Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Ύποπτο για χειραγώγηση το Βέροια-Ηρακλής!!


Ύποπτο για χειραγώγηση το Βέροια-Ηρακλής!

Ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε δίωξη σε βάρος του Ηρακλή και της Βέροιας με αφορμή την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

Δίωξη εις βάρος του Ηρακλή και της Βέροιας για τη μεταξύ τους αναμέτρηση (0-0) στις 23 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League. Όπως και σε επτά ακόμη ΠΑΕ ασκήθηκαν σήμερα από τον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου και από τον αναπληρωτή του, Κωνσταντίνο Μπαξεβάνη.

Αναλυτικά

1.Ο τακτικός υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη σε βάρος των

-ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας και Νέος Αχαρναϊκός για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Αναγέννηση Καρδίτσας-Νέος Αχαρναϊκός 0-1 της 27/10/2015).

-ΠΑΕ Βέροια και Ηρακλής για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Super League Βέροια-Ηρακλής 0-0 της 25/11/2015).

-ΠΑΕ Κασσιόπη και Αναγέννηση Καρδίτσας για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Football League Κασσιόπη-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0 της 18/10/2015).

2.Ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης άσκησε δίωξη σε βάρος των:

-ΠΑΕ Ζάκυνθος και Εργοτέλης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Ζάκυνθος-Εργοτέλης 2-2 της 27/10/2015).

-ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και Παναιγιάλειος για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Απόλλων Σμύρνης-Παναιγιάλειος 3-1 της 27/10/2015).

-ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και Εργοτέλης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Football League Απόλλων Σμύρνης-Εργοτέλης 3-0 της 8/11/2015).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Οι ευχές των αστέρων της Basket League!! (video)


Οι ευχές των αστέρων της Basket League (video)

Πρίντεζης, Χάκετ, Παπαγιάννης, Χέρστον, Μαυροειδής, Ζάρας, ΜακΝίλ, Βασιλειάδης και Δέδας στέλνουν ευχές και... προσπαθούν να πουν τα κάλαντα.


 
 
 
 
 




*Πηγή: sport-fm.gr*

Τι... μαγειρεύουν στον Άρη; (video)


Τι... μαγειρεύουν στον Άρη; (video)

Σίμτσακ, Ξανθόπουλος και Μούρτος ανέλαβαν να μαγειρέψουν για την ομάδα του Άρη. Δείτε τη διαδικασία και τη... δοκιμή από τους συμπαίκτες τους και τον κόουτς Δημήτρη Πρίφτη.








*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ανάγκη να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες»


«Ανάγκη να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες»

Ο Χρήστος Αραβίδης στάθηκε στη σημασίας του φιλικού που θα δώσει η ΑΕΚ με την εθνική ομάδα αστέγων στις 29 Δεκεμβρίου.

«Στην εποχή τη σημερινή, έχουμε ανάγκη να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες. Συνανθρώπους μας που δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες, μ’ εμάς»... Ο Χρήστος Αραβίδης στάθηκε στη σημασία που έχει το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ με την εθνική ομάδα αστέγων στις 29 Δεκεμβρίου στη συνέντευξη Τύπου που έγινε σήμερα το μεσημέρι.

«Εμείς θέλουμε να στηρίξουμε και να βάλουμε τα δυνατά μας ώστε αυτό το φιλικό να ανοίξει τον δρόμο για να κάνουμε κάτι δυνατότερο. Μέσα στο γήπεδο να λύνονται όλα τα προβλήματα, δίνουμε χαρά σε ανθρώπους, παίζοντας ποδόσφαιρο, που για μερικές ανθρώπους είναι μέσο διαφυγής από τα προβλήματα. Ας είναι το πρώτο και όχι το τελευταίο γεγονός που θα στηρίξουμε. Το να μπορώ να συμμετάσχω σε μια τέτοια εκδήλωση, ως παίκτης της ΑΕΚ, είναι ιδιαίτερα τιμητικό. Θα μπορούσα να χαρίσω πολλά από τα γκολ μου, αν κάποιος μου έλεγε πως αυτό θα εξασφάλιζε ένα καλύτερο μέλλον γι αυτά τα παιδιά», τόνισε ο Αραβίδης ο οποίος εκπροσώπησε την Ένωση.

Από την άλλη πλευρά, ο Αλέξανδρος Καϊάφας, αρχηγός της εθνικής αστέγων επισήμανε:

«Μου είναι μεγάλη τιμή να είμαι σ’ αυτή την ομάδα και να παίξω σ’ αυτό το φιλικό. Είναι μεγάλη μου τιμή, γιατί την ΑΕΚ την υποστηρίζω από μικρό παιδί. Και θα έρθω αντιμέτωπος μ’ αυτούς που βλέπω από την εξέδρα. Είναι όνειρο ζωής αυτό το παιχνίδι. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Αλλά αν μου δοθεί η ευκαιρία να σκοράρω, θα σκοράρω».

Τέλος, ο Χρήστος Αλεφάντης υποστήριξε...

«Εμείς παίζουμε μπάλα όχι για να γίνουμε καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά καλύτεροι άνθρωποι. Αν έρθετε σε μια προπόνηση της εθνικής αστέγων, θα δείτε πως δεν έχουμε πινακάκια με συστήματα. Μιλάμε για αγάπη και για αλληλεγγύη και κοιτάμε πως μέσα απ’ αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι που είναι το ποδόσφαιρο, να έρθει ο ένας πιο κοντά στον άλλον. Και μέσα από το ποδόσφαιρο, να κερδίσουμε τις ίδιες μας τις ζωές. Το ποδόσφαιρο, είναι ένα κοινωνικό εργαλείο. Και προσπαθούμε να το αξιοποιήσουμε για να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους και οι ίδιοι να βοηθήσουν τους εαυτούς τους. Ο αγώνας θα είναι μια καταπληκτική ευκαιρία, να έρθουμε όλοι πιο κοντά και να μιλήσουμε για την αγάπη και την αλληλεγγύη»
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ξεκούραση και... αποφάσεις!


Ξεκούραση και... αποφάσεις

Με το κλίμα να είναι βαρύ μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό, πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν την εορταστική άδεια και ενώ ο Γκ. Πογέτ έχει προαναγγείλει αλλαγές στην ομάδα άμεσα.

Ευκαιρία για ξεκούραση και ανασύνταξη στην ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ των «κιτρινόμαυρων» βρέθηκαν στα Σπάτα την επομένη της ήττας από τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, με το οποίο ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της ομάδας για το 2015.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, το κλίμα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Ακολουθεί ολιγοήμερη άδεια λόγω εορτών και η Ένωση θα συγκεντρωθεί και πάλι στο προπονητικό ξανά την προσεχή Κυριακή. Την μεθεπόμενη Κυριακή υπάρχει η αναμέτρηση με τον Πλατανιά στα Χανιά για την 16η αγωνιστική και λίγες μέρες μετά το εκτός έδρας ματς με τους Βοιωτούς για τους «16» του Κυπέλλου. Οπότε, δεν υπάρχει άνεση να ξεκουραστούν και πολύ οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Όλα αυτά, ενώ χθες ο Γκουστάβο Πογέτ προανήγγειλε πολλές αλλαγές χθες, μιλώντας στους παίκτες και φαίνεται πως δεν επρόκειτο για λόγια που προήλθαν από εκνευρισμό της στιγμής και πως αναμένεται να προβούν σε κινήσεις στην ΑΕΚ ώστε να βελτιωθεί άμεσα η ομάδα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μοίρασαν δώρα και αγάπη οι παίκτες της Γιουνάιτεντ!! (video)


Μοίρασαν δώρα και αγάπη οι παίκτες της Γιουνάιτεντ (video)

Σε νοσοκομείο παίδων βρέθηκαν οι παίκτες της Γιουνάιτεντ, μοιράζοντας δώρα και προσφέροντας χαρά τις μέρες των γιορτών σε παιδιά που ταλαιπωρούνται από προβλήματα υγείας.

 
 
 
 
 



*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο πόλεμος με τη διαφθορά: To χρονικό της εκκαθάρισης στη FIFA!!


Ο πόλεμος με τη διαφθορά: To χρονικό της εκκαθάρισης στη FIFA

Η προσπάθεια να ξεριζωθεί η διαφθορά από τη FIFA ξεκίνησε στα μέσα της χρονιάς και συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Όποιος έλεγε εκεί στα μέσα του Μάιου ότι πριν να τελειώσει ο χρόνος η FIFA θα έχει αποβάλλει από τον ποδόσφαιρο τους Ζεπ Μπλάτερ και Μισέλ Πλατινί και θα πολεμούσε με νύχια και με δόντια το βασίλειο της διαφθοράς και του παράνομου κέρδους που είχε στηθεί, θα τον βλέπαμε σαν τρελό.

Το τέλος του χρόνου έφτασε και πλέον οι Μπλάτερ και Πλατινί έχουν «τελειώσει» από το ποδόσφαιρο, ενώ το ξεσκέπασμα υποθέσεων του παρελθόντος είναι συνεχές.

Αυτό που ακολουθεί είναι μια καταγραφή των εξελίξεων από εκείνο το πρωινό της 27 Μαΐου με τις συλλήψεις μέχρι και σήμερα.

27 Μαΐου: Οι ελβετικές αρχές συλλαμβάνουν συνολικά 14 στελέχη της FIFA ως αποτέλεσμα έρευνας για εκτεταμένη διαφθορά στην παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Το FBI κάνει φύλλο και φτερό τις εγκαταστάσεις ψάχνοντας για στοιχεία. Όλα αυτά δύο ημέρες πριν τις εκλογές στη FIFA.

inner

29 Μαΐου: Παρά το βαρύ κλίμα και τις σκιές που έχουν πέσει πάνω από την παγκόσμια ομοσπονδία, ο Ζεπ Μπλάτερ επανεκλέγεται ως πρόεδρος μετά την απόσυρση του πρίγκιπα Αλι Μπιν Αλ Χουσείν λίγο πριν τον δεύτερο γύρο.

2 Ιουνίου: Ενώ τα δημοσιεύματα και οι αποκαλύψεις για το μέγεθος της διαφθοράς συνεχίζονται με καταιγιστικό ρυθμό, ο Ζεπ Μπλάτερ ανακοινώνει την απόφαση του να παραιτηθεί και να προκηρύξει νέες εκλογές για τον διάδοχο του.

7 Αυγούστου: H FIFA ξεκινά τη δική της εσωτερική έρευνα για τα θέματα της διαφθοράς.

17 Σεπτεμβρίου: O Γενικός Γραμματέας της FIFA Ζερόμ Βάλκε, τίθεται σε διαθεσιμότητα μετά από πληροφορίες ότι πούλησε εισιτήρια του παγκοσμίου κυπέλλου σε φουσκωμένες τιμές.

25 Σεπτεμβρίου: Ξεκινά ποινική διαδικασία εναντίον του Ζεπ Μπλάτερ για την πληρωμή 2 εκατομμυρίων ευρώ προς τον Μισέλ Πλατινί το 2011. Οι δύο άνδρες αρνούνται ότι έχουν κάνει κάτι το μεμπτό και υποστηρίζουν ότι τα χρήματα δόθηκαν ως πληρωμή για τις υπηρεσίες που προσέφερε ο Γάλλος ως σύμβουλος του Μπλάτερ από το 1998 έως το 2002.

inner

2 Οκτωβρίου: Μεγάλοι χορηγοί της FIFA όπως η Coca Cola η Visa και τα McDonald’s ζητούν την άμεση παραίτηση του Μπλάτερ.

8 Οκτωβρίου: Η επιτροπή δεοντολογίας της FIFA επιβάλλει ποινές απαγόρευσης με το ποδόσφαιρο για 90 ημέρες στους Μπλάτερ και Πλατινί.

16 Οκτωβρίου: O Μπλάτερ δίνει λεπτομέρειες για τη συνεργασία του με τον Πλατινί την περίοδο 1998-2002 αλλά τονίζει ότι δεν υπήρχε γραπτό συμβόλαιο παρά μόνο προφορική συμφωνία.

11 Νοεμβρίου: O Μπλάτερ μπαίνει στο νοσοκομείο με προβλήματα υγείας που δημιουργούνται από το στρες και το άγχος.

inner

13 Νοεμβρίου: H FIFA εγκρίνει πέντε υποψηφιότητες για τις εκλογές του Φεβρουαρίου αλλά όχι του Πλατινί που παραμένει τιμωρημένος.

6 Δεκεμβρίου: Το όνομα του Μπλάτερ συνδέεται με ένα ακόμα σκάνδαλο. Αυτή τη φορά για δωροδοκία 100 εκατομμυρίων δολαρίων σε υπόθεση τηλεοπτικών δικαιωμάτων τη δεκαετία του 90.

17 και 18 Δεκεμβρίου: Πρώτα ο Μπλάτερ και μετά ο Πλατινί παρουσιάζονται μπροστά στον δικαστή της επιτροπής δεοντολογίας και απολογούνται.

21 Δεκεμβρίου: Η επιτροπή δεοντολογίας της FIFA ανακοινώνει την απόφαση της. 8 χρόνια αποκλεισμός από κάθε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και για τους δύο άνδρες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Χριστούγεννα πράσινα και Παναθηναϊκά!! (video)


Χριστούγεννα πράσινα και Παναθηναϊκά (video)

Με ένα ξεχωριστό τρόπο μοίρασαν ευχές για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά που έρχεται οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Δείτε τα «πράσινα» κάλαντα και τις ευχές από παίκτες και προπονητή.

Με έναν διαφορετικό τρόπο στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων επέλεξε να ευχηθεί σε φίλους και οπαδούς το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού.

Στο βίντεο που ετοίμασαν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», τόσο οι παίκτες όσο και ο Αντρέα Στραματσόνι, μοιράζουν ευχές και τραγουδούν τα κάλαντα.

 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Χτύπησαν με σφυρί στο κεφάλι τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας!!


Χτύπησαν με σφυρί στο κεφάλι τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Θύμα επίθεσης χθες ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Όπως μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ δύο άτομα τον χτύπησαν με σφυρί!

Σοκ στη Ρωσία! Ο Αντρέι Βατούτιν, πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έπεσε θύμα επίθεσης από αγνώστους χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ, ο ισχυρός άνδρας της ρωσικής ομάδας μπάσκετ, όλα έγιναν όταν βγήκε από ένα κατάστημα και άρχισε να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του. Τότε δύο άτομα τον πλησίασαν και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν και να τον χτυπούν ακόμη και με ένα σφυρί που είχε ο ένας στα χέρια του.

Τα πάντα έγιναν πολύ γρήγορα και έφυγαν.

Ο Βατούτιν βρίσκεται σε νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σταθερή όπως αναφέρουν οι θεράποντες ιατροί. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει σπάσει το σαγόνι και το ζυγωματικό.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξέδωσε επίσημη:

Ο πρόεδρος του συλλόγου μας, Αντρέι Βατούτιν δέχθηκε επίθεση από άγνωστα άτομα κοντά στο σπίτι του στη Μόσχα.

Ο Αντρέι είναι ακόμη στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι σταθερή. Ο πρόεδρος είναι αναγκασμένος να απουσιάζει από κάποια παιχνίδια της ομάδας και ζητεί να μεταφέρουμε τους θερμούς χαιρετισμούς του και τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι έχουν ανησυχήσει για την υγεία του. Ο σύλλογος και η ομάδα θα συνεχίσουνε να λειτουργούν κανονικά.

*Πηγή: sport-fm.gr*

Τινάζει τη μπάνκα ο Αμπράμοβιτς για να φέρει στην Τσέλσι τον Γκουαρντιόλα!!


Τινάζει τη μπάνκα ο Αμπράμοβιτς για να φέρει στην Τσέλσι τον Γκουαρντιόλα

Διατεθειμένος να κάνει τον Γκουαρντιολα με διαφορά τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή του κόσμου είναι ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι.

Άλλο ένα επεισόδιο στο προπονητικό σίριαλ που εξελίσσεται αυτές τις ημέρες στην Ευρώπη είναι έτοιμος να γράψει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο ρώσος μεγιστάνας είναι αποφασισμένος να βγάλει από τα ταμία όσα λεφτά χρειάζονται για να πείσει τον Πεπ Γκουαρντιόλα να γίνει ο νέος προπονητής της Τσέλσι.

Ο Ισπανός που ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Μπάγερν Μονάχου στο τέλος της χρονιάς είναι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ κοντά στο να αναλάβει τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ο Αμπράμοβιτς θέλει πάση θυσία να τον φέρει στην Τσέλσι, κάτι που είχε προσπαθήσει χωρίς επιτυχία όμως και το 2012.

Στην Τσέλσι υπάρχει η πεποίθηση ότι μεγάλο ρόλο στην τελική απόφαση του Γκουαρντιόλα θα παίξει η γνώμη της γυναίκας του, Κριστίνα Σέρα, που σύμφωνα με δημοσιεύματα θα προτιμούσε ως μόνιμο τόπο κατοικίας το Λονδίνο από το Μάντσεστερ.

inner

Ο Ρομαν Αμπράμοβιτς έδινε στον Ζοσε Μουρίνιο ως μισθό, 340.000 ευρώ την εβδομάδα (16 εκατομμύρια το χρόνο) αλλά για να καταφέρει να κλείσει συμφωνία με τον Ισπανό ξέρει ότι θα χρειαστεί να το κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή του κόσμου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά να δώσει και πολλά χρήματα σε μεταγραφές.

inner

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ ο Γκουαρντιόλα έχει εξετάσει το έμψυχο δυναμικό της Τσέλσι και πιστεύει ότι θα χρειαστεί να γίνουν 10 μεταγραφές πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών.

Όπως και να έχει, λογικά η υπόθεση δεν θα κλείσει σύντομα, αφού το προπονητικό ντόμινο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ευρώπη δεν μοιάζει να τελειώνει σύντομα.

Πολλά θα κριθούν και από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ο αν ο Λουίς Φαν Χααλ απομακρυνθεί τελικά δεν αποκλείεται οι «κόκκινοι διάβολοι» να κινηθούν και αυτοί με τη σειρά τους για τον Γκουαρντιόλα, παρά το γεγονός ότι τα δημοσιεύματα στην Αγγλία τους θέλουν να εξετάζουν πρώτα την περίπτωση του Μουρίνιο.

Στον πάγκο της Τσέλσι, πάντως μέχρι το καλοκαίρι θα κάθεται ο Γκους Χίντινγκ που θα προσπαθήσει να επαναφέρει την ομάδα κοντά στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωσε Πιπίνη ο Απόλλωνας!!


Ανακοίνωσε Πιπίνη ο Απόλλωνας

Την απόκτηση του Σταύρου Πιπίνη που στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Καλλονής και του Αστέρα Τρίπολης, ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης. Τέλος ο Μίλιεβιτς από την «ελαφρά ταξιαρχία».

Ενισχύεται ο Απόλλωνας Σμύρνης, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Football League, με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να ανακοινώνει την απόκτηση του Σταύρου Πιπίνη.

Ο Πιπίνης που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα έχει θητεύσει μεταξύ άλλων σε Αστέρα Τρίπολης και Καλλονή και έρχεται να ενισχύσει την οπισθοφυλακή της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Παράλληλα ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας της ομάδας με τον Μίλιεβιτς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Σιμεόνε σχολίασε τις φήμες περί Τσέλσι!!


Ο Σιμεόνε σχολίασε τις φήμες περί Τσέλσι

Για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του Μουρίνιο ο Ντιέγκο Σιμεόνε δέχθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα περί ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Τσέλσι.

Το όνομα του συγκαταλέγεται ανάμεσα σε εκείνα με τους υποψήφιους προπονητές της Τσέλσι για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε για πρώτη φορά κλήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα αυτά. Η απάντησή του;

«Γιατί δεν μπορώ να μείνω εδώ περισσότερο; Γιατί τότε έχω υπογράψει ένα πενταετές συμβόλαιο; Γιατί αυτό που βλέπω για την ομάδα μας είναι ότι οι άνθρωποι που δουλεύουν για αυτή έχουν την ικανότητα να τη δυναμώσουν και άλλο. Δεν είναι καθόλου εύκολο να αφήσεις την Ατλέτικο», τόνισε ουσιαστικά βάζοντας φρένο στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Συνελήφθησαν γιατί πλακώθηκαν δύο παίκτες της PSV!! (video)


Συνελήφθησαν γιατί πλακώθηκαν δύο παίκτες της PSV (video)

Μπλεξίματα με το νόμο έχουν οι Λεστιέν και Ζοέ, αφού οι παίκτες της Αϊντχόφεν συνελήφθησαν από την αστυνομία, εξαιτίας της συμμετοχής τους σε καβγά έξω από μπαρ. Δείτε το βίντεο της συμπλοκής.

Προβλήματα με τη δικαιοσύνη αντιμετωπίζουν ο Μαξίμ Λεστιέν και Ζερόν Ζοέ της Αϊντχόφεν, αφού οι δύο παίκτες μπλέχτηκαν σε καβγά με αποτέλεσμα να συλληφθούν από την ολλανδική αστυνομία.

Οι δύο παίκτες της PSV διασκέδαζαν σε κλαμπ μετά τη νίκη της ομάδας τους επί της Τσβόλε, όταν για άγνωστο λόγο ο Λεστιέν πιάστηκε στα χέρια με θαμώνα του μπαρ.

Στον καβγά μπλέχτηκε και ο Ζοέ, αφού προσπάθησε να τον υπερασπιστεί, με αποτέλεσμα να «μπλέξει» και ο ίδιος.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Περπάτησε ο Σουμάχερ;


Περπάτησε ο Σουμάχερ;

Σύμφωνα με γερμανικό περιοδικό, ο θρύλος της F1, κατάφερε να κάνει μερικά βήματα και να σηκώσει το χέρι του.

Λίγες μέρες πριν την μαύρη επέτειο του τραγικού ατυχήματος του Μίκαελ Σουμάχερ στις γαλλικές Άλπεις, το γερμανικό περιοδικό Bunte, ισχυρίζεται πως ο πολυνίκης οδηγός περπάτησε -με την βοήθεια των φυσιοθεραπευτών του φυσικά- και πως σήκωσε το ένα του χέρι: «Ο Μίκαελ είναι πολύ αδύνατος. Όμως κατάφερε να κάνει 1-2 βήματα ξανά», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παρ’ όλα αυτά, την παραπάνω ιστορία, διαψεύδει κατηγορηματικά η μάνατζερ του Σουμάχερ, Σαμπίν Κέμ: «Δυστυχώς, είμαστε αναγκασμένοι να διευκρινίσουμε ότι ο ισχυρισμός του δημοσιεύματος που αναφέρει πως ο Μίκαελ κινείται, δεν είναι αληθινός», δήλωσε και συνέχισε: «Τέτοιες υποθέσεις είναι ανεύθυνες καθώς αναλογιζόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασής του, θα πρέπει να σεβαστούμε την σημασία της διακριτικότητας. Επίσης κάτι τέτοιο αναπτύσσει ψευδείς ελπίδες».

Από την μεριά του το περιοδικό, όχι μόνο δεν υποχωρεί, αλλά στηρίζει το δημοσίευμα, αναφέροντας πως όλα τα παραπάνω προκύπτουν από έγκυρη (αλλά ανώνυμη προς το παρόν) πηγή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Προκάλεσε γέλιο με το κόρνερ του ο Ντε Μπρούινε!! (video)


Προκάλεσε γέλιο με το κόρνερ του ο Ντε Μπρούινε (video)

Υπάρχουν κακές εκτελέσεις κόρνερ, αλλά κάποιες που είναι… μισό γκολ. Αυτή του Κέβιν Ντε Μπρούινε στο ματς Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι ήταν το κάτι άλλο.

Άφθονο γέλιο στον επόπτη, στους θεατές που βρισκόντουσαν στον «Emirates», αλλά ακόμη και στον ίδιο του τον εαυτό προκάλεσε ο Κέβιν Ντε Μπρούινε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός των φιλοξενούμενων προσπαθώντας, να εκτελέσει το κόρνερ, κλώτσησε το σημαιάκι του κόρνερ. Πάντως, αφού δεν βρήκε την μπάλα του δόθηκε και δεύτερη ευκαιρία (όπως προβλέπεται) και τα κατάφερε με τη… δεύτερη.











*Πηγή: sport-fm.gr*

Αντωνιάδης: «Δεν μπαίνει φέτος ο Πατέρας»


Αντωνιάδης: «Δεν μπαίνει φέτος ο Πατέρας»

Το ενδεχόμενο να μπει φέτος στον Παναθηναϊκό ο Νίκος Πατέρας απέκλεισε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Αντώνης Αντωνιάδης. Ανοικτό άφησε το σενάριο επιστροφής του πρώην προέδρου των πρασίνων στο μέλλον.

Κάθε σενάριο που κάνει λόγο για επιστροφή του Νικόλα Πατέρα στα διοικητικά του Παναθηναϊκού αυτή την περίοδο, απέκλεισε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και στενός φίλος του πρώην προέδρου των «πρασίνων», Αντώνης Αντωνιάδης.

Ο «ψηλός» του ελληνικού ποδοσφαίρου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Αντεπίθεση» με τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο, με αφορμή την τιμητική εκδήλωση του Νικόλα Πατέρα στην ομάδα του Γουέμπλεϊ το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο Αντώνης Αντωνιάδης πάντως, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Νικόλας Πατέρας να μπει ενεργά στην ομάδα στο μέλλον, τονίζοντας πως αγαπάει και ενδιαφέρεται για τον σύλλογο.

Ταυτόχρονα αναφερόμενος στην εποχή της πολυμετοχικότητας, δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός δεν είχε χρέη, αφήνοντας μάλιστα και απόθεμα 20 εκ. το καλοκαίρι του 2010, πράγμα που δεν φαίνεται να δικαιολογείται από τους ισολογισμούς των επόμενων περιόδων που έχει δώσει στη δημοσιότητα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Αντωνιάδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Για την τιμητική εκδήλωση στην ομάδα του Γουέμπλεϊ από τον Ν. Πατέρα:

«Δεν υπήρξε συγκεκριμένος προγραμματισμός για την εκδήλωση. Ο Νικόλας Πατέρας είναι φίλος μου από παλιά και σε επικοινωνία που είχαμε με ρώτησε αν υπάρχει κανονισμένο κάτι για τις γιορτές. Του είπα πως όλη η ομάδα του Γουέμπλεϊ είναι διαθέσιμη και συμφωνήσαμε να γίνει αυτή η συγκέντρωση. Είναι μια αφορμή να θυμηθούμε εκείνη την εποχή».

Για το αν έχει σχέση η συνάντηση με τις φήμες περί επιστροφής Πατέρα στον Παναθηναϊκό:

«Δεν συνδιάζεται αυτή η εκδήλωση με τα διοικητικά. Είναι προσωπικό του θέμα το τι θα κάνει».

Για τις φήμες περί επιστροφής του Νικόλα Πατέρα:

«Δεν σκέφτεται αυτή την περίοδο να ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα όχι ως το τέλος της σεζόν. Αυτό λέει η διαίσθηση μου. Ξέρω όμως πόσο αγαπάει την ομάδα και δεν είναι απίθανο να ασχοληθεί και πάλι στο μέλλον. Δική του είναι η απόφαση για το αν και το πότε θα μπει πάλι στην ομάδα».

Για τους λόγους που δεν «κατέβηκε» στις εκλογές της Συμμαχίας:

«Μάλλον δεν μετράω, δεν φτουράω και δεν γνωρίζω. Δεν είχα διάθεση να ασχοληθώ από τη στιγμή που δεν μετράει η γνώμη μου για βασικά ζητήματα. Η Συμμαχία δεν λειτούργησε μέσα στην οικονομική κρίση. Έγινε προσπάθεια από τον πρόεδρο, αλλά δεν βγήκε το σχέδιο. Δεν υπάρχει δομή για ομάδα λαϊκής βάσης από τη στιγμή που το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν κερδίζει τίτλους. Το να έχεις καλή ομάδα λειτουργεί ως «κράχτης» για τον κόσμο που καλείται να βάλει χρήματα».

Για την εποχή της πολυμετοχικότητας:

«Το καλοκαίρι του 2010 που τελείωσε η πολυμετοχικότητα ο Παναθηναϊκός δεν χρώσταγε σε κανέναν και είχε απόθεμα 20 εκ. ευρώ. Μετά δεν ξέρω τι έγινε. Δεν ξέρω τι λένε οι ισολογισμοί. Ξεχνάτε το νταμπλ και την παρουσία μας στην Ευρώπη και βγάζετε συμπεράσματα. Δεν χρωστούσαμε σε κανέναν. Αυτό γνωρίζω μόνο»

Για την πορεία της ομάδας φέτος:

«Έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος δυστυχώς δεν βγήκαν οι μεταγραφές που έγιναν, που θεωρητικά ήταν καλές μεταγραφές. Μετά ήταν ο αποκλεισμός από την Καμπάλα που χάθηκε όλη η χρονιά και τέλος η διακοπή του αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Η Τότεναμ θέλει Νεγρέδο!!


Η Τότεναμ θέλει Νεγρέδο

Για την απόκτηση του Νεγρέδο από τη Βαλένθια είναι πολύ πιθανό να κινηθεί η Τότεναμ.

Ο πρόεδρος της Τότεναμ θέλει να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας και του σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ έχει βρει τον παίκτη με τον οποίο θα το κάνει.

Αυτός είναι ο Νεγρέδο της Βαλένθια. Η ισπανική εφημερίδα Superdeporte η οποία γνωρίζει πολύ καλά τα όσα συμβαίνουν στις «νυχτερίδες» επισημαίνει ότι πρόκειται να γίνει πρόταση για την απόκτηση του ισπανού επιθετικού.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως πρώτος στόχος της Τότεναμ είναι ο Μίτσι Μπατσουγιάι αλλά οι επαφές που έχουν γίνει με την Γουεστ Μπρομ έχουν δείξε ότι δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος.

Ζητά τουλάχιστον 40 εκατομμύρια ευρώ κάτι που ουσιαστικά ωθεί την Τότεναμ στην οικονομικότερη λύση του Νεγρέδο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπαίνει χειρουργείο ο Κωνσταντινίδης!!


Μπαίνει χειρουργείο ο Κωνσταντινίδης

Την πόρτα του χειρουργείου αναμένεται να περάσει εντός της ημέρας ο δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών στο ματς με τον Πλατανιά.

Στην κλινική στην οποία θα υποβληθεί σε χειρουργείο ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά στον πρόσθιο χιαστό και έξω μηνίσκο βρίσκεται ήδη ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Ο δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά την περασμένη Κυριακή. Θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες, οπότε θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στην πόρτα της Εθνικής Ισπανίας ο Λούκας!!


Στην πόρτα της Εθνικής Ισπανίας ο Λούκας!

Η Marca αποκαλύπτει ότι ο Λούκας έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των υπεύθυνων της εθνικής ομάδας της Ισπανίας.

Οι εμφανίσεις του με την Λα Κορούνια τον έχουν ανεβάσει πολύ στα «μάτια» όλων των υπευθύνων του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Γαλικίας πίνει νερό στο όνομά του, θεωρώντας τα χρήματα που έβγαλε από τα ταμεία της ομάδας ως τα χρήματα που έχουν ξοδευτεί με τον καλύτερο τρόπο τις τελευταίες δεκαετίες.

Ο Λούκας Πέρεθ είναι πλέον ένας ποδοσφαιριστής του οποίου η αξία δεν αμφισβητείται από κανέναν στην χώρα της ιβηρικής και ενδεχομένως να ανέβει ακόμη ψηλότερα.

Όπως αναφέρει η Marca, τον Λούκας προσέχουν αρκετά και οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας και εξετάσουν το ενδεχόμενο να τον καλέσουν στην εθνική ομάδα της χώρας.

«Θα είναι κάτι πολυ τιμητικό για εμένα», ήταν το σχόλιο του πρώην άσου του ΠΑΟΚ σε σχετικό ερώτημα που του τέθηκε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τσιντώτας: «Πρόκειται για ένα μικρό θαύμα»


Τσιντώτας: «Πρόκειται για ένα μικρό θαύμα»

Στη μεγάλη νίκη του Λεβαδειακού επί της ΑΕΚ, αλλά και στον εξαιρετικό πρώτο γύρο των Βοιωτών αναφέρθηκε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Τσιντώτας, οποίος «κατέβασε» ρολά στο ΟΑΚΑ.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Λεβαδειακού επί της ΑΕΚ, αλλά και γενικότερα της πολύ καλής παρουσίας των «πράσινων» στον πρώτο γύρο της Super League, Παναγιώτης Τσιντώτας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 την επομένη του «διπλού» στο ΟΑΚΑ.

«Υπήρχαν λάθη από τους παίκτες της ΑΕΚ. Ξέρουμε τα δυνατά μας σημεία, καταφέραμε και το κρατήσαμε στο 1-0 αρχικά ώστε να κάνουμε ότι καλύτερο στην επίθεση», σχολίασε και χαρακτήρισε μικρό θαύμα την έως τώρα πορεία της ομάδας του, που «χτίστηκε» την τελευταία στιγμή το καλοκαίρι.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τη φάση που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (για δεύτερη φορά) ο Γιόχανσον, αλλά δίνει φάουλ ο διαιτητής: «Δεν έχω καταλάβει μέσα στο παιχνίδι τι γίνεται, μετά που είδα το βίντεο φαίνεται να υπάρχει επαφή, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Μάλλον δεν υπάρχει φάουλ. Αλλά υπάρχει και το πέναλτι νωρίτερα που δεν μας έχει δοθεί».

-τα λάθη της ΑΕΚ και τον τρόπο που λειτούργησε η ομάδα του μετά το εις βάρος της, 1-0: «Υπήρχαν λάθη από τους παίκτες της ΑΕΚ. Ξέρουμε τα δυνατά μας σημεία, καταφέραμε και το κρατήσαμε στο 1-0 αρχικά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ. Το πιστεύαμε, ξεκινήσαμε κάνοντας άμυνα αρχικά και θέλαμε με κόντρα επιθέσεις να βρούμε τον Μάντζιο για να γίνει ό,τι καλύτερο στην επίθεση. Ωστόσο, πρώτα θέλαμε να κρατήσουμε πίσω, να μην δεχθούμε άλλο γκολ».

-το αν υπήρχε άγχος στην ΑΕΚ και το τι της λείπει σαν ομάδα: «Υπήρχε άγχος και πίεση από τον κόσμο και αυτό λειτούργησε υπέρ μας. Δεν νομίζω ότι της λείπει κάτι. Όλες οι ομάδες έχουν τις κακές τους ημέρες. Είναι μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ και θα βρει τον δρόμο της».

-την πορεία της ομάδας του και το αν στοχεύει να παίξει στα play off: «Αυτό που έχουμε κάνει είναι ένα μικρό θαύμα. Είμαστε όλοι μαζί, μια οικογένεια. Στόχος μας από την αρχή της χρονιάς έτσι όπως ξεκινήσαμε, είναι η παραμονή. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, ο στόχος είναι η παραμονή. Είναι νωρίς ακόμα, έχουμε έναν ολόκληρο γύρο ακόμη».

-την πολύ καλή παρουσία του Βαγγέλη Μάντζιου και το γεγονός ότι δεν έκανε την καριέρα που περίμενε ο πολύς κόσμος: «Είναι υπερπολύτιμος παίκτης, κάνει τα πάντα για εμάς. Γυρνάει πίσω, μαρκάρει και μοιράζει παιχνίδι. Είναι ο νούμερο ένα παίκτης για την ομάδα μας. Σε όλα τα παιχνίδια κρατάει πολύ ψηλά την απόδοση του. Είναι ιδιόρρυθμος χαρακτήρας. Από εκεί και πέρα δεν μπορεί να τον κατακρίνει κανείς γι’ αυτά που κατάφερε».

-τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Θέλω να έχω την απόδοση μου ψηλά και από εκεί και πέρα ό,τι καλό είναι να έρθει, ας έρθει. Είναι σημαντικό να είσαι ταπεινός, διότι ποδόσφαιρο είναι και όλα μπορεί να γίνουν».

Μετράει η άποψη του Φέργκιουσον στο θέμα προπονητή!!


Μετράει η άποψη του Φέργκιουσον στο θέμα προπονητή

Την ώρα που η Γιουνάιτεντ φαίνεται πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο Άλεξ Φέργκιουσον ρωτήθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας για το θέμα του προπονητή.

Μπορεί αρκετοί να θεωρούν δεδομένο το ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο θα αναλάβει τα ηνία της Γιουνάιτεντ, όμως το θέμα προπονητή απασχολεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους του συλλόγου που βρίσκονται σε γενικότερες διεργασίες για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, άνθρωποι από τα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης των «κόκκινων διαβόλων» είχαν συνάντηση με τον Σερ Άλεξ Φέγκιουσον προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της διαδοχής του Φαν Χάαλ, καθώς και το πρόσωπο που θα τον διαδεχθεί.

Πάντως η φορά που εισηγήθηκε για προπονητή ο Φέργκιουσον, τα αποτελέσματα ήταν τραγικά, αφού ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του συλλόγου και των οπαδών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Κρούση» σε Μουρίνιο 24 ώρες μετά την απόλυση!!


«Κρούση» σε Μουρίνιο 24 ώρες μετά την απόλυση

Την πόρτα του Μουρίνιο, πριν καν προλάβει να μαζέψει τα πράγματα του σπό την Τσέλσι, χτύπησε η Γιουνάιτεντ, που δεν θέλησε να χάσει χρόνο στην... κούρσα για την απόκτηση του Special One.

Άλλη άποψη από αυτή της ισπανικής «Mundo Deportivo» που έκανε λόγο πως δεν τίθεται θέμα Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ, φαίνεται πως έχουν οι αγγλικές εφημερίδες.

Σημερινό δημοσίευμα των «Times» αναφέρει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχασε χρόνο και 24 ώρες μετά την απόλυση του Πορτογάλου τεχνικού από την Τσέλσι, έκανε επαφή μαζί του, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον της για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «κόκκινων διαβόλων».

Επιπλέον σημερινό δημοσίευμα κάνει λόγο για έναρξη των επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές, οι οποίες πάντως χαρακτηρίζονται ως «ανεπίσημες», πράγμα απολύτως λογικό, αφού η Γιουνάιτεντ έχει προπονητή.

Σε αντίθεση με άλλα βρετανικά δημοσιεύματα, οι «Times» αναφέρουν πως δεν έχει «κλειδώσει» συμφωνία, ενώ «αγκάθι» αποτελεί σε περίπτωση που τα βρει η ομάδα με τον Μουρίνιο, ο τρόπος με τον οποίο θα απομακρυνθεί ο Φαν Χάαλ, αφού υπάρχει σεβασμός στο πρόσωπο του Ολλανδού τεχνικού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπλεγμένος με την μαφία ο Ιακουίντα!


Μπλεγμένος με την μαφία ο Ιακουίντα

Κατηγορίες για ανάμειξη με την γνωστότερη μαφία της Ιταλίας, Ντραγκέτα, βαραίνουν τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν παράνομα όπλα.

Από δίκη θα περάσουν πάνω από 140 άτομα, τα οποία μετά από εκτενή έρευνα αποκαλύφθηκε πως συνδέονται με την Ντραγκέτα, μία από τις ισχυρότερες μαφίες της Ιταλίας. Ανάμεσά τους θα βρίσκεται και ο Βιτσέντζο Ιακουίντα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους κατηγορείται για κατοχή παράνομων όπλων τα οποία προορίζονταν για την ενίσχυση της Ντραγκέτα. Βαρύτερες κατηγορίες αντιμετωπίζει ο πατέρας του Ιακουίντα, Τζουζέπε, σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας, Κάρλο Ταορμίνα.

Το δικαστήριο της Μπολόνια, εξέδωσε κλήτευση που αφορά κατηγορίες για υποβοήθηση ή συμμετοχή ως μέλη στο πιο ισχυρό δίκτυο του οργανωμένου εγκλήματος της Ιταλίας, με την πρώτη ακρόαση να πραγματοποιείται στις 23 Μαρτίου 2016.

Η Ντραγκέτα έχει βάση την Καλαβρία, με πάνω από 10 χρόνια δράση στην εισαγωγή ναρκωτικών στην Ευρώπη από τη Ν.Αμερική.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Πόποβιτς «γλεντάει» τον Χιλ για το μαλλί του!! (video)

Απολαυστικός και πάλι ο Γκρεγκ Πόποβιτς, καθώς πίκαρε τον πρώην παίκτη του, Τζορτζ Χιλ για την ξανθιά κόμη του.

Ο Πόποβιτς «γλεντάει» τον Χιλ για το μαλλί του (video)Δεν στερεύει από χιούμορ ποτέ ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, ο οποίος κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Ιντιάνα Πέισερς πείραξε τον πρώην γκαρντ της ομάδας του, Τζορτζ Χιλ που έχει βάψει ξανθό του μαλλί του. 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τριποτσέρης: «Αδιανόητο για πολλούς αυτό που έχουμε πετύχει»


Τριποτσέρης: «Αδιανόητο για πολλούς αυτό που έχουμε πετύχει»

Ο Θοδωρής Τριποτσέρης μιλώντας στον Σπορ Fm 94,6 στάθηκε στην επιτυχία του Λεβαδειακού να βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας παρά τα πολλά προβλήματα που υπήρχαν στην αρχή.

Στην έκτη θέση στην οποία βρίσκεται ο Λεβαδειακός στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας στάθηκε ο Θοδωρής Τριποτσέρης μιλώντας στον Σπορ Fm 94,6 επισημαίνοντας τα πολλά προβλήματα που είχε η ομάδα στην αρχή της σεζόν.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του ΘοδωρήΤριποτσέρη στον Σπορ Fm 94,6 και τους Αλέξη Σπυρόπουλο και Θανάση Ασπρούλια:

-για τα γκολ που πέτυχε χθες ο Λεβαδειακός

«Στο πρώτο γκολ ήταν πολύ ψηλή μπαλιά και μέσα μου σκέφτηκα «ποτέ δεν ξέρεις». Στο δεύτερο τώρα, πιστεύω ότι οφείλεται ξεκάθαρα στην οξυδέρκειας που έχει ο Βαγγέλης. Κατάλαβε τι θα γινόταν στη δεύτερη φάση και το εκμεταλλεύθηκε. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα λαθών. Και αυτό συνέβη. Έχω κάνει και εγώ λάθη αλλά το σημαντικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να μην σε πάρει από κάτω. Γιατί βλέπετε σύντομα θα έχεις και άλλο παιχνίδι».

-Για τον Γιόχανσον:

«Αυτή τη στιγμή –κατά τη γνώμη μου- είναι ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ. Αγωνίζεται πλέον ως box-to-box και κάνει συνεχώς γκολ».

-Για το ματς:

«Σε μια αδράνεια της άμυνάς μας δεχθήκαμε το γκολ. Δεν δεχθήκαμε δεύτερο τέρμα και όσο ήμασταν κοντά στο σκορ προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα είχαμε. Ξέραμε ότι θα βρούμε χώρους πίσω από τους κεντρικούς αμυντικούς της ΑΕΚ και το κάναμε».

-Για τον Μάντζιο:

«Ο Βαγγέλης έχει βρει την Ιθάκη στο Λεβαδειακό. Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι για το αν θα μείνουμε ή όχι στην κατηγορία. Τελικά έχουμε φτάσει στην 6η θέση και είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό. Και ναι ο Βαγγέλης σε αυτό είναι ο πρωτεργάτης μας.
Κανένας δεν θα περίμενε ο Λεβαδειακός να είναι εκεί στη βαθμολογία. Δεν είχαμε ρόστερ παίκτες, αλλά εμείς είχαμε καλό κλίμα και καλές σχέσεις με τον προπονητή μας. Πιστέψαμε και τελικά δικαιωνόμαστε.

Για το πώς το διαχειρίστηκε ο Κώστας Μανωλας:

«Ήταν ο πρώτος που το πανηγύρισε. Δεν παύει να έχει κιτρινόμαυρα συναισθήματα αλλά δεν παύει να θέλει και το καλό της ομάδας που ανήκει»

Για τη γνώμη του για τον Κώστα Μανωλά:

«Είναι ένας παίκτης που δουλεύει πολύ. Και μπορεί να κάνει μια καλή καριέρα αν συνεχίσει έτσι».

Για τη νίκη του Πανθρακικού επί του Παναθηναϊκού:

«Κανείς δεν περίμενε ότι θα νικούσε τον Παναθηναϊκό. Και έτσι τσιτώσει τις άλλες ομάδες που είναι από πάνω του».
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Βλέπουν» Χουχούμη στον ΠΑΣ!!


«Βλέπουν» Χουχούμη στον ΠΑΣ

Την περίπτωση του Διαμαντή Χουχούμη φαίνεται πως βλέπουν στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον «Άγιαξ» της Ηπείρου να εξετάζει το ενδεχόμενο να στραφεί για τον δανεισμό του νεαρού παίκτη του Παναθηναϊκού.

Ο Διαμαντής Χουχούμης δεν έχει πάρει φέτος τις ευκαιρίες που ο ίδιος θα περίμενε και στον Παναθηναϊκό θέλουν να δοθεί ως δανεικός τον Γενάρη, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται μεταξύ των ομάδων που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 21χρονο αριστερό οπισθοφύλακα του «τριφυλλιού» και δεν αποκλείεται να κάνουν κρούση για τον δανεισμό του παίκτη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Στραματσόνι έδωσε συγχαρητήρια σε Σιδηρόπουλο!!


Ο Στραματσόνι έδωσε συγχαρητήρια σε Σιδηρόπουλο

Ικανοποιημένος από τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό φαίνεται πως ήταν ο Αντρέα Στραματσόνι, που έδωσε συγχαρητήρια στον διεθνή ρέφερι.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θεωρείται αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής, κάτι που ενισχύεται και από το γεγονός πως είναι ο μόνος εκπρόσωπος της ελληνικής διαιτησίας στην ευρωπαϊκή «ελίτ».

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Αντρέα Στραματσόνι, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην παρουσία του Έλληνα ρέφερι στο τελευταίο ματς του «τριφυλλιού».

Ο Ιταλός τεχνικός είχε συνομιλία με τον διαιτητή από τη Ρόδο τόσο πριν, όσο και μετά το τέλος του ματς στην Κομοτηνή.

Σε συνομιλία που είχαν οι δυο τους ο Στραματσόνι φαίνεται να του είπε: «Χαίρομαι που σε γνωρίζω. Σε έχω δει σε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ και σε εμπιστεύομαι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Καραπαπάς: «Ο γελοίος ΠΑΟΚτζης από τα Γιαννιτσά»


Καραπαπάς: «Ο γελοίος ΠΑΟΚτζης από τα Γιαννιτσά»

Ο Κώστας Καραπαπας απάντησε στα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ακαδημίας ποδοσφαίρου Γιαννιτσών, Σάββας Παπαδόπουλος μέσω του προφίλ του στο Facebook.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός απάντησε στα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ακαδημίας ποδοσφαίρου Γιαννιτσών, Σάββας Παπαδόπουλος μέσω του προφίλ του στο Facebook.

Θυμίζουμε ότι ο κ.Παπαδόπουλος είχε γράψει ότι η ακαδημία της οποίας είναι πρόεδρος αποκλείστηκε από τους ερυθρόλευκους σε τουρνουά που είχε κληθεί να συμμετάσχει επειδή έκλεισε φιλικά και με ομάδες άλλων ακαδημιών, ανάμεσά τους και αυτή της ΑΕΚ.

«Ο γελοίος ΠΑΟΚτζής απο τα Γιαννιτσά που παριστάνει το δάσκαλο των παιδιών να μην πιάνει στο στόμα του τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ επειδή έχασε το μεροκαματάκι. Και να σταματήσει να προκαλεί για να μη μάθουν οι γονείς τι έγινε πραγματικά και χάσει και τα παιδιά τους και τα ευρώ τους που τόσο αγαπάει. Άντε γιατί και η υπομονή έχει τα όρια της με τον κάθε ανύπαρκτο…», έγραψε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πολεμά την… κατασκοπία η Λίβερπουλ!


Πολεμά την… κατασκοπία η Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ και η ομάδα του ψάχνουν πώς να σταματήσουν την διαρροή πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού και την ενδεκάδα των «Κόκκινων» πριν τα ματς.

Ένας προπονητής δεν πρέπει μόνο να βρει λύσεις για την ομάδα που θα κατεβάσει σε κάθε παιχνίδι. Θα πρέπει να φροντίσει να μην το μάθει και ο αντίπαλος, τουλάχιστον όχι νωρίτερα από το σφύριγμα έναρξης του αγώνα.

Αυτό είναι και ένα από τα σημαντικότερα θέματα που αντιμετωπίζει ο Γιούργκεν Κλοπ, καθώς το Μέλγουντ είναι κάτι σαν «ξέφραγο αμπέλι», όπου ο καθένας με την βοήθεια ενός κουβά ή μιας μικρής σκάλας μπορεί άνετα να παρακολουθήσει την προπόνηση της Λίβερπουλ. Αυτό δεν θα αποτελούσε ιδιαίτερα μεγάλο θέμα, αν λεπτομέρειες αλλά και βίντεο των προπονήσεων δεν διέρρεαν σε χρόνο μηδέν μέσω των social media.

inner

Ως πρώτη λύση, ο Γερμανός τεχνικός ζήτησε να υψωθεί μια κουρτίνα ύψους 4,5 μέτρων γύρω από το προπονητικό κέντρο, προκειμένου η ομάδα θα δουλεύει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Κάτι ανάλογο είχε ζητήσει και ο πρώην τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, που αντιμετώπιζε παρόμοια προβλήματα.

Αν και η επιθυμία του Κλοπ πραγματοποιήθηκε, οι διαρροές πληροφοριών δεν έπαψαν, πράγμα που κάνει τους υπεύθυνους της ομάδας να στρέψουν τις έρευνες προς τα μέσα, ώστε να διαπιστώσουν αν υπάρχει ρουφιάνος στην… οικογένεια.

Τα περισσότερα προπονητικά κέντρα των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ είναι έτσι κατασκευασμένα που δεν αφήνουν κανένα περιθώρια στους επίδοξους κατασκόπους, κάτι που δεν ισχύει για την Λίβερπουλ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

O ντράμερ Τσεχ και ο «πληκτράς» Αλέξις Σάντσες!! (video)


O ντράμερ Τσεχ και ο «πληκτράς» Αλέξις Σάντσες (video)

Σε ροκ σταρς μεταμορφώθηκαν οι Πετρ Τσεχ και Αλέξις Σάντσες, με τον Τσέχο τερματοφύλακα να δίνει ρέστα σε ρόλο ντράμερ και τον άσο από τη Χιλή να τα «σπάει» ως... πληκτράς!










*Πηγή: sport-fm.gr*

Με την υπογραφή του Ντουράντ!!


Με την υπογραφή του Ντουράντ!

Προσωπικά το πήρε ο Κέβιν Ντουράντ στο ματς με τους Κλίπερς, χαρίζοντας τη νίκη στους Θάντερ με καλάθι σχεδόν 6’’ πριν το τέλος και με τάπα στον Πολ στο φινάλε. Ήττα για τους Κινγκς του Κουφού.

Έκοψε και... έραψε (για την ακρίβεια έκανε το αντίθετο) ο Κέβιν Ντουράντ στην 19η νίκη των Θάντερ στη σεζόν, καθώς με καλάθι στα πέντε δευτερόλεπτα και οκτώ δέκατα πριν το τέλος διαμόρφωσε το τελικό 100-99 επί των Κλίπερς στο Λος Άντζελες, καθώς στη συνέχεια έκανε τάπα στον Κρις Πολ. Ο 27χρονος φόργουορντ έβαλε 27 πόντους με 1/7 τρίποντα και 9/ 17 δίποντα, ενώ είχε 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 2 κλεψίματα. Ο Γουέστμπρουκ σταμάτησε στους 33 (2/5 τρίποντα, 9/20 δίποντα, 9/11 βολές, 5 ριμπάουντ, 7 ασίστ). Ο Κρις Πολ φόρτωσε το αντίπαλο καλάθι με 32 πόντους (4/6 τρίποντα, 7/13 τρίποντα, 10 ασίστ, 4 ριμπάουντ) από την πλευρά των ηττημένων.







Την ήττα με 113-99 από τους Γουίζαρντς γνώρισαν οι Σακραμέντο Κινγκς του Κώστα Κουφού που είχε έξι πόντους (3/6 δίποντα) και πέντε ριμπάουντ σε 18:53. Ο Κάσινς είχε 22 πόντους, αλλά ξεχώρισε ο Γουόλ με 12 πόντους και 19 (!) ασίστ, ενώ για τους φιλοξενούμενους 27 ο Γκόρτατ.

Δυνατό φινάλε στην αναμέτρηση των Νετς με τους Μπουλς στο Σικάγο και η ομάδα του Μπρούκλιν επικράτησε 105-102. Η διαφορά έπεσε στους δύο πόντους στα 20, 9’’ πριν το τέλος με δύο βολές του Γκασόλ, ο Τζακ την αύξησε και πάλι με τον ίδιο τρόπο στα 10,6’’ και ο Λόπεζ στα 4,8’’ καθάρισε το ματς από τη γραμμή της φιλανθρωπίας. Ο Μπάτλερ «χτύπησε» με τρίποντο σχεδόν στην εκπνοή, αλλά ήταν πλέον αργά.

Χάρη (και) στον Τζέιμς Χάρντεν που σταμάτησε στους 36 πόντους με 2/7 τρίποντα, 7/9 δίποντα και 16/19 βολές, 7 ασίστ και 5 ριμπάουντ, οι Ρόκετς επικράτησαν 102-95 των Χόρνετς στο Χιούστον.

Εύκολο σχετικά βράδυ για τους Σπερς στο ματς με τους Πέισερς, τους οποίους νίκησαν με 106-92 και ενώ ζορίστηκαν μόνο στο πρώτο μέρος. Ο Λέοναρντ έβαλε 24 πόντους, οδηγώντας την ομάδα του στο ρεκόρ 24-5.

Με το 107-99 πέρασαν οι Ορλάντο Μάτζικ από την έδρα των Νικς, με τον Βούσεβιτς να έχει 26 πόντους και ο Χάρις 20 για τους νικητές και 24 ο Τόμας για τους ηττημένους.

Οι Τζαζ νίκησαν με 110-89 τους Σανς, με τον Χέιγουορντ να έχει 24 πόντους, 3 ριμπάουντ 4 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Οι Χοκς επικράτησαν 106-97 των Μπλέιζερς με τον Σρόντερ να έχει 18 πόντους για την ομάδα της Ατλάντα που έφθασε στο 18-12

Επιστροφή στις επιτυχίες για τους Μπόστον Σέλτικς με το 113-99 επί των Τίμπεργουλβς με τον Όλινικ να έχει 19 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ.

Τα αποτελέσματα

Γουίζαρντς-Κινγκς 113-99
Τα δωδεκάλεπτα: 34-35, 63-59, 84-85, 113-99

inner

inner

Νικς-Μάτζικ 99-107
Τα δωδεκάλεπτα: 21-29, 46-52, 73-78, 99-107

inner

inner

Σέλτικς-Τίμπεργουλβς 113-99
Τα δωδεκάλεπτα: 34-26, 60-53, 92-72, 113-99

inner

inner

Ρόκετς-Χόρνετς 102-95
Τα δωδεκάλεπτα: 27-28, 45-44, 69-60, 102-95

inner

inner

Μπουλς-Νετς 102-105
Τα δωδεκάλεπτα: 22-29, 55-58, 78-85, 102-105

inner

inner

Χοκς-Μπλέιζερς 106-97
Τα δωδεκάλεπτα: 26-17, 55-43, 77-58, 106-97


inner

inner

Σπερς-Πέισερς 106-92
Τα δωδεκάλεπτα: 23-21, 50-48, 79-70, 106-92

inner

inner

Τζαζ-Σανς 110-89
Τα δωδεκάλεπτα: 33-21, 54-43, 79-62, 110-89

inner

inner

Κλίπερς-Θάντερ 99-100
Τα δωδεκάλεπτα: 29-23, 52-50, 77-72, 99-100

inner

inner*Πηγή: sport-fm.gr*