Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

«Πάει» κι ο Διγκόζης!!


«Πάει» κι ο Διγκόζης!

«Χώρισαν» Κέρκυρα και Άγγελος Διγκόζης. Ο Μακεδόνας κόουτς πλήρωσε το… μάρμαρο των κακών εμφανίσεων και των άσχημων αποτελεσμάτων το τελευταίο διάστημα.

Δεύτερη απομάκρυνση προπονητή από πάγκο ομάδας Football League σήμερα!

Μετά τον Μάκη Κατσαβάκη, παρελθόν αποτελεί για την Κέρκυρα ο Άγγελος Διγκόζης. Ο Μακεδόνας κόουτς πλήρωσε τις κακές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα και πλέον οι Φαίακες αναζητούν τον διάδοχό του, που θα τους επαναφέρει σε επιτυχίες και σε τροχιά ανόδου στη Σούπερ Λίγκα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας, με τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη. Η οικογένεια της Κέρκυρας τον ευχαριστεί για τον ζήλο και το ήθος, με το οποίο εργάστηκε όλο αυτό το διάστημα στην ομάδα μας, και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Μικροί για μεγάλα πράγματα στη Μασία!! (video)


Μικροί για μεγάλα πράγματα στη Μασία (video)

Φάσεις και γκολ που θα ζήλευαν ακόμη και μεγάλες ομάδες πρόσφεραν (και) το περασμένο Σαββατοκύριακο οι πιτσιρικάδες της Μπαρτσελόνα στην περίφημη «Μασία».

Έτοιμοι από μικροί για μεγάλα πράγματα οι πιτσιρικάδες της Μπαρτσελόνα.

Τα νέα... φυντάνια της κατέθεσαν μια ακόμη απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στη «Μασία».









*Πηγή: sport-fm.gr*

«Τελειώνουν» και τον Μπλάτερ!!


«Τελειώνουν» και τον Μπλάτερ!

Μετά τον Μισέλ Πλατινί ΚΑΙ ο Ζεπ Μπλάτερ φαίνεται πως αντιμετωπίζει δια βίου απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Εξοντωτικές ποινές για τους Μισέλ Πλατινί και Ζεπ Μπλάτερ εν όψει!

Η Επιτροπή Ηθικής της FIFA, σύμφωνα με την εγκυρότατη «Die Welt», φέρεται να εισηγήθηκε μετά τον Μισέλ Πλατινί και την βίου απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τον Ζεπ Μπλάτερ.

Τους δύο άνδρες συνδέει η ύποπτη πληρωμή 2 εκατ. δολαρίων, που έχουν αμφότεροι αποδώσει σε αποζημίωση για κάποιες συμβουλευτικές υπηρεσίες που πρόσφερε ο Γάλλος στον Ελβετό, ωστόσο δεν έχουν πείσει τις αρμόδιες αρχές και ούτε έχουν αποδείξεις επ’ αυτού.

Τον 79χρονο πρόεδρο της FIFA (ολοκληρώνει το Φεβρουάριο τη θητεία του), που όπως και εκείνος της UEFA τελεί υπό διαθεσιμότητα μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες σε βάρος τους, αναμένεται-όπως αναφέρει επίσης το δημοσίευμα-να βαρύνει η κατηγορία της δωροδοκίας. Παράλληλα η θέση του επιβαρύνεται και από μια σειρά άλλων σκανδάλων που έχουν να κάνουν με την ύποπτη ανάθεση μεγάλων διοργανώσεων, όπως του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στις 14/12 ορίστηκε το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ!!


Στις 14/12 ορίστηκε το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Για τις 14 Δεκεμβρίου ορίστηκε η διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ που είχε αναβληθεί λόγω… ανωτέρας βίας μετά τη λειψανδρία των Θεσσαλονικέων που επλήγησαν μαζικά από γαστρεντερίτιδα.

Στις 14 Δεκεμβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:30 θα διεξαχθεί ο εξ αναβολής αγώνας μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για την έβδομη αγωνιστική.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να γίνει χθες, ωστόσο αναβλήθηκε μετά από απόφαση του ΕΣΑΚΕ και σύμφωνα γνώμη του Παναθηναϊκού, καθώς η ομάδα του ΠΑΟΚ είχε πολλαπλά κρούσματα γαστρεντερίτιδας και δεν μπορούσε να κατεβάσει ομάδα.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: «Η εξ αναβολής συνάντηση Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ της 7ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30 και θα μεταδοθεί από το NS2-NS2HD live».

Βασιλειάδης: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ποτέ αουτσάιντερ»


Βασιλειάδης: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ποτέ αουτσάιντερ»

Έτοιμος να διεκδικήσει τη νίκη στο δύσκολο παιχνίδι της Τετάρτης με τη Ζενίτ είναι ο ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Κώστας Βασιλειάδης, που αρνήθηκε τον τίτλο του αουτσάιντερ για την ομάδα του.

Εφικτό στόχο χαρακτήρισε για τον ΠΑΟΚ τη νίκη επί της Ζενίτ την Τετάρτη στο Παλατάκι για το Eurocup ο Κώστας Βασιλειάδης. Ο ηγέτης του «Δικεφάλου του Βορρά» εκτιμά πως από τη στιγμή που έχει αποκατασταθεί η υγεία της ομάδας μετά τα μαζικά κρούσματα γαστρεντερίτιδας, αλλά και εφόσον πιάσει απόδοση ανάλογη εκείνης που είχε με Ολυμπιακό, Ρέθυμνο και Λιέτουβος Ρίτας, μπορεί-με τη βοήθεια του κόσμου-να τα καταφέρει.

«Νομίζω ότι αυτή την στιγμή είμαστε καλύτερα. Προπονηθήκαμε χθες και σήμερα θα κάνουμε ακόμη μια καλή προπόνηση εν όψει του σημαντικού αγώνα που παίζουμε. Η Ζενίτ είναι μια δυνατή ομάδα αλλά αυτό που είδαμε στο πρώτο ματς είναι πως αν παίζαμε καλύτερα, θα κερδίζαμε. Θέλουμε να πάρουμε αυτό το ματς που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ποτέ αουτσάιντερ. Πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όπως έγινε στα ματς με το Ρέθυμνο, τον Ολυμπιακό και την Λιέτουβος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε αυτή την νίκη. Το θέμα είναι στα τελευταία λεπτά, όταν είμαστε μπροστά με 5-6 πόντους ή 10, να μένουμε συγκεντρωμένοι και να κοιτάμε πώς θα βάλουμε πιο εύκολα το καλάθι. Το θέμα είναι να είμαστε πιο ήρεμοι», τόνισε.

Αναφορικά με την πρόκριση, ο Βασιλειάδης είπε: «Η ομάδα μπορεί. Παίζουμε με την Ζενίτ, μετά με την Μπεσίκτας και μετά με την Άβτοντορ, ματς που μπορούμε να κερδίσουμε. Το θέμα είναι να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι που είναι το μεγαλύτερο μας πρόβλημα ως τώρα. Αν χάσουμε αύριο, μετά θα είναι δύσκολα. Είναι σαν τελικός».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Κακαρούδης ανέφερε: «Είναι σημαντικό ματς. Στο τελευταίο παιχνίδι με την Ζολνόκι δεν τα καταφέραμε και θέλουμε να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Η Ζενίτ είναι καλή ομάδα, παίζει γρήγορα και θέλουμε να κόψουμε τον ρυθμό της. Η ήττα από τη Ζολνόκι είναι αποτέλεσμα μικρών λεπτομερειών. Προσπαθήσαμε να τις εντοπίσουμε για να μην συμβούν πάλι. Παίξαμε καλά μέσα στην Ζενίτ. Αν ελέγξουμε τον γρήγορο ρυθμό της γιατί εμείς παίζουμε πιο πολύ σετ παιχνίδι και προσέξουμε τα πολλά τρίποντα που κάνουν οι παίκτες της, θα πάμε καλά».

Χωρίς κόσμο στο «Καυτανζόγλειο» ο Παναθηναϊκός!!


Χωρίς κόσμο στο «Καυτανζόγλειο» ο Παναθηναϊκός

Μόνο με οπαδούς του Ηρακλή θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του «Γηραιού» με τον Παναθηναϊκό (28/11) στο «Καυτανζόγλειο». Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας. Ποια η θέση της Αστυνομίας.

Όπως αναμενόταν, ο αγώνας του Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό στο «Καυτανζόγλειο», στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, θα γίνει μόνο με οπαδούς των γηπεδούχων. Οι «πράσινοι» δεν είχαν ζητήσει εισιτήρια, ενώ και η Αστυνομία ήταν αντίθετη σε οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών.

Η ενημέρωση του «Γηραιού»:

«Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, δύο συσκέψεις που αφορούσαν τα μέτρα τάξης, ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος Ηρακλής-ΠΑΟ, και του αγώνα Κυπέλλου Ηρακλής-Αναγέννηση Καρδίτσας.

Όσον αφορά την σαββατιάτικη αναμέτρηση (19:30) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, το “παρών” έδωσαν οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής, της Superleague και της Δ.Ε.Α.Β.

Την ΠΑΕ Ηρακλής εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, Μάκης Σαρλής, ενώ και η ομάδα των Αθηνών είχε διπλή εκπροσώπηση.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν ζήτησε εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ και η επίσημη θέση της Αστυνομίας ήταν να απαγορεύσει την οργανωμένη αλλά και μεμονωμένη εκδρομή των φιλάθλων του “τριφυλλιού” στη Θεσσαλονίκη.
Έτσι, ο αγώνας θα διεξαχθεί με την παρουσία μόνο των “κυανόλευκων” οπαδών.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η σύσκεψη για τον αγώνα Κυπέλλου, μεταξύ του Ηρακλή και της Αναγέννησης Καρδίτσας (Τρίτη 01/12, 19:30), όπου εκτός των εκπροσώπων της Αστυνομίας και της Δ.Ε.Α.Β, έδωσαν το “παρών” και οι εκπρόσωποι της Ε.Π.Ο.
Η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν έστειλε κάποιον εκπρόσωπο, ωστόσο η διοίκηση της Θεσσαλικής ομάδας απέστειλε έγγραφο που ενημέρωνε την ΠΑΕ Ηρακλής ότι τις προσεχείς ημέρες θα γνωστοποιήσει αν τελικά θα χρειαστεί εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της που θα θελήσουν να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι, με την ΠΑΕ Ηρακλής να αποδέχεται το αίτημα και να δεσμεύεται πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να εξυπηρετήσει τους φιλοξενούμενους».

*Πηγή: sport-fm.gr*

Οι υποψήφιοι για την κορυφαία ομάδα της χρονιάς από την UEFA!!


Οι υποψήφιοι για την κορυφαία ομάδα της χρονιάς από την UEFA

Οι αναμενόμενοι αστέρες, αλλά και κάποιες εκπλήξεις είναι στη λίστα των παικτών από τους οποίους το κοινό θα πρέπει να επιλέξει την κορυφαία ομάδα της χρονιάς για την UEFA.

Το κοινό καλείται να επιλέξει την κορυφαία ομάδα της χρονιάς από την UEFA επιλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα παικτών. Οι υποψήφιοι ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης.

Τερματοφύλακες: Τζίτζι Μπουφόν (Γιουβέντους / Ιταλία), Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν / Γερμανία), Τζο Χαρτ (Μαν. Σίτι / Αγγλία), Ντένις Μπόικο (Ντίπρο / Ουκρανία).

inner

Αμυντικοί: Νταβίντ Αλάμπα (Μπάγερν / Αυστρία), Νταβίντ Λουίς (Παρί / Βραζιλία), Ντιέγκο Γκοντίν (Ατλέτικο / Ουρουγουάη), Ρικάρντο Ροντρίγκες (Βόλφσμπουργκ / Ελβετία), Τιάγκο Σίλβα (Παρί / Βραζιλία), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ / Ισπανία), Ζεράρ Πικέ (Μπαρτσελόνα / Ισπανία), Ζερόμ Μπόατενγκ (Μπάγερν / Γερμανία), Λεονάρντο Μπονούτσι (Γιουβέντους / Ιταλία), Τζόρτζιο Κιελίνι (Γιουβέντους / Ιταλία), Ντάνιελ Άλβες (Μπαρτσελόνα / Βραζιλία), Χαβιέρ Μασεράνο (Μπαρτσελόνα / Αργεντινή).

inner

Μέσοι: Κέβιν Ντε Μπρόινε (Μαν. Σίτι / Βέλγιο), Εντέν Αζάρ (Τσέλσι / Βέλγιο), Χάμες Ροντρίγκες (Ρεάλ / Κολομβία), Γεβγέν Κονοπλιάνκα (Σεβίλλη / Ουκρανία), Χακάν Τσαλχάνογλου (Λεβερκούζεν / Τουρκία), Αρτούρο Βιδάλ (Μπάγερν / Χιλή), Πολ Πογκμπά (Γιουβέντους / Γαλλία), Ιβάν Ράκιτιτς (Μπαρτσελόνα / Κροατία), Γκρεγκόρζ Κρικόβιακ (Σεβίλλη / Πολωνία), Αντρές Ινιέστα (Μπαρτσελόνα / Ισπανία), Κλαούντιο Μαρκίζιο (Γιουβέντους / Ιταλία), Μάρκο Βεράτι (Παρί / Ιταλία).

inner

Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ / Πορτογαλία), Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Μπάγερν / Πολωνία), Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα / Αργεντινή), Λουίς Σουάρες (Μπαρτσελόνα / Ουρουγουάη), Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα / Βραζιλία), Τόμας Μίλερ (Μπάγερν / Γερμανία), Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Παρί / Σουηδία), Σέρχιο Αγουέρο (Μαν. Σίτι / Αργεντινή), Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο / Γαλλία), Αλέξις Σάντσες (Άρσεναλ / Χιλή), Άλβαρο Μοράτα (Γιουβέντους / Ιταλία), Γκάρεθ Μπέιλ (Ρεάλ / Ουαλία).

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σενγκέλια: «Μπορούμε να νικήσουμε στο ΣΕΦ»


Σενγκέλια: «Μπορούμε να νικήσουμε στο ΣΕΦ»

Ικανή να διπλασιάσει τις νίκες της επί του Ολυμπιακού κερδίζοντας την Πέμπτη στο ΣΕΦ θεωρεί τη Λαμποράλ Κούτσα ο Τορνίκε Σενγκέλια.

Αν μη τι άλλο, δεν στερούνται αυτοπεποίθησης οι παίκτες της Λαμποράλ Κούτσα εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο Τορνίκε Σενγκέλια δήλωσε πως η νίκη είναι εφικτή για τους Βάσκους.

«Πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή. Πριν από κάθε αγώνα πρέπει να σκεφτόμαστε τη νίκη. Τίποτα δεν είναι απίθανο, μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες. Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη ανάμεσα σε παίκτες και προπονητή», τόνισε.

«Θα πρέπει να παίξουμε με πειθαρχία και να είμαστε σωστοί τακτικά, χωρίς να εγκαταλείψουμε το στυλ παιχνιδιού μας. Μέχρι στιγμής μας αρέσει να τρέχουμε κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα», πρόσθεσε ο Γεωργιανός φόργουορντ, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Σπανούλης δεν είναι η μοναδική απειλή για την ομάδα του. «Αν εστιάσεις πολύ πάνω σε έναν συγκεκριμένο παίκτη, θα δεχτείς τους πόντους από κάποιον άλλο».

Τέλος, για την επιστροφή του στη δράση μετά από απουσία περίπου δύο μηνών, είπε: «Νιώθω πολύ καλά και χαίρομαι που βοήθησα κι εγώ να πάρουμε τη νίκη. Θα προσπαθήσω και στα επόμενα παιχνίδια να κάνω ό,τι μπορώ σε άμυνα κι επίθεση».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος ο Κατσαβάκης!!


Τέλος ο Κατσαβάκης

Λύθηκε η συνεργασία του Πανσερραϊκού με τον Μάκη Κατσαβάκη, με τον Παύλο Δημητρίου να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Πανσερραϊκός, καθώς αποτελεί παρελθόν ο Μάκης Κατσαβάκης, ο οποίος «πλήρωσε» το μάρμαρο για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, που έχει φέρει την ομάδα των Σερρών στην προτελευταία θέση της Football League. Την περασμένη Κυριακή ηττήθηκε με 1-0 από τον τελευταίο της βαθμολογίας, Πανελευσινιακό.

Η ανακοίνωση

Η "ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964" ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον προπονητή Μάκη Κατσαβάκη και του εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στην πορεία του. Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει ο Παύλος Δημητρίου.

Το «καρφί» του Λεμπρόν για τους Καβαλίερς!!


Το «καρφί» του Λεμπρόν για τους Καβαλίερς

Ο Λεμπρόν Τζέιμς απέδωσε στην… υγεία των Γουόριορς το εντυπωσιακό τους σερί (15-0).

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να προσάψει κανείς στους Γουόριορς. Πολλοί, πάντως, τους θεωρούν τυχερούς που πέρσι στους τελικούς του ΝΒΑ συνάντησαν τους Καβαλίερς χωρίς Λοβ, Ίρβινγκ και Βαρεζάο.

Ο Στεφ Κάρι είχε εκφράσει τότε τη δυσαρέσκειά του λέγοντας «… συγγνώμη που εμείς ήμασταν υγιείς. Συγγνώμη που αντιμετωπίσαμε όποια ομάδα βρέθηκε στο δρόμο μας, για τις διακρίσεις μας σαν ομάδα και άτομα. Ειλικρινά συγγνώμη, θα το διορθώσουμε του χρόνου».

Ο Λεμπρόν Τζέιμς επανέφερε το θέμα της υγείας των πρωταθλητών μετά το 15-0 με το οποίο έχουν αρχίσει τη σεζόν. «Είναι η πιο υγιής ομάδα που έχω δει ποτέ στην ιστορία του ΝΒΑ και έχουν πολύ ταλέντο. Έχουν σταθερότητα στην απόδοσή τους και το πιο εντυπωσιακό είναι πως παίζουν για τόσο καιρό σε υψηλό επίπεδο. Αυτό είναι επακόλουθο της υγείας τους», τόνισε ο άσος των Καβαλίερς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η ωραία του νέου αστέρα της «Μπάρτσα»!!


Η ωραία του νέου αστέρα της «Μπάρτσα»

Ο Σέρτζι Ρομπέρτο είναι το νέο αστέρι της Μπαρτσελόνα και το έδειξε με την εμφάνισή του απέναντι στη Ρεάλ. Πιο εντυπωσιακή και από την εξέλιξή του, είναι η σύντροφός του, Κοράλ Σιμάνοβιτς.




inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner*Πηγή: sport-fm.gr*

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού!!


Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Με τον Φορτούνη να μένει στον πάγκο και τον Καμπιάσο να παίρνει τη θέση του -σε ένα πιο... συντηρητικό σχήμα- κατεβαίνει στη Γερμανία ο Ολυμπιακός. Δείτε τις επιλογές του Μάρκο Σίλβα.


Χωρίς «καθαρό» δεκάρι θα παίξει ο Ολυμπιακός στη Γερμανία απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου (21:45), σε ένα… αναγκαστικά πιο συντηρητικό σχήμα από τον Μάρκο Σίλβα.

Κάτω από την εστία θα είναι ο Ρομπέρτο, δεξί μπακ ο Ομάρ, αριστερό ο Μαζουακού και δίδυμο στο κέντρο της άμυνας οι Ντα Κόστα-Σιόβας.

Στον άξονα θα βρεθούν οι Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Καμπιάσο (αντί του Φορτούνη), με τους Σεμπά-Πάρντο στα δύο άκρα καιμοναδικό προωθημένο τον Ιντέγε.

Η αρχική σύνθεση: Ρομπέρτο, Ντα Κόστα, Ομάρ, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Καμπιάσο, Πάρντο, Σεμπά, Ιντέγε

Στον ερυθρόλευκο πάγκο: Καπίνο, Μανιάτης, Σαλίνο, Φορτούνης, Τσόρι, Φινμπόγκασον, Ερνάνι
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η ενδεκάδα της Μπάγερν!!


Η ενδεκάδα της Μπάγερν

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις -και σχεδόν όλα τα «βαριά χαρτιά» της να χρησιμοποιούνται από τον Πεπ Γκουαρντιόλα- είναι η ενδεκάδα με την οποία η Μπάγερν θ’ αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Απέναντι σε όλα σχεδόν τα μεγάλα «αστέρια» της Μπάγερν θα βρεθεί ο Ολυμπιακός στο Μόναχο.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει αφήσει εκτός ενδεκάδας τους Μπενάτια, Μαρτίνεθ και Αλόνσο, αλλά έχει συμπεριλάβει σ’ αυτή τα δυνατά χαρτιά του, χρησιμοποιώντας και πάλι φουλ επιθετικό σχήμα.

Πιο συγκεκριμένα η σύνθεση της Μπάγερν αποτελείται από τους εξής: Νόιερ, Ραφίνια, Μπαντστούμπερ, Μπόατενγκ, Λαμ, Βιδάλ, Κομάν, Κόστα, Ρόμπεν, Μίλερ, Λεβαντόφσκι.

Στον πάγκο: Ούλραϊχ, Μπενατιά, Μαρτίνεθ, Τσάμπι Αλόνσο, Κίρχοφ, Ρόντε, Κίμιχ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πάλι εκτός ο Τελάντερ!!


Πάλι εκτός ο Τελάντερ

Στη σκιά του απόηχου του ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ, ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Ηρακλή το Σάββατο. Εκτός πάλι ο Τελάντερ.

Η ζωή συνεχίζεται για τον Παναθηναϊκό. Ό,τι κι αν συνέβη και οδήγησε στην αναβολή (ή ματαίωση) του ντέρμπι ή ό,τι κι αν συμβεί από εδώ και πέρα, ο Αντρέα Στραματσόνι πρέπει να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του, καθώς το Σάββατο υπάρχει το δύσκολο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο».

Ο Ιταλός προπονητής ούτε σε αυτό το ματς μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ράσμους Τελάντερ και Γενς Βέερ, που έκαναν και σήμερα θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ όπου το ένα έκανε γυμναστήριο και το άλλο τακτική.Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά σήμερα το απόγευμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Παιδική χαρά το ΣΕΦ!! (video)


Παιδική χαρά το ΣΕΦ (video)

Οι μεσημεριανοί αγώνες του Ολυμπιακού αποτελούν πόλο έλξης για πολλές οικογένειες και το ματς με τον Κόροιβο δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Δείτε τα πλάνα από την παρακάμερα της αναμέτρησης.

*Πηγή: sport-fm.gr*

Iσόβιο αποκλεισμό του Πλατινί προτείνει η FIFA!!


Iσόβιο αποκλεισμό του Πλατινί προτείνει η FIFA!

Τον δια βίου αποκλεισμό του Μισέλ Πλατινί από το ποδόσφαιρο εισηγήθηκε η Επιτροπή Ηθικής της FIFA για την πληρωμή των 2 εκατ. δολαρίων από τον Ζεπ Μπλάτερ.

Εκτός ποδοσφαίρου δια παντός θέλει να θέσει τον Μισέλ Πλατινί η Επιτροπή Ηθικής της FIFA. Η εισήγησή της είναι να επιβληθεί δια βίου αποκλεισμός στον πρόεδρο της UEFA για την ύποπτη πληρωμή 2 εκατ. δολαρίων που έλαβε από τον Ζεπ Μπλάτερ.

Ο Πλατινί, που προτίθετο να διεκδικήσει την προεδρία της FIFA αλλά μετά την εξέλιξη αυτή μοιάζει αδύνατο να μπει καν στην κούρσα για τη θέση, τελεί υπό διαθεσιμότητα μέχρι να υπάρξει απόφαση. Αρχικά υπήρχε η αίσθηση πως η μέγιστη ποινή που θα μπορούσε να του επιβληθεί είναι επταετής αποκλεισμός, αλλά τα πράγματα φαίνεται να είναι πιο σοβαρά.

Ο δικηγόρος του Γάλλου παράγοντα και άλλοτε μεγάλου ποδοσφαιριστή, Τιμπό Ντ’ Αλ, έκανε λόγο για σκανδαλώδη και υπέρμετρα σκληρή τιμωρία, εφόσον αυτή του επιβληθεί.

Είναι άγνωστο αν αντίστοιχη εισήγηση υπάρχει και για την τιμωρία του Ζεπ Μπλάτερ, επίσης τελεί υπό διαθεσιμότητα στην προεδρία της FIFA, την οποία θα παραδώσει στα τέλη του Φεβρουαρίου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κωνσταντινίδης έως το 2019 στον ΠΑΟΚ!!


Κωνσταντινίδης έως το 2019 στον ΠΑΟΚ

Νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, που θα τον κρατήσει στην Τούμπα μέχρι το καλοκαίρι του 2019, υπέγραψε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. «Είμαι ευγνώμων στην ομάδα και τον Ιβάν Σαββίδη», είπε ο νεαρός μπακ.

Ένα δικό του παιδί «έδεσε» ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» ανανέωσε το συμβόλαιο του Δημήτρη Κωνσταντινίδη έως το 2019 με τον 21χρονο μπακ να ευχαριστεί την ομάδα και τον ιδιοκτήτη, Ιβάν Σαββίδη για την εμπιστοσύνη και την επιβράβευση.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη ως τις 30/6/2019. Ο 21χρονος (γεν. 02.06.1994) δεξιός οπισθοφύλακας υπέγραψε σήμερα το πρωί το νέο του συμβόλαιο.

Ο Κωνσταντινίδης έχει γεννηθεί στον Κορινό Πιερίας και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ το 2008, σε ηλικία μόλις δεκατεσσάρων. Πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα το 2010 σε φιλικό αγώνα εναντίον της Παρτιζάν Βελιγραδίου και το επίσημο δυο χρόνια αργότερα σε ματς εναντίον του Πανθρακικού (26/8/2012). Μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης , δήλωσε στο paokfc.gr:

«Ασφαλώς είναι άλλη μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου, από τις πολλές που μου έχει προσφέρει ο ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι ευγνώμων στην ομάδα και τους ανθρώπους της, όπως φυσικά στον κ. Ιβάν Σαββίδη για την προσοχή που δίνει τόσο στην πρώτη ομάδα, όσο και στις υποδομές από τις οποίες προέρχομαι. Εύχομαι στη διάρκεια του νέου συμβολαίου να πραγματοποιηθούν και τα όνειρά μου για αυτή την ομάδα. Ήρθα παιδί στον ΠΑΟΚ και μου δόθηκαν όλες οι ευκαιρίες να γίνω άντρας μέσα από τις εμπειρίες μου εδώ. Οφείλω λοιπόν να ανταποδώσω στο Σύλλογο και τον κόσμο, με σκληρή δουλειά, καλές εμφανίσεις και κυρίως ταπεινότητα, την αγάπη που εισέπραξα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Ο χειρότερος οπαδός της Γιουνάιτεντ με αποδείξεις!! (video)

Γίνεται να δηλώνεις οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να μην γνωρίζεις τον Τζορτζ Μπεστ; Κι, όμως, γίνεται...

Ο χειρότερος οπαδός της Γιουνάιτεντ με αποδείξεις (video)Ο οπαδός που θα δείτε στο παρακάτω video είναι σκέτη απογοήτευση.

Πριν από τον εκτός έδρας αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γουότφορντ σταμάτησε για να μιλήσει στο Skysports και όταν η κουβέντα πήγε στον Τζορτζ Μπεστ τα έχασε.

Δεν είχε... πρόβλημα να αναγνωρίσει τον Κάρελ Πομπόρσκι (έπαιξε μια διετία στην ομάδα), αλλά ήταν έκπληκτος όταν η δημοσιογράφος του βρετανικού δικτύου τον ρώτησε για τον θρυλικό άσο.









*Πηγή: sport-fm.gr*

Τρομερή δήλωση Μπουλούτ: «Έδειξε χαρακτήρα ο διαιτητής και μας αδίκησε»


Τρομερή δήλωση Μπουλούτ: «Έδειξε χαρακτήρα ο διαιτητής και μας αδίκησε»

Βέλη κατά του διαιτητή της αναμέτρησης κόντρα στη Βέροια «εξαπέλυσε» ο μεσοεπιθετικός του Ηρακλή, Κερέμ Μπουλούτ, τονίζοντας ότι αποτέλεσε τον δωδέκατο παίκτη των γηπεδούχων.

Αρκετά αιχμηρός για την απόδοση του διαιτητή του ματς, Βέροια-Ηρακλής (0-0) ήταν ο Κερέμ Μπουλούτ σε δηλώσεις που έκανε στον Arena FM, σχολιάζοντας ότι ο Μιχάλης Βοσκάκης ήταν ο δωδέκατος παίκτης των γηπεδούχων. «Θα γυρίσει η τύχη», σχολίασε.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το ματς με τη Βέροια: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Βέροια. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε τα πάντα, δείξαμε χαρακτήρα. Ο διαιτητής όμως, έδειξε και αυτός… χαρακτήρα και μας αδίκησε. Ο δωδέκατος παίκτης της Βέροιας ήταν ο διαιτητής, ενώ ο δικός μας δωδέκατος παίκτης ήταν ο κόσμος. Η δική μου φάση ήταν κόκκινη κάρτα και δε μας έδωσε πολλά φάουλ. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Η Βέροια δεν είναι κακή ομάδα. Η ομάδα είναι άτυχη αλλά πιστεύω θα γυρίσει η τύχη».

-τη φάση που έβγαινε μόνος του με τον Λόπεθ, τόνισε: «Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τον λόγο που δεν πήρα ούτε φάουλ. Είναι φάουλ και αποβολή του παίκτη, αλλά δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη φάση που αδικηθήκαμε. Η διαιτησία ήταν τραγική, με πολλές αποφάσεις εις βάρος μας. Υπάρχουν παιχνίδια που όσο και να προσπαθείς είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τέτοιες διαιτησίες».

-τη δική του παρουσία: «Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου, καθώς είχα να παίξω αρκετό καιρό. Βοήθησα την ομάδα και δεν ήταν στόχος μας ο βαθμός της ισοπαλίας. Δε μπορούμε να πούμε πως ήταν κακό το αποτέλεσμα».

-την παρουσία του κόσμου: «Ήταν πραγματικά απίστευτη η παρουσία του κόσμου μας. Πήραν το μισό και παραπάνω γήπεδο και νιώθαμε πως παίζαμε στο σπίτι μας. Η βοήθεια του κόσμου ήταν τρομερή και αν δεν τον είχαμε δίπλα μας ίσως να μην παίρναμε ούτε τον βαθμό».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δύο εβδομάδες μετά οι ημιτελικοί του Κυπέλλου!!


Δύο εβδομάδες μετά οι ημιτελικοί του Κυπέλλου

Στις 27 και 28 Δεκεμβρίου θα γίνουν τελικά οι ημιτελικοί του Κυπέλλου μπάσκετ, Παναθηναϊκός-Άρης και Φάρος-ΠΑΟΚ.

Άλλαξαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των ημιτελικών του Κυπέλλου κι αντί του διημέρου 12-13 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δύο εβδομάδες αργότερα.

Ο αγώνας Παναθηναϊκός-Άρης θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 27 Δεκεμβρίου στις 18:30 στο ΟΑΚΑ, ενώ τη Δευτέρα στις 28 του μήνα θα γίνει το Φάρος-ΠΑΟΚ στις 18:30 στο Κλειστό του Κερατσινίου.

Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τα κανάλια της Novasports.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το τρομερό βίντεο της Λαμποράλ εν όψει Ολυμπιακού!! (video)


Το τρομερό βίντεο της Λαμποράλ εν όψει Ολυμπιακού (video)

Πολλοί μπροστά οι Ισπανοί… Δείτε το απίστευτο βίντεο με το οποίο η Λαμποράλ Κούτσα προμοτάρει τον αγώνα της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό μετατρέποντας τον Μάικ Τζέιμς σε… Τιτάνα!

Η Λαμποράλ Κούτσα προμοτάρει με ένα εκπληκτικό βίντεο τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη στο ΣΕΦ.

Ο Μάικ Τζέιμς μεταμορφώνεται σε ήρωας video game με το όνομα «Τιτάνας», προφανώς με επιρροή από την ελληνική μυθολογία.





*Πηγή: sport-fm.gr*

«Μέσα» και ο Ντίντακ!!


«Μέσα» και ο Ντίντακ

Εξαλείφθηκαν τα προβλήματα τραυματισμών στην ΑΕΚ, αφού στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας συμμετείχε κανονικά ο Ντίντακ Βιλά. Ένα πρόβλημα εν όψει Παναιτωλικού.

Ευχάριστα νέα για τον Γκουστάβο Πογέτ. Στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας, μιας και χθες υπήρχε ρεπό, ο Ουρουγουανός τεχνικός της ΑΕΚ είδε τον Ντίντακ Βιλά να προπονείται κανονικά.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ ταλαιπωρείτο από έναν τραυματισμό και τελευταία του συμμετοχή ήταν την 1η Νοεμβρίου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πλέον υπολογίζεται ακόμη και για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ (15:00).

Έτσι το μοναδικό πρόβλημα για το προσεχές ματς είναι αυτό της απουσίας του τιμωρημένου Ρόναλντ Βάργκας.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ματς της Κυριακής με τον Πανθρακικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Η προπόνηση της Τετάρτης θα αρχίσει στις 10:30.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Απάντηση-κατηγορώ από Θύρα 13 για αστυνομία και Κοντονή!!


Απάντηση-κατηγορώ από Θύρα 13 για αστυνομία και Κοντονή

Η Θύρα 13 με ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει αναίτια την αναβολή του ντέρμπι, απαιτεί τη διεξαγωγή του αγώνα, χαρακτηρίζει ανίκανη ή στημένη την αστυνομία και αφήνει σαφείς αιχμές για τη στάση Κοντονή.

Ευθύνες στην αστυνομία και τον Σταύρο Κοντονή για τη στάση τους και την αναβολή του ντέρμπι αιωνίων επιρρίπτει με ανακοίνωσή της η «Θύρα 13».

Οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού απαιτούν τη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζουν ανίκανη ή στημένη την αστυνομία και αφήνουν σαφείς αιχμές για τη στάση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, τονίζοντας πως «…όταν τιμωρήσεις τον πραγματικό ένοχο, τότε θα εξαφανιστούν και οι ηλίθιοι από τις κερκίδες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεν έχουν περάσει παρά μόνο κάποιες ώρες από την αναβολή του ντέρμπι και η αλήθεια είναι ότι γράφτηκαν πολλά και ακούστηκαν ακόμα περισσότερα για όλα όσα έγιναν στο ιστορικό μας γήπεδο. Γνώμες και απόψεις που αντιμετωπίζουν επιδερμικά το πρόβλημα, γιατί κανείς δε θέλει να αγγίξει την ουσία του. Ως Θύρα 13, είμαστε εδώ για να στηλιτεύσουμε όλες εκείνες τις συμπεριφορές-αντιδράσεις που οδήγησαν σε μια ακόμα ελληνική ποδοσφαιρική παρωδία και να θέσουμε ερωτήματα προς όλους τους δήθεν υπευθύνους που κόπτονται για το άθλημα, την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων και την τέρψη των θεατών.

Ξεκινώντας από την ελληνική αστυνομία, πώς είναι δυνατό σε ένα μεγάλο ντέρμπι με υψηλό δείκτη επικινδυνότητας, να χρησιμοποιεί τόσες δυνάμεις και να μην μπορεί εν τέλει να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού; Ποιο είναι το νόημα να υπάρχουν τόσες ζώνες ελέγχου και τελικά να μη γίνεται έλεγχος στην είσοδο του γηπέδου; Μήπως η ύπαρξη τόσων ένστολων αποσκοπούσε μονάχα στην πρόκληση εκνευρισμού στον κόσμο, που για να εισέλθει στο γήπεδο, σε όλες τις θύρες, έπρεπε να κάνει το γύρο της Αθήνας, να δείξει αστείρευτη υπομονή και συγκρατημένα νεύρα, μόνο και μόνο για να μην ταλαιπωρηθεί η ομάδα του δημοσίου; Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Είτε κάποιοι είναι ανίκανοι, ή αλλιώς είναι στημένοι. Εκτός κι αν σας βολεύει να έχετε έναν κόσμο συνέχεια στην τσίτα και έτοιμο να εκραγεί. Αλήθεια, με ποια λογική, από τις 15:30 (2 ολόκληρες ώρες πριν αφιχθεί η αποστολή του γαύρου), όλη η περιοχή των Αμπελοκήπων ήταν αποκλεισμένη από τα ΜΑΤ; Με ποια λογική χτύπαγαν στο ψαχνό ακόμα και ανυποψίαστους πολίτες, κάνοντας αλόγιστη και προβοκατόρικη χρήση δακρυγόνων και χημικών μέσα σε ένα πλήθος όλων των ηλικιών; Μήπως επειδή δόθηκε εντολή να είναι όσο το δυνατό λιγότερος κόσμος στο γήπεδο όταν έφταναν τα χαϊδεμένα παιδιά του Πειραιά; Έχουμε βαρεθεί τόσα χρόνια στα ντέρμπι να παίζουμε φιλοξενούμενοι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στη Λεωφόρο μας. Έχουμε βαρεθεί να ακούμε για τους κακούς οπαδούς που δημιουργούν επεισόδια, αλλά να μη γίνεται κουβέντα για την ανοργανωσιά και την προκλητική συμπεριφορά των αστυνομικών δυνάμεων στα γήπεδα. Πώς γίνεται στις πορείες και τις ειρηνικές διαδηλώσεις, η αστυνομία- που πετάει δακρυγόνα και διαλύει ατάκτως τα συγκεντρωμένα πλήθη- να είναι η αιτία του κακού, αλλά πάντα στα γήπεδα να παρουσιάζεται ως θύμα; Για την ίδια αστυνομία δεν μιλάμε άλλωστε;…. Μια αστυνομία που, για να δείξει έργο, προβαίνει σε προσαγωγές-συλλήψεις έξω από το γήπεδο, αρκετή ώρα μετά την αποχώρηση του κόσμου, ώστε να καυχιέται ότι επιτέλεσε σωστά το καθήκον της.

Στη δημιουργία αρνητικού κλίματος, ψευδών εντυπώσεων και τρομολαγνείας, καθοριστική συμβολή είχαν τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης, τα οποία -για να προσφέρουν εκδούλευση στο ερυθρόδερμο σύστημα- έκαναν λόγο για αστυνομικό που χαροπαλεύει, με λογική συνέπεια να παγώσει ο κόσμος στο άκουσμα της είδησης και να ισχυροποιηθεί το αίσθημα για απαραίτητη αναβολή του παιχνιδιού. Μόλις βέβαια αποφασίστηκε η ματαίωση, ο κίνδυνος για τη ζωή του άτυχου αστυνομικού μετατράπηκε σε μια απλή διάσειση (σε κάθε περίπτωση βέβαια ευχόμαστε στον άνθρωπο να περάσει γρήγορα την ταλαιπωρία). Τι να περιμένεις, όμως, από ανθρώπους που επιδίδονται σε πύρινα άρθρα εναντίον της οπαδικής βίας, αλλά στο θέμα της εγκληματικής οργάνωσης αποσιωπούν χαρακτηριστικά; Στο πλαίσιο, λοιπόν, του να μην κακοκαρδίσουν το μεγάλο αφεντικό, οι ανεξάρτητοι και μαχητικοί δημοσιογράφοι κατέκριναν πάλι για την πρόκληση έντασης στις θύρες 10-11, μόνο τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, κατόχους διαρκείας μα και απλών εισιτηρίων στις συγκεκριμένες θύρες. Φιλάθλους που ήταν στοιβαγμένοι εξαιτίας των θέσεων που είχαν καταλάβει οι αστυνομικές δυνάμεις. Φιλάθλους που έβλεπαν μέλη της αποστολής του γαύρου να προκαλούν, να χειρονομούν και να δοκιμάζουν τα ήδη τεντωμένα νεύρα του κόσμου (μάλιστα ο ένας από τους υπαλλήλους είναι αυτός που το ίδιο το κράτος έχει ορίσει για την προστασία του υπόδικου προέδρου). Μην ξεχάσετε, κύριοι, να απαιτήσετε και σεις το πριμ από το μεγάλο αφεντικό, σε περίπτωση που το σωματείο σας πετύχει μια ακόμα περήφανη και σπαθάτη νίκη στις τέσσερις γραμμές……… του φύλλου αγώνος.

Τα όσα έγιναν το Σάββατο στη Λεωφόρο, απέδειξαν και στον πλέον αδαή πως το μόνο που προσφέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι απέχθεια, διαπλοκή και βία. Οι ίδιοι άνθρωποι κάνουν επικές κωλοτούμπες για να φανούν αρεστοί στο κόκκινο παρακράτος. Το 2003, ο Μποροθρύλος έκρινε πως το παιχνίδι στη Ριζούπολη μπορούσε να διεξαχθεί κανονικότατα. Το 2015, επί προεδρίας του στη Σουπερ Λιγδ, ο διαιτητής Παππάς αναβάλλει το παιχνίδι μετά τη ρίψη της πρώτης φωτοβολίδας ( ρίψη βέβαια που είναι απολύτως εσφαλμένη και κατακριτέα). Το τι λέει ο κανονισμός για τη διακοπή του αγώνα, μικρή σημασία έχει. Αν, όντως, ο διαιτητής είχε πάρει απόφαση να διακόψει το παιχνίδι, γιατί δεν το έπραξε εξ΄αρχής και περίμενε 2 ώρες για να λάβει εγγυήσεις που ποτέ δε θα έπαιρνε; Γιατί δε ματαιώθηκε η αναμέτρηση όταν το γήπεδο είχε 4000 κόσμο, αλλά η απόφαση πάρθηκε όταν όλα ήταν ήρεμα και στο γήπεδο υπήρχαν 16000 άνθρωποι και αμέτρητες διμοιρίες των ΜΑΤ, παρατεταγμένες στο χορτάρι, έτοιμες για σύγκρουση; Από πού ορμώμενος ο κ. Παππάς διέταξε τελικά την αναβολή του παιχνιδιού και με ποιόν/ους μίλησε στο μεσοδιάστημα;

Η αναβολή του παιχνιδιού προκάλεσε τα επεισόδια και όχι το αντίθετο. Αυτή είναι η αλήθεια. Η αναίτια, και από άποψη timing, αναβολή είναι αυτή που εξόργισε όλο τον κόσμο. Έναν κόσμο που παρέμεινε στη θέση του, εξοργισμένος, να σιχτιρίζει μια ακόμη επίδειξη δύναμης του σαθρού κατεστημένου. Δεν φταίει ο κόσμος, Κοντονή, για την προχειρότητα του σχεδιασμού σας και την προκλητική συμπεριφορά των εμπλεκομένων. Δεν φταίει ο κόσμος, υφυπουργέ, που ενώ έχει αποδειχθεί μέσα από επίσημες καταγραφές της ΕΥΠ, ότι η ερυθρόλευκη εγκληματική οργάνωση βάζει βόμβες, εσύ ασχολείσαι με τη ρίψη φωτοβολίδων (γεγονός, επαναλαμβάνουμε, απαράδεκτο, κατακριτέο και εσφαλμένο από μέρους μας). Δεν μιλάμε εμείς σε πακιστανικά κινητά, ούτε εμπλεκόμαστε σε δικογραφίες διαφθοράς. Το Σάββατο στη Λεωφόρο, λειτούργησε η λάθος εκτίμηση του διαιτητή, η ανικανότητα της αστυνομίας να διοργανώσει ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, και η προβοκατόρικη συμπεριφορά των γραναζιών του συστήματος. Δεν λειτούργησε κανένας νέος αθλητικός νόμος. Εκτός κι αν τα μέτρα για τον αθλητισμό που οραματίζεστε, είναι τα μέτρα της βίαιης καταστολής και των κλομπ. Τα προβλήματα δε λύνονται ούτε με την κάρτα φιλάθλου, ούτε με το ΑΜΚΑ. Πόσο μάλλον με ανούσιες συναντήσεις καλής θέλησης με παλαιμάχους και δηλώσεις εντυπωσιασμού. Υπάρχει συγκεκριμένος ένοχος εδώ και κάμποσα χρόνια, μα όλοι εθελοτυφλούν. Αφήστε, λοιπόν, τους οπαδούς και κάντε τα απαραίτητα για να αποκτήσουν νόημα οι Κυριακές όλων των φιλάθλων.

Και κάτι τελευταίο, υφυπουργέ: από τη στιγμή που στο νέο αθλητικό νόμο, έχεις ζητήσει από τις ΠΑΕ να έχουν την ευθύνη για τη φύλαξη των γηπέδων και την τέλεση των παιχνιδιών, μέσω εταιριών security, και αφού η ΕΛ.ΑΣ. δήλωσε αδυναμία να εγγυηθεί την ασφάλεια, οφείλεις να διατάξεις την επανάληψη του παιχνιδιού. Τίποτα λιγότερο. Εκτός κι αν αυτό δεν σκέφτηκες να το συζητήσεις στη συνομιλία σου με τον υπόδικο πρόεδρο, στον οποίο έχει απαγορευθεί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο. Μήπως, τουλάχιστον, έτυχε να τον ρωτήσεις πόσο τυπικός είναι στην υποχρέωσή του να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα;

Υ.Γ.1 Όταν τιμωρήσεις τον πραγματικό ένοχο, τότε θα εξαφανιστούν και οι ηλίθιοι από τις κερκίδες.

Υ.Γ.2 Κοντονή, αντί να πιέζεις για να αποκαλύψεις υποτιθέμενα κυκλώματα στον οπαδικό χώρο, προσπάθησε να εξαλείψεις τα πραγματικά κυκλώματα, που όχι μόνο λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο και βιάζουν την ανθρώπινη λογική, αλλά, το κυριότερο, θέτουν σε κίνδυνο την κοινωνία. Γιατί αν το μόνο σου μέλημα είναι να φιμώνεις τη φωνή του κόσμου που θέλει να αναδείξει τη σαπίλα, με τη Θύρα 13 να ξέρεις πως δε θα τα καταφέρεις.

Υ.Γ.3 49 χρόνια η Θύρα 13 πρεσβεύει μια αυθεντική οπαδική κουλτούρα. Ενοχλεί που δεν είμαστε μέρος του σάπιου συστήματός σας. Όσες απαγορεύσεις και να σκαρφιστείτε, όσα δακρυγόνα και να μας ποτίσετε, όσους νόμους και να εφαρμόσετε, εμείς θα είμαστε πάντα εδώ, παρόντες, για να χαλάμε την ψεύτικη γιορτή σας. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

Υ.Γ.4 Εμείς τη μάνα μας, την τιμάμε…
».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κι όμως, τα έχει παλέψει όλα στη Γερμανία!!


Κι όμως, τα έχει παλέψει όλα στη Γερμανία!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει μέσα από το sport-fm.gr τη δική του προσέγγιση στο παιχνίδι-βουνό του Ολυμπιακού στο Μόναχο!


***Τι να πούμε τώρα για την Μπάγερν. Μιλάμε για θηρίο, ευρισκόμενο μάλιστα φέτος σε δαιμονιώδη φόρμα.

***Τα σκορ στο γήπεδό της φέτος σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη είναι οι δύο 5άρες στο Τσάμπιονς Λιγκ (5-1 την Ντινάμο, 5-1 τηνΆρσεναλ) και στην Μπουντεσλίγκα 5-0 το Αμβούργο, 3-0 τη Λέβερκουζεν, 5-1 τη Βόλφσμπουργκ, 5-1 την Ντόρτμουντ, 4-0 την Κολονία, 4-0 την Στουτγκάρδη και το μοναδικό στο οποίο είχε ζόρια 2-1 στο γειτονικό ντέρμπι με την Άουγκσμπουργκ, και δη με πέναλτι (ψεύτικο) στο 90’. Αλλά τότε ήαν κι αρχές Σεπτέμβρη, λίγες ημέρες πριν την επίσκεψή της και το 3-0 στο Καραϊσκάκη. Σκέφτεσαι, άρα, μην δεν είχε ρολάρει κιόλας τότε…

***Βλέπω, επαγγελματικά, 30 χρόνια μπάλα και τόσο δύσκολη ομάδα στο να την αντιμετωπίσεις από πλευράς τακτικής δεν θυμάμαι άλλη από αυτή την Μπάγερν του Γκουαρντιόλα! Ποιό 4-3-3 και 4-4-2! Για να καταγράψεις τις κινήσεις της σε επίπεδο τακτικής συμπεριοφράς, πρέπει να είσαι συνεχώς με ένα μολύβι στο χέρι και να σημειώνεις. Κι αν τα καταλάβεις όλα!

***Όταν επιτίθεται, κι οι 10 παίκτες της είναι στο μισό δικό σου γήπεδο! Έτσι, όταν καταφέρνεις και κόψεις μία επίθεσή της και πας να ξεκινήσεις τη δική σου επίθεση, αυτόματα βλέπεις μπροστά σου έξι παίκτες της! Και πολύ απλά χάνεις την μπάλα και φτου κι από την αρχή να αμυνθείς.

***Αμύνεται και βλέπεις εννιά πίσω από την μπάλα και μόνο τον Λεβαντόφσκι λίγο πίσω από τη σέντρα. Από τρανζίσιον; Απίστευτο. Για πότε φεύγουν όλοι μπροστά, για πότε γυρίζουν όλοι πίσω, δεν μπορείς να το καταλάβεις!

***Πρόσεξα στο τελευταίο παιχνίδι της, το 3-1 μέσα στη Σάλκε, τη διάταξη της Μπάγερν, την στιγμή του «ελεύθερου» του αντίπαλου γκολκίπερ: οι δύο σέντερ φορ της (Λεβαντόφσκι, Μίλερ) λίγα μέτρα έξω από την περιοχή της Σάλκε. Οι δύο ακραίοι κυνηγοί (Ρόμπεν, Κόστα) λίγα μέτρα πιο πίσω, στα πλάγια. Οι δύο κεντρικοί μέσοι (Αλόνσο, Βιδάλ) στον άξονα λίγα μέτρα πριν τη σέντρα. Κι οι τέσσερις αμυντικοί στα τρία μέτρα πίσω από τη σέντρα! Δηλαδή, έξι παίκτες στο μισό γήπεδο της Σάλκε και τέσσερις παίκτες στα τρία μέτρα από τη σέντρα!

***Δεν είναι άριστη μόνο στις στημένες φάσεις κι ιδίως στα κόρνερ (απ΄ όπου φέτος ακόμη δεν έχει σκοράρει στην Μπουντεσλίγκα) , αλλά τώρα με την επιστροφή του πανύψηλου Ισπανού Μαρτίνεθ, δυναμώνει κι εκεί! Εκτός έδρας βάζει σχεδόν δύο γκολ ανά ματς. Κι εντός έδρας υπερδιπλάσια, πάνω από τέσσερα!

***Μετά το «ουφ» από τα νούμερα, μπορούμε να υπενθυμίσουμε ότι γενικά ο Ολυμπιακός όλα τα παιχνίδια του στη Γερμανία τα παλεύει. Στα πιο πρόσφατα έχασε 0-1 από τη Σάλκε (το γκολ στο 77’) και 0-1 από την Ντόρτμουντ. Το 2007 κέρδισε 3-1 την Βρέμη, τη μοναδική φορά που σκόραρε επί γερμανικού εδάφους! Το 2002 έχασε 0-2 από τη Λέβερκουζεν, με το δεύτερο γκολ με πέναλτι στο 90’! Και παλιά είχε χάσει 0-1 στο Αμβούργο. Η μόνη πιο βαριά ήττα του ήταν από την…Μπάγερν, ένα 0-3 το 1980.

***Ο Ολυμπιακός θα έχει στην 18άδα του τον Τσόρι και το Μανιάτη, αλλά αμφιβάλλω αν είσαι σε πλήρη ετοιμότητα έστω για να μπουν ως αλλαγή. Εκτός μάχης Μποτία, Μπουχαλάκης και Πουλίδο.Η Μπάγερν έχει κι αυτή απώλειες: Αλάμπα, Μπερνάτ (οι δύο αριστεροί μπακ), Τιάγκο, Γκέτσε, Ριμπερί.

***Πως μπορεις να σταματήσεις την Μπάγερν; Η Σάλκε, πάντως, κρατούσε το 1-1 στο ημίχρονο το περασμένο Σάββατο, έχοντας τρέξει δύο ολόκληρα χιλιόμετρα παραπάνω σε αυτά τα 45λεπτά! Στο β΄ είχε ακόμη το 1-1 ωςτο 70, αλλά έφαγε δυό γκολ κι έχασε 1-3…

***Πότε δεν κέρδισε φέτος; Μα στα δύο μόνα παιχνίδια της στα οποία δεν σκόραρε! Στο 0-0 στη Φρανκφούρτη και στο 0-2 στο Έμιρεϊτς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωσε Σαλούστρο ο Κολοσσός!!


Ανακοίνωσε Σαλούστρο ο Κολοσσός

Παίκτης του Κολοσσού κι επίσημα ο Χρήστος Σαλούστρος. «Η ομάδα καλύπτει τις απαιτήσεις και τους στόχους μου», δήλωσε ο 25χρονος γκαρντ.

Ο Χρήστος Σαλούστρος ανήκει και τυπικά στο δυναμικό του Κολοσσού. Ο 25χρονος γκαρντ, που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, θα ενισχύσει την ομάδα της Ρόδου τουλάχιστον μέχρι το τέλος της περιόδου. Nτεμπούτο αναμένεται να κάνει το Σάββατο απέναντι στα Τρίκαλα.

Η ανακοίνωση και οι δηλώσεις:

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Χρήστο Σαλούστρο.

Ο Χρήστος Σαλούστρος είναι 25 ετών (29/3/1990), έχει ύψος 2,01μ. και αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ. Είναι γεννημένος στο Ηράκλειο της Κρήτης και άρχισε να παίζει μπάσκετ στα 14 του στον Αστέρα, ενώ στα 16 του μετακόμισε στην Αθήνα και στα 18 του εντάχθηκε στην εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού.

Το 2009/10 φόρεσε τη φανέλα του Σπόρτινγκ, ενώ από το 2010 μέχρι το2013 αγωνίστηκε στον Φιλαθλητικό Ζωγράφου. Η σεζόν 2013/14 θα βρει τον Χρήστο Σαλούστρο στην Α1 και τον Πανιώνιο, ενώ την περσινή μετακόμισε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο είχε κατά μέσο όρο 4,5 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Χρήστος Σαλούστρος δήλωσε:
«Από τη στιγμή που συμφώνησα με την ομάδα ανυπομονώ να ξεκινήσω τις νέες μου υποχρεώσεις. Ο Κολοσσός είναι μία ομάδα που καλύπτει τις απαιτήσεις και τους στόχους μου και πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω. Πέρυσι, κατάφερε να τερματίσει στην έβδομη θέση και ήταν κάτι πολύ καλό, αλλά πιστεύω πως φέτος μπορεί να τα πάει ακόμη καλύτερη, καθώς είναι μία ομάδα “Λερναία Ύδρα” της Α1. Με τιμά το ενδιαφέρον που έδειξαν προς το πρόσωπό μου οι άνθρωποι του Κολοσσού και αυτό φάνηκε από την επικοινωνία που είχα με τον Γενικό Διευθυντή Γιώργο Γκοτζογιάννη, ενώ πιστεύω πως θα έχω μία καλή συνεργασία με τον κόουτς Λυκογιάννη, με τον οποίο έχω κάνει ήδη μία πρώτη κουβέντα. Νιώθω απόλυτα έτοιμος να αγωνιστώ και να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, ακόμη και στο δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου».

Ο «αγκαλίτσας» Κλοπ!!


Ο «αγκαλίτσας» Κλοπ

Ο Σιμόν Μινιολέ αποκάλυψε πως ο Γιούργκεν Κλοπ έχει αγκαλιάσει (κυριολεκτικά και μεταφορικά) όλους τους παίκτες της Λίβερπουλ από την στιγμή της άφιξής του.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι γνωστός για τους στενούς δεσμούς που αναπτύσσει με τους παίκτες της ομάδας του. Το έκανε με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, θέλει και έχει ήδη αρχίσει να κάνει το ίδιο και με την Λίβερπουλ.

Ο τερματοφύλακας των «Κόκκινων» Σιμόν Μινιολέ τόνισε πως οι αγκαλιές από τον προπονητή τους είναι ένα σύνηθες φαινόμενο: «Αγκαλιάζει όλους τους παίκτες, δίνοντας ένα θετικό συναίσθημα, καθώς ξέρεις ότι είναι μαζί σου και σε στηρίζει».

Ο φωτογραφικός φακός πάντως δικαιώνει τον 27χρονο Βέλγο…

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*