Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Iσόβιο αποκλεισμό του Πλατινί προτείνει η FIFA!!


Iσόβιο αποκλεισμό του Πλατινί προτείνει η FIFA!

Τον δια βίου αποκλεισμό του Μισέλ Πλατινί από το ποδόσφαιρο εισηγήθηκε η Επιτροπή Ηθικής της FIFA για την πληρωμή των 2 εκατ. δολαρίων από τον Ζεπ Μπλάτερ.

Εκτός ποδοσφαίρου δια παντός θέλει να θέσει τον Μισέλ Πλατινί η Επιτροπή Ηθικής της FIFA. Η εισήγησή της είναι να επιβληθεί δια βίου αποκλεισμός στον πρόεδρο της UEFA για την ύποπτη πληρωμή 2 εκατ. δολαρίων που έλαβε από τον Ζεπ Μπλάτερ.

Ο Πλατινί, που προτίθετο να διεκδικήσει την προεδρία της FIFA αλλά μετά την εξέλιξη αυτή μοιάζει αδύνατο να μπει καν στην κούρσα για τη θέση, τελεί υπό διαθεσιμότητα μέχρι να υπάρξει απόφαση. Αρχικά υπήρχε η αίσθηση πως η μέγιστη ποινή που θα μπορούσε να του επιβληθεί είναι επταετής αποκλεισμός, αλλά τα πράγματα φαίνεται να είναι πιο σοβαρά.

Ο δικηγόρος του Γάλλου παράγοντα και άλλοτε μεγάλου ποδοσφαιριστή, Τιμπό Ντ’ Αλ, έκανε λόγο για σκανδαλώδη και υπέρμετρα σκληρή τιμωρία, εφόσον αυτή του επιβληθεί.

Είναι άγνωστο αν αντίστοιχη εισήγηση υπάρχει και για την τιμωρία του Ζεπ Μπλάτερ, επίσης τελεί υπό διαθεσιμότητα στην προεδρία της FIFA, την οποία θα παραδώσει στα τέλη του Φεβρουαρίου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: