Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Αποσύρθηκε ο Νταφ!!

Τέλος στην καριέρα του έβαλε ο Ντέιμεν Νταφ, που ανακοίνωσε πως ήρθε η ώρα να... κρεμάσει τα παπούτσια του.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Μπλάκμπερν, Τσέλσι, Νιούκαστλ και Φούλαμ αποφάσισε να αποσυρθεί μετά από 20ετη καριέρα στον χώρο, κατά την οποία -στην Αγγλία- έχει κατακτήσει δύο φορές το πρωτάθλημα (με την Τσέλσι), άλλες δύο το Λιγκ Καπ (με τους «μπλε» και την Μπλάκμπερν, ενώ το 2010 έπαιξε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ με την φανέλα της Φούλαμ (ήττα με σκορ 2-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.
«Σκεπτόμενος πολύ σοβαρά, αποφάσισα σήμερα να βάλω τέλος στην επαγγελματική μου καριέρα. Η καρδιά μου θέλει να συνεχίσω, αλλά το σώμα μου κέρδισε εν τέλει την μάχη και μου είπε να σταματήσω. Έζησα το όνειρο κάθε παιδιού και ξέρω πως είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν κατά την διάρκεια του ταξιδιού μου, από τότε που έπαιζα πιτσιρικάς στο Δουβλίνο, τότε που πήγα έφηβος στην Αγγλία, μέχρι και σήμερα. Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος να μετράω 100 συμμετοχές με την εθνική Ιρλανδίας. Ήταν η μεγαλύτερή μου ευχαρίστηση να φοράω το εθνόσημο, έχοντας φοβερές αναμνήσεις από εκείνο τον καιρό» ανέφερε ο ίδιος.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: