Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Σενγκέλια: «Μπορούμε να νικήσουμε στο ΣΕΦ»


Σενγκέλια: «Μπορούμε να νικήσουμε στο ΣΕΦ»

Ικανή να διπλασιάσει τις νίκες της επί του Ολυμπιακού κερδίζοντας την Πέμπτη στο ΣΕΦ θεωρεί τη Λαμποράλ Κούτσα ο Τορνίκε Σενγκέλια.

Αν μη τι άλλο, δεν στερούνται αυτοπεποίθησης οι παίκτες της Λαμποράλ Κούτσα εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο Τορνίκε Σενγκέλια δήλωσε πως η νίκη είναι εφικτή για τους Βάσκους.

«Πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή. Πριν από κάθε αγώνα πρέπει να σκεφτόμαστε τη νίκη. Τίποτα δεν είναι απίθανο, μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες. Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη ανάμεσα σε παίκτες και προπονητή», τόνισε.

«Θα πρέπει να παίξουμε με πειθαρχία και να είμαστε σωστοί τακτικά, χωρίς να εγκαταλείψουμε το στυλ παιχνιδιού μας. Μέχρι στιγμής μας αρέσει να τρέχουμε κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα», πρόσθεσε ο Γεωργιανός φόργουορντ, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Σπανούλης δεν είναι η μοναδική απειλή για την ομάδα του. «Αν εστιάσεις πολύ πάνω σε έναν συγκεκριμένο παίκτη, θα δεχτείς τους πόντους από κάποιον άλλο».

Τέλος, για την επιστροφή του στη δράση μετά από απουσία περίπου δύο μηνών, είπε: «Νιώθω πολύ καλά και χαίρομαι που βοήθησα κι εγώ να πάρουμε τη νίκη. Θα προσπαθήσω και στα επόμενα παιχνίδια να κάνω ό,τι μπορώ σε άμυνα κι επίθεση».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: