Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

«Αν δεν ξεκινήσει φοβισμένος ο Ολυμπιακός…»


«Αν δεν ξεκινήσει φοβισμένος ο Ολυμπιακός…»

Την πίστη ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει ένα «θαύμα» κόντρα στην Μπάγερν εξέφρασε ο Γ. Κοκολάκης μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 και στάθηκε στην εμπειρία των παικτών του, εκθειάζοντας παράλληλα τον Σίλβα.

Έστω και αν η Μπάγερν Μονάχου μοιάζει άτρωτη, ο Γιώργος Κοκολάκης δεν εμφανίστηκε απαισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει κάτι από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την γερμανική ομάδα, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Είναι προετοιμασμένος γι’ αυτό το παιχνίδι», ανέφερε ο παλαίμαχος άσος των «ερυθρόλευκων» και τόνισε ότι θα κριθούν πολλά από τον τρόπο που θα μπει στο ματς η ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Αντεπίθεση» των Βασίλη Βέργη, Σάββα Λιβάνιου:

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και τα θαύματα. Στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά, έστω και πρόκειται για την ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο μαζί με την Μπαρτσελόνα. Έχει εμπειρία ο Ολυμπιακός, έχει φέρει καλά αποτελέσματα και γιατί να μην φέρει ένα καλό αποτέλεσμα και σήμερα ώστε να πάρει την πρόκριση από σήμερα. Ο Ολυμπιακός είναι προετοιμασμένος γι’ αυτό το παιχνίδι. Σε αυτά τα παιχνίδια θέλει πολύ τρέξιμο. Μπορεί αν είχε δώσει το ντέρμπι να είχε χάσει δυνάμεις, ενέργεια», σχολίασε αρχικά.

Για την αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού που προετοιμάζει ο Μάρκο Σίλβα, είπε: «Ο προπονητής ξέρει την ομάδα καλύτερα από όλους. Θέλει πολλά τρεξίματα το παιχνίδι και ο προπονητής ξέρει τα πράγματα καλύτερα από όλους και μου αρέσει που προσαρμόζει το παιχνίδι της ομάδας του στα δεδομένα του ματς. Η Μπάγερν είναι το φαβορί και πρέπει να αναπροσαρμόσεις τα σχέδια σου. Σε αυτό το παιχνίδι δεν θα ταίριαζε να παίξει ανοιχτά».

Ερωτηθείς για το αν ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί απαλλαγμένος από πίεση στο παιχνίδι, επεσήμανε: «Πάντα έχεις άγχος πριν παίξεις μπάλα. Αν ξεκινήσει καλά το παιχνίδι και δεν εμφανιστεί φοβισμένος μπορεί και έχει δείξει ότι δεν κουβαλάει φόβο. Είναι καλύτερη ομάδα η Μπάγερν, αλλά έχει καλούς παίκτες ο Ολυμπιακός και σε καλή κατάσταση».

Όταν του ζητήθηκε να αναφερθεί στους παίκτες που ξεχωρίζει από την Μπάγερν: «Μου αρέσει ο Ρόμπεν, ο Ντάγκλας Κόστα, ο Βιδάλ. Έχει καταφέρει ο Γκουαρδιόλα να παίζει η ομάδα του ωραίο ποδόσφαιρο. Ο Μίλερ είναι παίκτης που έχει την ουσία. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει ο Φορτούνης και ας είναι πιθανό να μην παίξει σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: