Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Αγγελίδης-Άρνεσεν υπό κρίση στον ΠΑΟΚ!!


Αγγελίδης-Άρνεσεν υπό κρίση στον ΠΑΟΚ

Έντονη δυσαρέσκεια για το έργο των Ιάκωβου Αγγελίδη, Φρανκ Άρνεσεν υπάρχει στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις την πληρώνει ο προπονητής, αλλά στην παρούσα φάση φαίνεται πως δεν είναι ο Ιγκόρ Τούντορ αυτός που βρίσκεται υπό την αυστηρή κρίση, καθώς άλλη μια σεζόν ο Ιβάν Σαββίδης βλέπει να πηγαίνει χαμένη για τον ΠΑΟΚ και ενώ έχουν δαπανηθεί αρκετά χρήματα τα τελευταία χρόνια.

Όπως αναφέρεται στη «Live Sport», υπάρχει δυσαρέσκεια για το έργο του προέδρου του συλλόγου, Ιάκωβου Αγγελίδη και του τεχνικού διευθυντή, Φρανκ Άρνεσεν. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είχε συνάντηση με τους δυο κυρίους χθες και τους κατέστησε σαφές ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος και πως η μεγαλύτερη ευθύνη βαραίνει τους συγκεκριμένους. Τους τόνισε ότι θεωρεί πως αποδεικνύεται ότι επιλογές τους είναι λανθασμένες και ζήτησε εξηγήσεις για την εικόνα της ομάδας.

Στην παρούσα φάση υπάρχει μεγαλύτερη δυσαρέσκεια για τον Δανό, καθώς διαχειρίστηκε σημαντικό μπάτζετ και κάποιοι από τους παίκτες που έφερε δεν παίζουν ακόμη κι όταν έχει πολλές ελλείψεις ο ΠΑΟΚ. Εκτιμάται ότι τον Ιανουάριο θα κριθεί κι αυτός. Από τον Κύπριο ο Ιβάν Σαββίδης περίμενε να έχει πιο αισθητή παρουσία και όχι να δρα κυρίως όταν η ομάδα είναι σε κρίση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: