Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Βασιλειάδης: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ποτέ αουτσάιντερ»


Βασιλειάδης: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ποτέ αουτσάιντερ»

Έτοιμος να διεκδικήσει τη νίκη στο δύσκολο παιχνίδι της Τετάρτης με τη Ζενίτ είναι ο ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Κώστας Βασιλειάδης, που αρνήθηκε τον τίτλο του αουτσάιντερ για την ομάδα του.

Εφικτό στόχο χαρακτήρισε για τον ΠΑΟΚ τη νίκη επί της Ζενίτ την Τετάρτη στο Παλατάκι για το Eurocup ο Κώστας Βασιλειάδης. Ο ηγέτης του «Δικεφάλου του Βορρά» εκτιμά πως από τη στιγμή που έχει αποκατασταθεί η υγεία της ομάδας μετά τα μαζικά κρούσματα γαστρεντερίτιδας, αλλά και εφόσον πιάσει απόδοση ανάλογη εκείνης που είχε με Ολυμπιακό, Ρέθυμνο και Λιέτουβος Ρίτας, μπορεί-με τη βοήθεια του κόσμου-να τα καταφέρει.

«Νομίζω ότι αυτή την στιγμή είμαστε καλύτερα. Προπονηθήκαμε χθες και σήμερα θα κάνουμε ακόμη μια καλή προπόνηση εν όψει του σημαντικού αγώνα που παίζουμε. Η Ζενίτ είναι μια δυνατή ομάδα αλλά αυτό που είδαμε στο πρώτο ματς είναι πως αν παίζαμε καλύτερα, θα κερδίζαμε. Θέλουμε να πάρουμε αυτό το ματς που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ποτέ αουτσάιντερ. Πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όπως έγινε στα ματς με το Ρέθυμνο, τον Ολυμπιακό και την Λιέτουβος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε αυτή την νίκη. Το θέμα είναι στα τελευταία λεπτά, όταν είμαστε μπροστά με 5-6 πόντους ή 10, να μένουμε συγκεντρωμένοι και να κοιτάμε πώς θα βάλουμε πιο εύκολα το καλάθι. Το θέμα είναι να είμαστε πιο ήρεμοι», τόνισε.

Αναφορικά με την πρόκριση, ο Βασιλειάδης είπε: «Η ομάδα μπορεί. Παίζουμε με την Ζενίτ, μετά με την Μπεσίκτας και μετά με την Άβτοντορ, ματς που μπορούμε να κερδίσουμε. Το θέμα είναι να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι που είναι το μεγαλύτερο μας πρόβλημα ως τώρα. Αν χάσουμε αύριο, μετά θα είναι δύσκολα. Είναι σαν τελικός».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Κακαρούδης ανέφερε: «Είναι σημαντικό ματς. Στο τελευταίο παιχνίδι με την Ζολνόκι δεν τα καταφέραμε και θέλουμε να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Η Ζενίτ είναι καλή ομάδα, παίζει γρήγορα και θέλουμε να κόψουμε τον ρυθμό της. Η ήττα από τη Ζολνόκι είναι αποτέλεσμα μικρών λεπτομερειών. Προσπαθήσαμε να τις εντοπίσουμε για να μην συμβούν πάλι. Παίξαμε καλά μέσα στην Ζενίτ. Αν ελέγξουμε τον γρήγορο ρυθμό της γιατί εμείς παίζουμε πιο πολύ σετ παιχνίδι και προσέξουμε τα πολλά τρίποντα που κάνουν οι παίκτες της, θα πάμε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: