι... γκέλες του διαδέχονταν η μία την άλλη με συνέπεια να χάσει την θέση του βασικού γκολκίπερ του Ολυμπιακού από τον Μπάλας Μέγιερι. Στον Ολυμπιακό αναζητούν μέσω του μάνατζέρ του τρόπο να του λύσουν το συμβόλαιο προκειμένου να πάρουν άλλον πορτιέρε.
Φραν Γέστε: Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει... μουρμούρα για τον Φραν Γέστε στο λιμάνι. Η μεγάλη γκρίνια ξεκίνησε από την πρωτοβουλία του να κάνει επέμβαση δίχως να ενημερώσει κανέναν όπου στην διοίκηση της ΠΑΕ εξέταζαν σοβαρά την πιθανότητα διακοπής του συμβολαίου του. Οι Πειραιώτες δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι από την εν γένει παρουσία του και ψάχνονται αναφορικά με το θέμα της πιθανής λύσης της συνεργασίας τους μαζί του.
Φρανσίσκο Χαβίτο: Δεν ήταν ποτέ στα βασικά πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Έχει κάνει ορισμένα καλά ματς, όπως εκείνο με την Δόξα Δράμας, αλλά δεν αρκούν. Εάν αποκτηθεί άλλος ακραίος είναι υποψήφιος για δανεισμό.
Γιάννης Ζαραδούκας: Ήρθε από τον Ολυμπιακό Βόλου ως ένας ικανός παίκτης, που είχε κάνει καλά παιχνίδια με την Εθνική ομάδα. Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει πιστέψει στις δυνατότητές του, τόσο ώστε να τον υπολογίζει αισθητά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διεθνής μπακ αναζητά ήδη ομάδα για δανεισμό με τον Ολυμπιακό να δείχνει να συναινεί.
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: