Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Παρατηρητής ΔΕΑΒ: «Είχα την αίσθηση ότι το ντέρμπι θα ξεκινήσει»


Παρατηρητής ΔΕΑΒ: «Είχα την αίσθηση ότι το ντέρμπι θα ξεκινήσει»

Ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ στο ντέρμπι έγραψε στην έκθεσή του ότι η αίσθηση που είχε ήταν πως το παιχνίδι θα γίνει. Αυτό έκανε γνωστό μιλώντας στη «Δίκη στο ΣΚΑΪ».

Ο Ανδρέας Νιγιάννης ο οποίος ήταν ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ στο ντέρμπι των «αιωνίων» μιλώντας της «Δίκη στον ΣΚΑΪ» ανέφερε ότι η αίσθησή του ήταν ότι το παιχνίδι θα ξεκινήσει κάτι που μετέφερε και στην έκθεση που συνέταξε.

«Δεν έγινε κάτι το επιβαρυντικό. Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήρθαν με απόλυτη ασφάλεια και στη συνέχεια οι παίκτες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί έγινε το συμβάν με τις φωτοβολίδες. Οι παίκτες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ επέστρεψαν στα αποδυτήρια για να δοθεί λύση. Ο αθλητικός εισαγγελέας ήταν παρών στις συζητήσει που έγιναν», τόνισε επισημαίνοντας, ωστόσο ότι δεν έχει δικαίωμα να βρεθεί στα αποδυτήρια βάσει της ιδιότητας που είχε...

«Ακούγαμε ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά από ό,τι έξω. Ακούγαμε για τα επεισόδια άλλα μέσα στα αποδυτήρια δεν έγινε κάτι. Είχε ισχυρή δύναμη και στα αποδυτήρια και ικανή να αποτρέψει το οτιδήποτε», υποστήριξε.

Σε ερώτηση που του έγινα να καταθέσει στην άποψή του για το παιχνίδι και εάν η δύναμη της αστυνομίας ήταν ικανή να αποτρέψει ενδεχόμενα προβλήματα στην περίπτωση που γινόταν η σέντρα σχολίασε:

«Δεν έχω δυνατότητα να εκτιμήσω γιατί η προσωπική γνώμη σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα βοηθήσει. Δεν μπορώ να κρίνω τη θέση της αστυνομίας», τόνισε και συνέχισε:

«Στην έκθεσή μου δεν έχω κάτι επιβαρυντικό. Γράφω ότι η εικόνα που είχα ήταν ότι έδειχνε ότι ο αγώνας θα γινόταν. Είδα ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού βγήκαν για ζέσταμα. Άκουγα τις ανακοινώσεις που ακουγόταν από τα μεγάφωνα. Επισημαίνω ότι είναι η αίσθησή μου», κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: